ne yapmalıyım?

yanıtınız için teşekkür ederim ama bunlar çok önyargılı düşünceler , eğitimli, hoş yakışıklı biri yani buna ihtiyacı yok bence ,

o zaman acaba sizde ilk etapta yaşınızı birkaç yaş küçük mü söyleseniz karşı tarafa hem göstermiyormuşsunuz da iş ciddiye binince dersiniz, hep onlar mı bize böyle şeyler yapacaklar

o zaman acaba sizde ilk etapta yaşınızı birkaç yaş küçük mü söyleseniz karşı tarafa hem göstermiyormuşsunuz da iş ciddiye binince dersiniz, hep onlar mı bize böyle şeyler yapacaklar

bilemiyorum ki :) sonrası daha çok sorun olur diye hep dogruyu söylüyorum . Ama hep aynı senaryo benim beğendiklerimle olmuyor , beni beğenenleri ben istemiyorum vs vs .Artık çok sıkılıyorum gerçekten.

yanıtınız için teşekkür ederim ama bunlar çok önyargılı düşünceler , eğitimli, hoş yakışıklı biri yani buna ihtiyacı yok bence ,
Eğitimli, hoş, yakışıklı insanların bu tarz ihtiyaçları yok mu? Öyle olunca kızlar atlamıyor üzerine, erkek olarak yine çabalamaları gerekiyor ihtiyaçlarını karşılamaları için. Ayrıca o tarz sitelerde aktif olan bir erkeğin birden fazla kadınla yazışıp takılma ihtimali de gayet yüksek. Eğitim buna engel değil maalesef.

bilemiyorum ki :) sonrası daha çok sorun olur diye hep dogruyu söylüyorum . Ama hep aynı senaryo benim beğendiklerimle olmuyor , beni beğenenleri ben istemiyorum vs vs .Artık çok sıkılıyorum gerçekten.
işte hep doğruyu söyleyip kaybeden taraf neden biz oluyoruz da yalan yanlış şeyler anlatıp kazananlar neden hep karşı taraflar oluyor, o yüzden acaba taktik mi değiştirsek kk kadınları olarak,
onların bize baktığı gibi bakalım bizde erkeklere belki o taktik işe yarar
çünkü biz doğru dürüst oldukça ne kadar dürüst olmayan erkek varsa karşımıza çıkıyor malesef
çekim yasası böyle bişey mi acaba zıt kutuplar birbirini çeker meselesi

amacı cinsellik olsaydı bence devam ederdi mesaj atardı yani benim istediğim gibi davranırdı. Bunları yapmak çok zor değil. Elektrik alamamış olabilir yaş farkı olabilir yani bir sürü şey olmuş olabilir.

Eğitimli , hoş , yakışıklı bir adam neden arkadaşlık sitesine düştü ki o zaman derim ben de... Bunun eğitimle alakası yok arkadaşım , karısını döven doktor sayısı emin ol çoban sayısından fazladır...

Siz eğitimli ve yakışıklı birinin bu tarz şeylere ihtiyacı olmadığını söyleyince bu ihtimalin de olabileceğinden bahsettim sadece. Yoksa kesinlikle amacı odur diyemeyiz elbette. Hoş eğitimli ve yakışıklı adam sosyal hayatta nasıl birini bulamıyor da öyle sitelerde geziyor, orası da ayrı muamma.

İyi de konu sahibi arkadaş da o siteye üye olduğu için gerçekleşmemiş mi bu tanışma / buluşma olayı Ben de 15 sene önce eşimle öyle bir site aracılığıyla tanıştım.Ayni şehirde olduğumuz için bir süre sonra yüz yüze görüştük.3/4 ay kadar sonra "evet biz birlikteyiz ve sevgiliyiz ,başkaları ile gorusmeyecegiz " diyebildik .Bence konu sahibi arkadaşımız akışına bıraksın .

Canım benim olabilir ama adamın verdiği cevap çok çirkin ve normal değil

Canım benim olabilir ama adamın verdiği cevap çok çirkin ve normal değil
Kesinlikle adam konu sahibi arkadaşa göz kırpan bir durumda değil...konu sahibi arkadaşın biraz bekleyip duruma uygun hareket etmesi en doğrusu...bence adam pek de aradığını bulamamış bu buluşmada ...benim demek istediğim adam düzgün birisi olsa bu siteler aracılığıyla kadınlarla tanışmaya calismazdi fikrinin çok doğruyu yansitmadigi.Adam bu siteye uyeyse konu sahibi arkadaş da üye sonuçta.Ha ikisi de kendine has marazlari olan kişiler olabilirler ama bunda da bir sıkıntı yok. Önemli olan kendini ve karşıda ki kişiyi bilerek ,onu olduğu gibi kabul ederek hareket etmek.

Konu sahibi direkt ön yargilisiniz yakışık li öyle böyle ihtiyacı yok dediği için dedim bunu canım benim tamda bu tiplerin ihtiyacı oluyor tuhaf şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…