Ne yapmalıyım :(

Nerdesin gıı romanı yazdın gittin milleti burda catladiyonnnn

Herkes dalga gecmis bende bunu anlamiyorum buraya konular aciliyor kimisi lincliyor kimisi dalga geciyor.yazdigina katilirsiniz veya katilmazsiniz ama bu sekikde burda icini dokmek isteyen aci ceken insanada yazilacak seyler degil bence.yasi kucuk ya da degil.. dogru veya yanliss..
Benim yorumum sevgili arkadasim hayat oyle zor ki bunu dusun sevgiliden asktan daha zor seyler var biliyor musun .kendini boyle rahatlat baska seylere yonel aklina getirmemeye calis kitap oku hobi edin arkadaslarinla vakit gecir..hayat kimse icin uzulmeye degmez sevgiler..

Küçük bir tartışma yuzunden gıttıyse hiç sevmemıs sızınkusura bakmayın

Dalga geçiyor dedikleriniz de dalga geçmiyor aslında. Kendisini ve sevgilisini herkesten farklı diye-ki farklı olması da aynı kitabı okuması falan- adlandırırsa gerçeği göremez ve daha çok üzülür yoktan yere demek istiyoruz. Aslında okuduğu kitaba örnek verse, hayallerine örnek verse biz de gerçekten aynı düşünce ve hayallere sahip çift mı daha çok bilgi sahibi olurduk.

Deyis sekli bu olmamali bence demek istedigim o yorumlarin cogunda ben ti ye alinmis gordum

Ya burda baya bi dalga geçilmiş. Belki yazan küçük bi kiz gercekten. Resmen aşagilanilmis cogu yorumda. Yasina gore belki yasadigi normal ama burda insanlar onu s...lak yerine koyunca kendine guveni zedelenecek kimse dusunmuyor deli oluyorum. kendi hayatlari harika, hepppp dik durmuslar hayatta.

konu sahibi sen bu dalgaya vuranlari bosver. sen deger vermis, ozel bulmussun roman okumanizi falan. ama eger o da ozel bulduysa doner ozur diler. yok donmezse de kendine 1 sene sure ver "beklemek icin" zaten bekliyorum sanarken bakmissin ki unutmussun. bak bu sozumu unutma :).. kendini uzme beklemeye al. beyin ruh hali kendini onariyor zaten.

Zipzip olsa da yaş kaç dese keşke ama belli ki küçüksünüz geçer boşverin sizin dediğiniz gibi çok sevseydi zaten gelirdi bu konuyu açıyor olmazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…