• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen yardım!!

Merhaba kızlar.. Ben 15 aylık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşimle nişanlılık dönemimizde, ailesi kendi oturdukları evi bizim olduğunu, mersindeki evlerine taşınacaklarını, Ankarayi sevmediklerini söyler hatta bian önce evlenmemiz için baskı yaparlardı. Eşimin babası kanser hastası ve tedaviyi reddetti. Burdan gitmek istediğini söyledi. Yangından mal kaçırır gibi evlendik. Evliliğimin 10.günü eşimin kardeşi anne ve babasının şuan oturduğum eve geleceklerini söyledi. Haliyle tepki gösterdim ve eşimle evliliğimin 10.günü ailesi yüzünden tartışmalarım başladı. Ve ben kendimide yırtsam geldiler üstelik kapının kilidini kırdılar. Eşimin çok borcu olduğunu, kiraya çıkma şansının olmadığını evlenince öğrendim. 7 aylık hamileyken evi terk ettim ve eşim benim için hiç bişey yapmadı. Bi şekilde geri geldim. Ama sürekli ailesiyle çatışma halindeyim. 4 aylık bebeğim yatak odasından çıkmıyorum. Kayınbabam televizyon olan odada akşama kadar vakit geçiriyor. Emzirme gibi olaylarım olduğu için onun yanında da mümkün değil. Tabiki eşime anne ve babasını yok saysın demiyorum ama yalanlarla kandırılmış hissediyorum kendimi. Eşim ilgisizleşti konuşmaz oldu. Sorunlarımı anlayıp ufak bir fikir bile sunmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Bu durumda ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
Sizin aileniz nerde?

Uzak değiller ev olarak ama benim ailem konuya girmiyor ve sürekli bana boşanmam konusunda baskı yapıyorlar. Doğum yaptıktan sonra sadece 1 kere bu eve geldiler. Siz bizim kızımıza bunu yapmaya hakkınız yok demiyorlar ama sürekli bana boşan ondan koca o aileden yol olmaz değip duruyorlar.
Ankara da. Yani ızak değiliz

Evet bunun farkındayım. Ve sürekli eşime de aynı şeyleri söylemekten bıktım usandım. 1 göz odada akşama kadar kafayı yiyorum. Üstelik güven kaybı yaşıyorum. Benim 4 aylık bir kızım var. Sağlıklı olmam gerekirken pskolejik olarak kendimi iyi hissetmiyorum.

evlendikten sonra öğrenmişsiniz neden hemen çocuk yaptınız
eşinizden tam olarak beklentiniz nedir sizinle iletişime geçmiyormuş
aileniz de destek çıkıyormuş ailenizin yanına dönün üzgünüm ama eşinizin umrunda değilsiniz

evlendikten sonra öğrenmişsiniz neden hemen çocuk yaptınız
eşinizden tam olarak beklentiniz nedir sizinle iletişime geçmiyormuş
aileniz de destek çıkıyormuş ailenizin yanına dönün üzgünüm ama eşinizin umrunda değilsiniz
Eşimin borcunu öğrendiğimde hamileydim zaten. Eşimden beklentim ailesine yani kızıma ve bana sahip çıkması ve bende yuvamı bi şekilde kurtarmaya çalışmak istiyorum

Kapının kilidini nasıl kırdılar ? Bu evlilikte sizi tutan ne ? Eşinizin kendine hayrı yok ki size olsun. Yanınızda olan bir aileniz olduğu için şanslısınız. Boş yere vaktinizi kaybetmeden ailenizin yanına gidin.

Kapının kilidini nasıl kırdılar ? Bu evlilikte sizi tutan ne ? Eşinizin kendine hayrı yok ki size olsun. Yanınızda olan bir aileniz olduğu için şanslısınız. Boş yere vaktinizi kaybetmeden ailenizin yanına gidin.
Kilidini söküp bi şekilde içeri girdiler. Bu evlilikte beni tutan 4 aylık kızım. Bana karşı eşimin bi tutumu olmasada kızına karşı çok ilgili. Ve kızımın babasını görünce gözlerinin içine kadar gülmesi

Kilidini söküp bi şekilde içeri girdiler. Bu evlilikte beni tutan 4 aylık kızım. Bana karşı eşimin bi tutumu olmasada kızına karşı çok ilgili. Ve kızımın babasını görünce gözlerinin içine kadar gülmesi
Bunun bahane olduğunu aslında biliyorsunuz değil mi ? Çocuğunu görmek isteyen baba her şekilde görür.
Asıl sebebinizin yenilkten korku, ayrıldıktan sonra düzeniniz nasıl olacak endişesi.
Anlattıklarınıza göre ama siz zaten aile olamamışsınız kaybedeceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor.
Hayat sizin ya çekersiniz ya da sinir hastası olmadan ayrılıp yeni bir düzen kurarsınız.
Ama şunu unutmayın bu evliliğe devam ederek en büyük kötülüğü çocuğunuza yapıyorsunuz, çocuk ne ile beslenirse o şekilde de karakteri gelişir. Hiçbir çocuk mutsuz bir ortamda büyümeyi hak etmiyor.

Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın ya. Dört aylık bebeğin babasını görünce gözlerinin içi gülmesi nedir kendiniz inanıyor musunuz şu söylediğinize

Resmen oyuna getirmişler seni ve bu hayatı yaşamaya mecbur etmişler sizi.. allah yardımcınız olsun

Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın ya. Dört aylık bebeğin babasını görünce gözlerinin içi gülmesi nedir kendiniz inanıyor musunuz şu söylediğinize
Size neden yalan söyleyim ki yada neden abartarak konuşayım ? Bi sorunum var ve bilir kişilerden yardımda bulunmasını istedim. Belki atladığım bişey yada bi yer vardır diye düşündüğüm için paylaştım. Hayatı ne abartılı bi şekilde arabesk yaşıyorum ne de lay lay lom. Durumum ciddi ve sorunlarımı en güzel şekilde mantıklıca çözmeye çalışıyorum. Evet 4 aylık bebeğim babasını görünce gözlerinin içi gülüyor. Görseniz sizde aynı şeyi söylersiniz.! Salak yada gerizekalı değilim.

Boşanmaktan başka bir çare varmı??? Kızınızın gözlerinin içi görüş günlerinde de güler. 1 göz odada ne kadar durmayı planlıyorsunuz?
Kocanızdan size fayda yok,bi yalanın tiyatronun içine gelin getirilmişsiniz.

Öncelikle kendine bir iş bul ve eşinle açık açık konuş durum böyle devam ederse yoluna bak temeli yalanlarla kurulu bir ilişki er geç biter diye düşünüyorum

Evlenmeden önce sana borçları olduğunu söylemiyor olması çok yanlış. Hadi söylemedi evlendikten sonra bu açığa çıktı, ailesinin zorla gelip sizin evde kalıyor olması da çok rahatsız edici. Senin adına çok üzüldüm. Üstelik bir de küçük bir bebeğin varmış :(( İnsanların maddi durumu her zaman iyi olacak diye bir kaide yok. İyi zamanlarda birlikte olduğunuz gibi zor zamanlarda da birlikte olmalısınız. Böyle bu durumda eşinin tutumu çok önemli. Kocan sana ilgili ve anlayışlıysa ortada boşanmak için büyük bir sebep yok bence. Çünkü her insan hata yapabiliyor. Önemli olan eşinin diğer tavırları nasıl? Ailesinden bir süre sonra bunalmaya başlayacaksın farkındayım ama eşin bir süre sabretmenizi, işler düzelince ayrı eve çıkacağınızı söylüyorsa, sizi seviyorsa, size ilgiliyse, baş başa vakit geçirebiliyorsanız evliliğini bozma. Eşinizi karşına al konuş.

Back