1 yıllık bir ilişkim vardı. Yazın nişan filan düşünüyorduk. Bundan 2 ay öncesinde benden ayrıldı artık birsey hissetmiyorum seni sevmiyorum aklımda bitirdim gibi cümlelerle yalvardım yakardım istemedi bitti dedi. O sıralar cok maddi sıkıntıdaydım düşünün yarın işe gidicem otobüs kartına yükleyecek param yoktu. Ay sonuydu. Beni böyle bırakan adamdan ya da onun cevresinden para istemek cok gurur kırıcı bişey olurdu bunu yapmadım. Arkadaslarımdan istedim ay sonu olduğu için kimsede yoktu ailemde uzakta oldugu için onlara söylemedim üzülmesinler diye. Eski iş arkadaslarımdan istedim. Bir tanesi verdi iki gün sonra parayı geri attım. Parada 300tl bu arada. Bana parayı gönderen şahıs benim 4 sene önce bi kaç ay sevgili oldugum ve ayrılınca da 3 sene iş arkadaslıgı yaptıgım kişiydi. Sadece arkadas olarak görüyordum. Neyse ben sonra 1 yıllık ilişkim olan cocukla barısınca bunu ona söyledim ve para istediğim arkadasım sandıgın o cocuk erkek arkadaşımı instagramdan bulup yazmıs biz barısınca “sevgilin benden borc para aldı ne biçim erkeksin” gibisinden bu onu onu aldattım ihanet olarak nitelendirip beni tekrar bıraktı ve düşman gibi davranıyor bana. Arkadasım sandıgım eski sevgilim ise neden böyle bir sey yaptı anlam veremedim beni tehdit etti benimle konuscaksın aradığımda acacaksın yoksa sevgiline yalan yanlıs seyler anlatırım diye bende seninle konusmayacagım ne yaparsan yap dedim. Keşke ondan önce ben söyleseydim sevgilime ama maddi durumumu öğrenmesini istemedim cunku borclarım için gidip bana kendinde olmadıgı halde oara bulurdu bunu istemedim. Ben tehdit edilince gidip söyledim Lütfen yorumlarınız benim için değerli bu aldatmak mıdır arkadaslar? Ya da bir senelik ciddi bir ilişkiyi bitirme sebebimidir? Ben barısabilmek için ne yapmalıyım. Suan benimle konusmak dahi istemiyor. Ben onunla 1 seneye yakın aynı evde yasıyorum telefonum hep elindeydi herseyimi biliyordu daha önce ne bi yanlıs ne bi yalan söyledim. Ailelerimiz filan herkes nişanımızı bekliyordu cok zor durumda kaldım
Son düzenleme: