Gebeliğe Hazırlık Ne yapmaliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Bu konuyu kacinciya açıyorum bilmiyorum ama bir yol gösterin lütfen.
Çarşamba akşamı lekelenme oldu, adet oldum diye sonraki gün sabah erkenden doktora gittim kan verdim yumurtalık durumumu öğrenmek için ve hsgrahim filmi için gün aldım. Fakat o gün çok az leke geldi ama çok çok az yani perşembe günü. Cuma günü hiç gelmedi. Dün yani cumartesi günü yine çok az peçeteye geldi ama bir kaç kez geldi. Bugün hiç gelmedi. Ben adet oldum mu? Bu yaşadığım durum nedir? Rahim filmi için gün aldım ne yapmam gerek? Lütfen biri bir yol göstersin.

Hayır baktırmadım ama geçen salı günü doktora gittim vajinal ultrason ile baktı ve gebelik yok dedi

Adet gecikmesi var mi suan
İşte anlamadım ki adet oldum diye doktora gittim leke gelmişti kahverengi gibi sonra birkaç kere peçeteyle geldi başka yok pede ilk geldiği gün geçti sonrasında hiç bulaşmadı bile sadece peçeteyle geldi

İşte anlamadım ki adet oldum diye doktora gittim leke gelmişti kahverengi gibi sonra birkaç kere peçeteyle geldi başka yok pede ilk geldiği gün geçti sonrasında hiç bulaşmadı bile sadece peçeteyle geldi
Son adet tarihin ne

7 Kasım normalde adet düzensizliğin vardı ama hiç böyle az leke gelipte adet olmadigim olmazdı
7 kasım çok geçmiş ama neredeyse 2 ay olacak canm geç döllenme sebebiyle de ola bilir yinede bak kanı kaç gün önce vermistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…