• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

Yldz_secil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
7
7
1
Arkadaşlar evliyim 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında 4 ay oldu evleneli. Ondan önce de 4 yıllık bir ilişkimiz sürdü. Çalışmak istiyorum üniversite mezunuyum yeni evlendiğim için acele etmiyorum iş bulmak için ama evde durduğum her gün daha da biliyorum. Iş ararken de seçici olmak zorundayım maddiyattan dolayı değil daha çok kendi parami kazanıp kafamı dağıtmak evde durmamak icin calismak istiyorum. Çünkü eşim işten geldiğinde yorgun oluyor erken yatıyor derken bütün gün tek basimayim akşamları da konuşmak vakit geçirmek istediğimde ilgi beklediğimde kırıliyorum çünkü daha ne bekliyorsun benden napiyim elimden bu geliyor falan diyor. Bakıyorum etrafimdaki çiftlere bir yere gidiyorlar disarilara çıkıyorlar ben daha doğru düzgün sürprizler bile görmedim ondan sevgiliykende dahil. Sevgiliykende gezemedik bazı sebeplerden dolayı. Trip atsam ben büyütüyor oluyorum. Ama sevgisini doğru düzgün hissediyorum. Çok iyi biliyor benim nelerden hoslandigimi neler sevdiğimi ama o çarşıya çıkıp yürümeyi yeterli zannediyor. Agzimi acip bir yerlere girelim bir cay icelim bile demiyorum yediremiyorum kendime. Bence kendisi istiyorsa yapar herşeyi zaten. O böyle yaptıkça da ben soguyorum sonra bana neden ilgisizsin diyor. Gerçekten sinir krizleri geçiriyorum durduk yere ağlıyorum uzaklaşıyorum herseyden

Back