• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

Satış yapmalımıyım

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayır

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
Merhaba kızlar
İnternetten ikinci el ürün satımını az çok yapmışızdır toplum olarak
Benim ürünleri almak isteyen bir bayan var ama küçük bir şehrin küçük bir ilçesinde oturmakta ve kamuda çalışmaktayım
Satım yaparsam, bayan illaki Benim çalıştığım yerde benimle karşılaşacak
İşlemini yaparken...
Benimle muhabbete girip , arkadaşlarımın yanında ürünlerden bahsederse . Arkadaşlarımın yanında paragöz olmak istemiyorum
Ya da gereksiz mi takıyorım bilemedim

Evet gereksiz takıyorsunuz. İnsanların sizin hakkında ne düşündüğü çok önemli olmasın ki artık internetten satış yapmayan mı var? Herkes ürününü satıp parasını almak istiyor. Gayet doğal.
Öyle yüzlerce tl de değil
Küçük miktar
Paragöz gibi olmak istemedim
Hep ihtiyaç sahibine verirdim
İlk satışım olacak

Haa kadin is yerinden simdi anladim. Olsun canim nolcak.. ee biri satiyo biri aliyo ne guzel. Keske herkes bole yapsada bu kadar tuketim toplumu olmasak
Hayır işyerinden değil :))
Apaçık yazmıştım
Kamuda çalıştığım için kadın illa bana uğrayacak
Çalıştığım kurumda denk gelicez :))

İhtiyacım yok paraya ama elimdekileri paraya çevirmek güzel bi duygu
Karşı tarafın ihtiyacı var ürünlere
Bir insanın ihtiyacı yoksa elindekini yoksullarla, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmasını uygun görüyorum ama bu tamamen sizin kişisel görüşünüzle alakalı. Mal sizin, ister satarsınız ister atarsınız kimseye laf söylemek düşmez bence.

Bir insanın ihtiyacı yoksa elindekini yoksullarla, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmasını uygun görüyorum ama bu tamamen sizin kişisel görüşünüzle alakalı. Mal sizin, ister satarsınız ister atarsınız kimseye laf söylemek düşmez bence.
Evet bu zamana kadar hep veriyorum da işte satmak istedim
Teşekkür ederim emek verdiniz ❤️

Back