- 11 Ağustos 2019
- 84
- 66
- 88
- 29
- Konu Sahibi yagmuraydnn
-
Ertesi gün kayınvalidem beni aradı nasıl olduğumu aklının bende kaldığını söyledi. 2 3 gün sonra konuşmak için geleceğimizi söyleyip kapattım. Kendimi eşime nasıl anlattıysam onları da kırmadan bu şekilde anlatacağımı söyledim eşime, o da bunun daha kötü olacağını şimdilik geçiştirme tarzında konuşup daha sonra kendimize haftanın iki günü diye sınır koyacağımızı benden ekstra bir şey istemeyeceğini böyle bir yol izleyelim diye istedi. Bunu kabul etmedim, seni zorlayamam ama senin dediğin gibi de konuşamayız dedi.bunca zaman kurulamamış düzenin bu şekilde kırulacağına inanmıyorum, kendimi ailesine karşı net bir şekilde açıklamak istiyorum.
O da bu düzeninin içinde doğmuş büyümüş bunu görmüş yani onunda normali bu olmuş. Bana hak veriyor beni anlıyor ama ailesini de kırmak istemiyor. Çok çıkmazda iki tarafın arasında kalmak onun için de çok zor. Yeri geliyo o ağlarken ben teselli ederken buluyorum onu. Beni sevdiğinin benimle ömrünü geçirmek istediğinden eminim.Bu fikriniz çok mantıklı ve oluru bu.
Açık açık konuşun, eşinize uymuyorsa yolunuza bakarsınız. Böyle ömür geçmez. Eşinizin geçiştirmeye çalışması da onunda ailesi gibi düşünüp istediğini düşündürdü bana
İnanın söyledim bitirelim artık böyle devam edemeyeceğim dedim. Bu olay yaşanmadan bi kaç gün önce konuştuk. Ağladı çıkmazda olduğunu bensiz bir hayat düşemediğini söyledi. Kayınpederimin öfke kontrol problemi var bunları yaparken yumuşatmaya çalışan kayınvalidemin üstüne yürüdü. Bu güne kadar ne ben onlardan ne onlar benden bir saygısızlık bir tepki yaşandı. Birikmişliklerle iki tarafta patlamış olduEşinizle anladığım kadarıyla sorununuz yok.
Gittiğinizde eşiniz sık görüşmelerin evliliğinizi olumsuz etkilediğinden bahsetsin.
2 haftada bir ya da sizin için uygun aralık nasılsa o şekilde geleceğinizi söylesin.
Ayrıca kayınpederinize sinir oldum. Gelinine çirkin bir şekilde hesap soruyor. Ona ekstra mesafeli olmanızı öneririm.
Eşinizde babası ile birde ayrı konuşsun bir daha size o şekilde yaklaşımı olmasın.
Evlendikten sonra kişinin önceliği kendi kurduğu ailesidir. Eğer eşiniz bunu sağlayamıyorsa/sağlamayacaksa net bir şekilde böyle devam edemeyeceğinizi söyleyin.
Öfke kontrol problemi olan bir adam. Bi anda parlıyor sonrada çok pişman oluyor. Malesef bunu anlayabilecek insanlar değiller. Kendi kızları da, çevresindeki insanlarda hep böyle yaşıyorlarHaftada 2 gün fazla değil mi? Sizde çalışıyorsunuz (ki çalışmasanız bile gitmek zorunda değilsiniz sürekli) eşiniz istediği zaman ziyaret etsin ama siz gitmeyin?
Eşinizi haksız buldum burada. Bu kadar herşey ortaya dökülmüşken geçiştirmek mantıklı değil, sizinde kendinizi anlatmanız lazım. Kaldı ki haftada 2 gün gelmek istemediginizin izahatını vermek çok çok saçma.
'Benim kendime ait bir düzenim var, kendime eşime, evime, zaman ayıramıyorum, müsait oldukca tabiki sizlere geleceğim' gibi konuşabilirsiniz. Kayinpederinizin üslubundan nefret ettim.
Açık açık konusun ailesi ile. Eşinizde kendi ailesine sizin ayrı bir aile ve ev olduğunuzu hissetirirse ne alâ.
Bu şekilde sürekli kendinizden vererek nereye kadar devam edeceksiniz.İnanın söyledim bitirelim artık böyle devam edemeyeceğim dedim. Bu olay yaşanmadan bi kaç gün önce konuştuk. Ağladı çıkmazda olduğunu bensiz bir hayat düşemediğini söyledi. Kayınpederimin öfke kontrol problemi var bunları yaparken yumuşatmaya çalışan kayınvalidemin üstüne yürüdü. Bu güne kadar ne ben onlardan ne onlar benden bir saygısızlık bir tepki yaşandı. Birikmişliklerle iki tarafta patlamış oldu
Öfke problemine birşey diyemeyeceğim bu kafada bir insan yardım almayı bile reddeder.Öfke kontrol problemi olan bir adam. Bi anda parlıyor sonrada çok pişman oluyor. Malesef bunu anlayabilecek insanlar değiller. Kendi kızları da, çevresindeki insanlarda hep böyle yaşıyorlar
Bende böyle düşünüyorum da bazı kadınlar yapışık ikiz gibi gezmek istiyor.Eğer her gün görüşmeleri haftada 2’ye düşürdüyseniz çok büyük başarı.
Ben olsam kocamın tek gitmesini öneririm. Ayda bir de beraber gidilir.
Onun anne babası elbette istediği zaman gitsin. Sizi ihmal etmediği sürece…
Biz de yapışık ikiz gibiyiz her yere beraber gideriz.Bende böyle düşünüyorum da bazı kadınlar yapışık ikiz gibi gezmek istiyor.
Bu sefer de kadın göndermez kocasını.
Dipdibe her yere birlikte gidecekler illa ki.
Sorun burda zaten.
Herkesin hayat tarzı farklı.Biz de yapışık ikiz gibiyiz her yere beraber gideriz.
Ama annesine babasına istediği zaman gidebilir. Ben sürekli gidemem.
Konuyu da silmemiş oysa…Konu sahibi neden ceza aldı
Herkesin hayat tarzı farklı.
Ama konu aile bile olsa bazı kadınlar tek gitmesine karşı bunu biliyorum.
Ben bağımsızlığıma çok düşkün olduğum için yapışık ikiz gibi gezemem açıkcası.
Bana ters bir durum.
Bireyselliğim çok önemli.
Karşı tarafında öyle olması gerekir.
Anlamadım ki, tartışma hakaret falanda olmadı. Birden gittiKonuyu da silmemiş oysa…
İlginç…Anlamadım ki, tartışma hakaret falanda olmadı. Birden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?