Rica ederim canm sonucunu yaz bize deTamamdır çok teşekkür ederim
Tamam yazacağım hayırlısı olsun inşallah gebelik yoksada tez zamanda söküleyim dua edinRica ederim canm sonucunu yaz bize de
Inşallah canm olmazsa da başka dr git hangi şehir de oturuyorsunTamam yazacağım hayırlısı olsun inşallah gebelik yoksada tez zamanda söküleyim dua edin
Lekelenmenin kıvamı ve rengi nedir ?Bu konuyu kacinciya açıyorum bilmiyorum ama bir yol gösterin lütfen.
Çarşamba akşamı lekelenme oldu, adet oldum diye sonraki gün sabah erkenden doktora gittim kan verdim yumurtalık durumumu öğrenmek için ve hsgrahim filmi için gün aldım. Fakat o gün çok az leke geldi ama çok çok az yani perşembe günü. Cuma günü hiç gelmedi. Dün yani cumartesi günü yine çok az peçeteye geldi ama bir kaç kez geldi. Bugün hiç gelmedi. Ben adet oldum mu? Bu yaşadığım durum nedir? Rahim filmi için gün aldım ne yapmam gerek? Lütfen biri bir yol göstersin.
Yumurta ali gibi kıvamı vardı rengide kahverengiyle kızıl arası bur renktiLekelenmenin kıvamı ve rengi nedir ?
Yumurta akı kıvamında kızılla kahve arası bir renkLekelenmenin kıvamı ve rengi nedir ?
Adet kanaması o sökülemiyorsunuz demekki. Yerleşme yoğun olmaz su gibi olur. Bi soğan kaynatıp için isterseniz sökülmenize yardımcı olurYumurta ali gibi kıvamı vardı rengide kahverengiyle kızıl arası bur renkti
Canim dereotu alip yiyebilirsen faydasi olur diye düşünüyorumTamam yazacağım hayırlısı olsun inşallah gebelik yoksada tez zamanda söküleyim dua edin
Tamam deneyeceğim teşekkür ederimAdet kanaması o sökülemiyorsunuz demekki. Yerleşme yoğun olmaz su gibi olur. Bi soğan kaynatıp için isterseniz sökülmenize yardımcı olur
Direk çiğ çiğ mi yiyeyimCanim dereotu alip yiyebilirsen faydasi olur diye düşünüyorum
Aynen normal yiyeceksin bir kac gun yeyin hem trioit bezi buyumesi sonucu olusan seye guatr deniliyor ya sizinde trioitiniz yüksek o yüzden dedim dereotunu yiyin diye hemde modülleri düşürmeye yardimci olur ayrica eger hamilelik şüpheniz yoksa bir muddet tuketin hem yesil hem cayini insaAllah faydasini görürsünüz teyzemde de vardi benim bir kac tanidigimda vardi onlara gercekten fayda etmisti sizde deneyin zaten bunlar adetin gelmemesine de neden oluyorlar diye biliyorum hormonlariniz da sorun da yoksaDirek çiğ çiğ mi yiyeyim
Deneyeceğim çok teşekkür ederimAynen normal yiyeceksin bir kac gun yeyin hem trioit bezi buyumesi sonucu olusan seye guatr deniliyor ya sizinde trioitiniz yüksek o yüzden dedim dereotunu yiyin diye hemde modülleri düşürmeye yardimci olur ayrica eger hamilelik şüpheniz yoksa bir muddet tuketin hem yesil hem cayini insaAllah faydasini görürsünüz teyzemde de vardi benim bir kac tanidigimda vardi onlara gercekten fayda etmisti sizde deneyin zaten bunlar adetin gelmemesine de neden oluyorlar diye biliyorum hormonlariniz da sorun da yoksa
Rica ederim inşaAllah şifa olsunDeneyeceğim çok teşekkür ederim
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
Canım acaba yükselebilirmi değerin tekrar hcg ye baktırdınmıDoktor kan testide yaptı beta hcg 1.20 cıktı
Katılıyorum ,kan testi yaptırın ve adetiniz 10 gün olmazsa bir daha kan verin geç döllenemde olabilir,filmi erteleyin ne olır ne olmaz .inşallah bebişiniz vardır.Gebelik testi yaptır eğer gebeysen rahim filmi bebeğini öldürür
Bugün tekrar idrar testi yaptım tek çizgiydi rahim filmi çekilmeye yakın bir gün kan degerime baktiracagim daha kesin olsunCanım acaba yükselebilirmi değerin tekrar hcg ye baktırdınmı
Amin insallah adet olacagimi sanmiyorum tamamen kesildi cunku hicbir leke yok cok moralimi bozuyor bu durum ilk defa boyle bir sey yasiyorum adet duzensizliginden daha kötü bir şey bu lekelenme yaşayıp adet olamamak insan iki arada kalıyorHsg'den once zaten gebelik testi yapiliyor. Ama adet olmazsaniz rahim ceperi cok kalin olacagindan bazi anormallikler iyi gorunmez filmde, tek eksisi o olur. Adet olursaniz da tamamen bitmeden cektirmeyin. O kanin tekrar rahme karismasi istenmeyen bir sey. Insallah her sey duzene girer yakinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?