Film çekimine 9 gün var şuan ama onun adet bitiminde olması gerekiyormuş işte ben adet oldum mu olmadım mi belli değil kiHmm yerleşme kanaması olsa beta bu kadar dusuk olmaz ama idrar testi yap bakalım ne çıkacak ama emin olmadan film cektirme
Torpillerden dolayı dedi ilaç kullanmaya başladım tag değerim yüksek çıktıDr ne dedi adet duzensizligine
Tiroitlerden dolayı dedi ilaç kullanmaya başladım tsh değerim yüksek çıktıTorpillerden dolayı dedi ilaç kullanmaya başladım tag değerim yüksek çıktı
Adet söktürücü vermedi miTorpillerden dolayı dedi ilaç kullanmaya başladım tag değerim yüksek çıktı
Yok vermediAdet söktürücü vermedi mi
Kaç çıktı tsh o bütün hormonları etkiliyor ola bilirTiroitlerden dolayı dedi ilaç kullanmaya başladım tsh değerim yüksek çıktı
Tamam teşekkür ederimBence siz film çektirmeden bir iki gün önce yine kan verin beta bakılsın
8.80 cıktıKaç çıktı tsh o bütün hormonları etkiliyor ola bilir
Cidden çok yüksek kilon da vardr dimi benm şuan 2.8 dr bu bile yüksek dedi dusuk doz da ilaç verecek troid icin8.80 cıktı
Benm hep hamile kalınca yükseliyor ve kilo aldırıyor bana yemekle aram olmadığı halde8.80 cıktı
Yani boyuma oranla bir tık fazla kilomCidden çok yüksek kilon da vardr dimi benm şuan 2.8 dr bu bile yüksek dedi dusuk doz da ilaç verecek troid icin
3.17 çıktı doktor sorun yok bunda dedi hamile değilim kalamıyorum da acaba triodten dolayı mıCidden çok yüksek kilon da vardr dimi benm şuan 2.8 dr bu bile yüksek dedi dusuk doz da ilaç verecek troid icin
Değerin yüksekliği ayrı ilaç ayrı aldırıyorBenm hep hamile kalınca yükseliyor ve kilo aldırıyor bana yemekle aram olmadığı halde
Anladım canm ama filmi çekilmeden kan ver emin ol sonra pişman olmaYani boyuma oranla bir tık fazla kilom
Adet düzensizliği var mı sizde de3.17 çıktı doktor sorun yok bunda dedi hamile değilim kalamıyorum da acaba triodten dolayı mı
Tamamdır çok teşekkür ederimAnladım canm ama filmi çekilmeden kan ver emin ol sonra pişman olma
Testlerde 5 kadar normal yazıyor ama dr bunun gerçeği 2.5 altı olmalı dedi benm 2.8 olmasına rahmen yüksek dedi3.17 çıktı doktor sorun yok bunda dedi hamile değilim kalamıyorum da acaba triodten dolayı mı
Devlette ki dr öyle diyor sonuçların normal deyip gönderiyor ben özel bir kliniğe gidiyorum3.17 çıktı doktor sorun yok bunda dedi hamile değilim kalamıyorum da acaba triodten dolayı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?