Arkadaşım seni üzmek istemem ama evi uzak olduğu halde sohbete devam etmek istemesinin nedeni seni bir şekilde yatağa atabilme ihtimali var mı diye şansını denemek içinmiş... Keşke hiç cevap vermeseydi attığı cevap çok ama çok çirkin...
o zaman acaba sizde ilk etapta yaşınızı birkaç yaş küçük mü söyleseniz karşı tarafa hem göstermiyormuşsunuz datekrar mesaj atmam zaten kesinlikle, yaş handikabım olabilir belki ama inanın çok genç gösteriyorum kendime bakan biriyim ve iyi bir hayatım var . çok şükür . tek sorun yanlız olmak ama yanlızım diye sırf istemediğim biriyle de birlikte olmam. teşekkürler mesajınız için.
o zaman acaba sizde ilk etapta yaşınızı birkaç yaş küçük mü söyleseniz karşı tarafa hem göstermiyormuşsunuz daiş ciddiye binince dersiniz, hep onlar mı bize böyle şeyler yapacaklar
Eğitimli, hoş, yakışıklı insanların bu tarz ihtiyaçları yok mu? Öyle olunca kızlar atlamıyor üzerine, erkek olarak yine çabalamaları gerekiyor ihtiyaçlarını karşılamaları için. Ayrıca o tarz sitelerde aktif olan bir erkeğin birden fazla kadınla yazışıp takılma ihtimali de gayet yüksek. Eğitim buna engel değil maalesef.yanıtınız için teşekkür ederim ama bunlar çok önyargılı düşünceler , eğitimli, hoş yakışıklı biri yani buna ihtiyacı yok bence ,
işte hep doğruyu söyleyip kaybeden taraf neden biz oluyoruz da yalan yanlış şeyler anlatıp kazananlar neden hep karşı taraflar oluyor, o yüzden acaba taktik mi değiştirsek kk kadınları olarak,bilemiyorum ki :) sonrası daha çok sorun olur diye hep dogruyu söylüyorum . Ama hep aynı senaryo benim beğendiklerimle olmuyor , beni beğenenleri ben istemiyorum vs vs .Artık çok sıkılıyorum gerçekten.
Eğitimli, hoş, yakışıklı insanların bu tarz ihtiyaçları yok mu? Öyle olunca kızlar atlamıyor üzerine, erkek olarak yine çabalamaları gerekiyor ihtiyaçlarını karşılamaları için. Ayrıca o tarz sitelerde aktif olan bir erkeğin birden fazla kadınla yazışıp takılma ihtimali de gayet yüksek. Eğitim buna engel değil maalesef.
Eğitimli , hoş , yakışıklı bir adam neden arkadaşlık sitesine düştü ki o zaman derim ben de... Bunun eğitimle alakası yok arkadaşım , karısını döven doktor sayısı emin ol çoban sayısından fazladır...yanıtınız için teşekkür ederim ama bunlar çok önyargılı düşünceler , eğitimli, hoş yakışıklı biri yani buna ihtiyacı yok bence ,
Siz eğitimli ve yakışıklı birinin bu tarz şeylere ihtiyacı olmadığını söyleyince bu ihtimalin de olabileceğinden bahsettim sadece. Yoksa kesinlikle amacı odur diyemeyiz elbette. Hoş eğitimli ve yakışıklı adam sosyal hayatta nasıl birini bulamıyor da öyle sitelerde geziyor, orası da ayrı muamma.amacı cinsellik olsaydı bence devam ederdi mesaj atardı yani benim istediğim gibi davranırdı. Bunları yapmak çok zor değil. Elektrik alamamış olabilir yaş farkı olabilir yani bir sürü şey olmuş olabilir.
İyi de konu sahibi arkadaş da o siteye üye olduğu için gerçekleşmemiş mi bu tanışma / buluşma olayıSiz eğitimli ve yakışıklı birinin bu tarz şeylere ihtiyacı olmadığını söyleyince bu ihtimalin de olabileceğinden bahsettim sadece. Yoksa kesinlikle amacı odur diyemeyiz elbette. Hoş eğitimli ve yakışıklı adam sosyal hayatta nasıl birini bulamıyor da öyle sitelerde geziyor, orası da ayrı muamma.
Bence birlikte "eve" gitmelerini bekledi.Bence daha mesaj atmayın. Verdiği cevap olmamış. Üzgünüm ama olumsuz düşünüyor gibi geliyor anlattıklarınızdan. Ama benim anlamadığım, görüşmede neden samimi davrandı o zaman. Zaman göstericek şimdi bazı şeyleri
Canım benim olabilir ama adamın verdiği cevap çok çirkin ve normal değilİyi de konu sahibi arkadaş da o siteye üye olduğu için gerçekleşmemiş mi bu tanışma / buluşma olayıBen de 15 sene önce eşimle öyle bir site aracılığıyla tanıştım.Ayni şehirde olduğumuz için bir süre sonra yüz yüze görüştük.3/4 ay kadar sonra "evet biz birlikteyiz ve sevgiliyiz ,başkaları ile gorusmeyecegiz " diyebildik .Bence konu sahibi arkadaşımız akışına bıraksın .
Kesinlikle adam konu sahibi arkadaşa göz kırpan bir durumda değil...konu sahibi arkadaşın biraz bekleyip duruma uygun hareket etmesi en doğrusu...bence adam pek de aradığını bulamamış bu buluşmada ...benim demek istediğim adam düzgün birisi olsa bu siteler aracılığıyla kadınlarla tanışmaya calismazdi fikrinin çok doğruyu yansitmadigi.Adam bu siteye uyeyse konu sahibi arkadaş da üye sonuçta.Ha ikisi de kendine has marazlari olan kişiler olabilirler ama bunda da bir sıkıntı yok. Önemli olan kendini ve karşıda ki kişiyi bilerek ,onu olduğu gibi kabul ederek hareket etmek.Canım benim olabilir ama adamın verdiği cevap çok çirkin ve normal değil
Konu sahibi direkt ön yargilisiniz yakışık li öyle böyle ihtiyacı yok dediği için dedim bunu canım benim tamda bu tiplerin ihtiyacı oluyor tuhaf şekilde...Kesinlikle adam konu sahibi arkadaşa göz kırpan bir durumda değil...konu sahibi arkadaşın biraz bekleyip duruma uygun hareket etmesi en doğrusu...bence adam pek de aradığını bulamamış bu buluşmada ...benim demek istediğim adam düzgün birisi olsa bu siteler aracılığıyla kadınlarla tanışmaya calismazdi fikrinin çok doğruyu yansitmadigi.Adam bu siteye uyeyse konu sahibi arkadaş da üye sonuçta.Ha ikisi de kendine has marazlari olan kişiler olabilirler ama bunda da bir sıkıntı yok. Önemli olan kendini ve karşıda ki kişiyi bilerek ,onu olduğu gibi kabul ederek hareket etmek.