- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Öhöm, lütfen, 34 yaşında harry potter fanları da olabilir... ️Aynı roman dediginiz Potter mı mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öhöm, lütfen, 34 yaşında harry potter fanları da olabilir... ️Aynı roman dediginiz Potter mı mesela?
Tabii ki olabilir:)) o kitapları söylememin nedeni çok bilinir olması zaten. Yaş aralığı yok aslında ama gençler arasında çok popüler.Öhöm, lütfen, 34 yaşında harry potter fanları da olabilir... ️
Küçük bir tartışma yuzunden gıttıyse hiç sevmemıs sızınkusura bakmayınÇok aşıktım ve utangaçtım ona aşık olduğumu bile aylar sonra söyledim. Çünkü ilk defa aşık oldum herkes gibi değildik aynı romanı okurduk aynı hayalleri kurardık.
Onun için de ben ilktim benim içinde o ilkti ama bir gece küçük bir tartışma yüzünden ayrıldık ben çok acı çekiyorum çok özlüyorum onunda huyunu biliyorum oda beni seviyor of ne yapıcam ben. onsuz başı boş gezen sarhoş gibiyim hiç bir şey düşünemiyorum ondan başka
Dalga geçiyor dedikleriniz de dalga geçmiyor aslında. Kendisini ve sevgilisini herkesten farklı diye-ki farklı olması da aynı kitabı okuması falan- adlandırırsa gerçeği göremez ve daha çok üzülür yoktan yere demek istiyoruz. Aslında okuduğu kitaba örnek verse, hayallerine örnek verse biz de gerçekten aynı düşünce ve hayallere sahip çift mı daha çok bilgi sahibi olurduk.Herkes dalga gecmis bende bunu anlamiyorum buraya konular aciliyor kimisi lincliyor kimisi dalga geciyor.yazdigina katilirsiniz veya katilmazsiniz ama bu sekikde burda icini dokmek isteyen aci ceken insanada yazilacak seyler degil bence.yasi kucuk ya da degil.. dogru veya yanliss..
Benim yorumum sevgili arkadasim hayat oyle zor ki bunu dusun sevgiliden asktan daha zor seyler var biliyor musun .kendini boyle rahatlat baska seylere yonel aklina getirmemeye calis kitap oku hobi edin arkadaslarinla vakit gecir..hayat kimse icin uzulmeye degmez sevgiler..
Deyis sekli bu olmamali bence demek istedigim o yorumlarin cogunda ben ti ye alinmis gordumDalga geçiyor dedikleriniz de dalga geçmiyor aslında. Kendisini ve sevgilisini herkesten farklı diye-ki farklı olması da aynı kitabı okuması falan- adlandırırsa gerçeği göremez ve daha çok üzülür yoktan yere demek istiyoruz. Aslında okuduğu kitaba örnek verse, hayallerine örnek verse biz de gerçekten aynı düşünce ve hayallere sahip çift mı daha çok bilgi sahibi olurduk.
Zipzip olsa da yaş kaç dese keşke ama belli ki küçüksünüz geçer boşverin sizin dediğiniz gibi çok sevseydi zaten gelirdi bu konuyu açıyor olmazdınızÇok aşıktım ve utangaçtım ona aşık olduğumu bile aylar sonra söyledim. Çünkü ilk defa aşık oldum herkes gibi değildik aynı romanı okurduk aynı hayalleri kurardık.
Onun için de ben ilktim benim içinde o ilkti ama bir gece küçük bir tartışma yüzünden ayrıldık ben çok acı çekiyorum çok özlüyorum onunda huyunu biliyorum oda beni seviyor of ne yapıcam ben. onsuz başı boş gezen sarhoş gibiyim hiç bir şey düşünemiyorum ondan başka