Belki de diğer konuştuğu kızlar da ondan mesaj bekliyordur paylaşımcı olmak lazımişleri yoğundur belki
şuraya da pozitif bir yorum bırakalım
Normalde eve vardın mı diye mesaj atnası gerekirdi. Hadi onu atmadı sabah bır gunaydın demeliydi. Yada guzel bir gündü tesekkür ederim demeliydi. Sanki elektriğiniz tutmamış gibi geldi bana.
işleri yoğundur belki
şuraya da pozitif bir yorum bırakalım
Bence daha mesaj atmayın. Verdiği cevap olmamış. Üzgünüm ama olumsuz düşünüyor gibi geliyor anlattıklarınızdan. Ama benim anlamadığım, görüşmede neden samimi davrandı o zaman. Zaman göstericek şimdi bazı şeyleri
Aynen bundan cacık olmaz.Verdiği cevap oldukça itici.
Bence bu adamcıktan beklentiye girme.
Zaten hoşlansaydı ya da hoşlanmasa bile nezaketen eve vardın mı diyebilirdi.
Bundan sonra yazma derim
Arkadaşlık sitesinden diyorsun zaten onda kim bilir daha kaç kişi vardır
Belki de diğer konuştuğu kızlar da ondan mesaj bekliyordur paylaşımcı olmak lazım
Pozitif mesaj 2
hepsi mi aynı bu erkeklerin acaba
konu sahibi bekleyin ve tekrar mesaj atmayın lütfen, yaşım geldi geçiyor evlenmem lazım diye de kesinlikle düşünmeyin, mutsuz bir evlilik yapmaktansa yerinizde olmak isteyen çok kadın var burda emin olun, bu devirde adam yok ama madam çok malesef
tekrar mesaj atmam zaten kesinlikle, yaş handikabım olabilir belki ama inanın çok genç gösteriyorum kendime bakan biriyim ve iyi bir hayatım var . çok şükür . tek sorun yanlız olmak ama yanlızım diye sırf istemediğim biriyle de birlikte olmam. teşekkürler mesajınız için.hepsi mi aynı bu erkeklerin acaba
konu sahibi bekleyin ve tekrar mesaj atmayın lütfen, yaşım geldi geçiyor evlenmem lazım diye de kesinlikle düşünmeyin, mutsuz bir evlilik yapmaktansa yerinizde olmak isteyen çok kadın var burda emin olun, bu devirde adam yok ama madam çok malesef
Arkadaşım seni üzmek istemem ama evi uzak olduğu halde sohbete devam etmek istemesinin nedeni seni bir şekilde yatağa atabilme ihtimali var mı diye şansını denemek içinmiş... Keşke hiç cevap vermeseydi attığı cevap çok ama çok çirkin...kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum en azından nezaketen bir mesaj atabilirdi, ama herkesi aynı kalıba da sokmak istemiyorum, defalarca kalkalım dediğim halde evi çok uzak olduğu halde sohbete devam etmek istedi ve çok keyif aldığını söyledi.