Hayir baktirmadim ama gecen sali gunu doktora gittim vajinal ultrason ile vakti ve gebelik yok dediCanm gebe ola bilirsin baktirdin mi kanda gebelik
Görünmez ki o kadar küçükkenHayır baktırmadım ama geçen salı günü doktora gittim vajinal ultrason ile baktı ve gebelik yok dedi
Doktor kan testide yaptı beta hcg 1.20 cıktıGörünmez ki o kadar küçükken
Çok teşekkür ederimGebelik testi yaptır eğer gebeysen rahim filmi bebeğini öldürür
Adet gecikmesi var mi suanDoktor kan testide yaptı beta hcg 1.20 cıktı
İdrarda çıkar mı acaba şuanVe gebelik hemen gözükmüyor 5 haftalık olana kadar
Gecikmen varsa çıkar canmİdrarda çıkar mı acaba şuan
İşte anlamadım ki adet oldum diye doktora gittim leke gelmişti kahverengi gibi sonra birkaç kere peçeteyle geldi başka yok pede ilk geldiği gün geçti sonrasında hiç bulaşmadı bile sadece peçeteyle geldiAdet gecikmesi var mi suan
Son adet tarihin neİşte anlamadım ki adet oldum diye doktora gittim leke gelmişti kahverengi gibi sonra birkaç kere peçeteyle geldi başka yok pede ilk geldiği gün geçti sonrasında hiç bulaşmadı bile sadece peçeteyle geldi
7 Kasım normalde adet düzensizliğin vardı ama hiç böyle az leke gelipte adet olmadigim olmazdıSon adet tarihin ne
7 kasım çok geçmiş ama neredeyse 2 ay olacak canm geç döllenme sebebiyle de ola bilir yinede bak kanı kaç gün önce vermistin7 Kasım normalde adet düzensizliğin vardı ama hiç böyle az leke gelipte adet olmadigim olmazdı
Lekelemeden bir gün önce verdim yani salı günü çarşamba akşamı lekelenme oldu7 kasım çok geçmiş ama neredeyse 2 ay olacak canm geç döllenme sebebiyle de ola bilir yinede bak kanı kaç gün önce vermistin
Evet normaldede duzensizdi iste son uc ay cok duzenliydi heralde yine bozuldu dedimHatta 3 ay pardon
Hmm yerleşme kanaması olsa beta bu kadar dusuk olmaz ama idrar testi yap bakalım ne çıkacak ama emin olmadan film cektirmeLekelemeden bir gün önce verdim yani salı günü çarşamba akşamı lekelenme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?