Ne yapmalıyım?

mahiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
148
16
48
44
Hayrlı gunler.. Arkadaslar eşimle ben çalışıyoruz. 8 yıllık evlıyız. Onun 2. Eşiyim. Onun çocuğu var benım yok. evlenırken altınları ona verdım o da kendı adına bır hesap açtı. aylığımın 1/4 nı ona her ay verıyorum. Bu arada onceden ailesinden olan evını satıp benım de katkımın oldugu bu hesapdan ustune koyarak bır ev aldı. O evde gözüm yok hakkım car gozuyle de bakamadım. Çunku çok buyuk katkım yok. Ama kendı adıma da evım olsun ıstıyorum.Şimdi hesabı ortak hesap yapalım dıyorum kabul etmıyor. Benım az bırıkımım var.Kendı memleketımden kendıme ev almak istıyorum sen de yardım et dıyorum nakıt yardımı yapmıyor. Ben de barı bankadan alayım dıyorum. Odemelerı sadece ben yapacagım.Eşim kefıl olmayacak nakıt de vermeyecek sadece muvafakiyet yani yazılı izin verecek. Çunku Banka eşininde muvakatını ıstıyor. Fakat eşim ona da yanaşmıyor. Ben hem kendı adıma yatırım olsun hem de ailem saglık sorunlarından dolayı rahat etsınler ıstıyorum ama buna karşı çıkıyor. Tarlalarını satıp kendılerı nıye almıyor dıyor. Tarlalar para etmıyor. ailemı borca sokmak da ıstemıyorum. Babam sorumsuz annem de rahatsız. Evlenmeden once evt alınırdı ama bazı sorunlar ve bır suru nedenler vardı. Eşim Iyı bır ınsan ama bu şekılde olunca bu evlılığı yurutmek mantıksız mı sızce? Sevgılı hanımlar Rencide ve alay etmeden objektif ve adil yorumlar veya öneriler beklıyorum. Okuyan ve yazan arkadaslara şimdiden çok Tsk ederim..

Aynı konuyu 2.kez açmışsınız. İlk konunuz aktif ve üyeler yorum yapıyor.

Evt konuyu eksık bulup ekleme ıhtıyacı hissettım. Eklenemeyınce yenıden konuyu açmak zorunda kaldım .

Evt konuyu eksık bulup ekleme ıhtıyacı hissettım. Eklenemeyınce yenıden konuyu açmak zorunda kaldım .

2 konunuz arasında yeni bir konu açmayı gerektirecek kadar büyük bir fark var mı sizce ?

Diğer konunuzu düzenleyebilir veya yorum yaparak anlatmak istediklerinizi anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…