• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

cartcurt37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
4
0
1
26
merabalar kz krdsm ile konuşmuyoruz çünkü aşırı kıskanç ve çok zıttız neyse biz konuşmayınca bu anneme yoğunluk gösterdi ben ne yapsam onu kıskandırmak için yaptığımı düşünüyor valla yazınca çok basit geliyor ama yaşaması çok zor bıktım senelerdir acayip gıcık lütfen yol gösterin ya

merabalar kz krdsm ile konuşmuyoruz çünkü aşırı kıskanç ve çok zıttız neyse biz konuşmayınca bu anneme yoğunluk gösterdi ben ne yapsam onu kıskandırmak için yaptığımı düşünüyor valla yazınca çok basit geliyor ama yaşaması çok zor bıktım senelerdir acayip gıcık lütfen yol gösterin ya
O da size gıcık oluyor olabilir. Karsilikli psikoterapi almadiktan sonra degismeniz zor.

belki de kardeşine göre gıcık olan sensin ? Başkalarını suçlamak yerine önce kendinden başla işe. gerisi zaten gelir

Back
X