ne yapmalıyım konu eşim...

eğer eşiniz psikolojik destek almaya sıcak bakıyorsa o ve siz hem ayrı ayrı hem de birlikte terapi alın. bu koşulların ikinizle beraber konuşulması bence daha çok yardımcı olur.

benim hatam fevriliğim. Yani bi kaç örnek vereyim eşim şakalaşmak ister bende şaka kaldıramam hemen abartılı tepkiler veririm.

Bir keresinde ben evdeydim eşim balkondan girmis bana geldi sessizce mutfaktaydım arkadan bööö gibi saçma sapan birşey dedi bende sinirlendim bağırmaya başladım napıyosun çocuk musun sen diye. Yada eşm yardım eder ama 10 iş bırakır arkasından bende yapma o zaman derim bana iş kaldıktan sonra anlami yok diyorum tersliyorum bir dahakine yapmıyor bu seferde yapmıyor diye kızıyorum. Yada mesela yanına gidiyorum sohbet edelim film izleyelim diyorum yorgunum diyor bende sinir oluyorum küsüyorum. Bu ve bunun gibi premses modundayım. Bir yere gidelim derim kavga ederiz neden gidelim dedim çocuk var kücük aklım gezmedeymiş. O der ben derim konu geçmişe kadar gelir.

En sinir olduğum huyum sürekli eskidende şunu yapmıştın demem. Madem affettin geçmişi açma diyor bende inadına şunu dedin bunu dedin gibi istemsiz laf sokuyorum.

Bir keresinde gece hiç uyumadım çocuğun ateşi vardı o zaman çalışmıyordum. Sabah uyandı eşim dedim ki sen biraz ilgilen ben uyuyayım 1 saat olmadı çocuk ağlıyor eşim telefonla konuşuyor hiç oralı değil bende dedim böyle mi bakıyorsun çocuğuna uykusuzum falan bide senle uğraşıyorum. Oda en azından uyu diye bakıyorum kahvaltı hazırladım haketmiyosun dedi hrpsini çöpe döktü.

Bunun gibi daha nice saçma şeyler oldu..

Hatasını anlamış gibi.
Bence dönün, baktınız olmuyor ayrı eve gidersiniz.
Ama baba evine asla.
Bende onu düşünüyorum acaba dönsem bir süre terapi falan denesek olmazsa direk ayrı eve geçsem ama en azından denemedim demesem mi acaba?

Bayrama yer ayırtmış tatile gidelim balayı gibi düşün sanki yeni evlendik geçmişi unutalım birbirimize ilk kez evet demiş gibi davranalım diyor. Bayrama kadar gelme orda kal direk tatile gidelim sonra evimize dönelim diyor.

Aslında eşiniz gayet mantıklı düşünüyor bence daha fazla naz yapmadan kabul edin fazla naz aşık usandırır. Em azından bi kez daha deneyin.
İşden çıkmayacağımı kabul ediyorsan ben de hatalarımın farkındayım birlikte çocuğumuz için tedavi olup mutlu olmak istiyorum diyin.

Siz de az değilsiniz bende biraz tripliyim ama siz baya baya trip moduna girmişsiniz erkekler haksız olduklarını bilseler bile trip atılınca asla geri vites atmıyor iş inada biniyor malesef.

Canim bir şans daha ver enazindan ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Gerçekten tedavi olduğuna inanıyorsan bir müddet daha baba evinde gözlemleyip öyle barışın derim ve bence dersini almış yada almış gibi davranıyor olabilir ve kp kv sizin tarafınızda olmadı çift terapistine gidin bu evlilik kurtulacak gibi benziyor güzel haberleriniz dileğiyle

Bence bir şans daha hak ediyor evliliğiniz.
Çünkü tek taraflı değil, sizin de hatalarınız varmış.
Törpülemeye çalışın sevmediğiniz davranışlarınızı, ikiniz de.
Terapi mi alırsınız, kartlarınızı daha açık mı oynarsınız bilemem ama yakmayın gemileri.
Son şansı da verin derim.
Sonu yine olumsuz olursa en azından dibine kadar şans verdim "bize" dersiniz.

Önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi.
O zaman da 'biraz çaba ve profesyonel destekle sorunlarınızı çözebilirsiniz,fevri hareket etmeyin,eşiniz sizi seviyor' demiştim.
Kendiniz parçalanmış ailede büyümüşsünüz, aynı durumu evladınıza yaşatmak istemeyeceğinizi düşünmüştüm,
'ayrılma kararı aldım' yazdığınız konunuza da çok üzülmüştüm.
Ben son bir kez denemenizi ve profesyonel yardım almanızı öneririm.

Bence karşılıklı biraz çabayla evliliğiniz kurtarılabilir. Kıskançlık ve öfke kontrolü konusu önemli.Bu konularda mutlaka terapi almayı şart koşun. Siz de yaklaşımınız konusunda bahsettiğiniz hatalı yönlerinizi düzeltirseniz. Neden evliliğiniz sürmesin ki.?
Daha önceki konunuzu hatırlıyorum. Çocuğa bakma karşılığında para konusunu çok dillendiren bir üvey anne, sizi önceden beri ezdiren bir babanız vardı.Aileniz size muhtaç olduğunuzda destek verecek, güvenle sırtınızı dayayabileceğiniz bir aile değil maalesef.
Eşinizde hatasının farkına vardı. Pişman olduğunu belirtip, sizi ve çocuğunu yanında istiyorken, bu fırsatı değerlendirmelisiniz.
Buradaki başka bir konuda tavsiye edilen bir kore dizisi var. Merak edip bilgisayardan açıp 11 bölüm izledim. Bence siz ve eşiniz izlemelisiniz. Dizinin ismi "Wife that ı know" Aile olmanın ve gerçek sevginin kıymetini bilmenin önemini çok güzel anlatmışlar.Mutlu ve huzurlu bir hayatınız olmasını dilerim.

Vallahi en mantıklısı gidip yaşayıp görmeniz.
Bence de deneyin, sonra insan keşke lerle doluyor.

Bence herkes 2. bir şansı hakeder tedavi olmayı kabul ettiğine göre oda hatalarının farkında ve değişmek istiyor işinizi bırakmayın kendi ayaklarınızın üstünde onsuzda yaşayabileceğiniz seçeneğini gördüğüne göre bir kez daha deneyebilirsiniz bi yandan az az da olsa eşinize söylemeden birikim yapın çünkü sizinde görmüş olduğunuz üzere herhangi bir boşanma durumunda arkanızda sizi destekleyecek bir babanız olmayacak deneyin bence belki olur bu kez

Her şeyi geçtim ama evime misafir gelen bir adam için kocam dese ki senin gözün var onda!!!!
Sırf bu laf için terk ederim onu.

Kimse, hele hele kocam dediğim bir adam bana namusumla ilgili kötü birşey diyemez. Hayatta en önem verdiğim şey budur.

Güzel arkadaşım girmişken bir yola donma geri. Bu tip adamlar düzelmez. Babana zaten hiç güvenme. Sen köpek misin de önüne yemek koysun kocan. Gördüğün gibi ne baba, ne koca.... kendine güven sadece. Barışsan bile kocamla asla isten ayrılma. Bir kenara para birliktir onun ulaşamayacağı. Bir gün lazım olacak o para sana. Ha bu arada o senin isten ayrilman için s3ni ikna edene kadar harika adamı oynayacak bunu da unutma.

Arkadaşlar yazamadım malesef. Işten çıkmayacağım. Babamlarla arama mesafe koydum hatta aramak bile gelmiyor içimden. Eşim şimdilik iyi davranıyor hiçbir şeye karışmıyor sürekli kendi çapında eve gelirken süprizler yapmaya çalışıyor. Bayram için bir kaç günlük yer ayırtmış. Yani eve döndüm. Dediğim gibi işi bırakmayacağım. Eşimde dün kartında kalsın biriksin paran sakla istersen kesen ayrı olsun yine bende desteklerim diyor. Benim hayalimde kendime butik açmak vardı sen biriktir çalış zamanı gelince bende destek olurum rahat edersin diyor. Tedaviye başladı yinede çift terapisine gitmeye karar verdik tekrar. Ilk randevumuz 2 gün sonra. Şimdilik akıllanmış gibi.

Gidemeyeceğini düşündüm sen istersen herşeyi yaparmıssın beni bırakma herşeyi yaparım diyor.

Erken gelirse yemek yapacakmış. Dün iziliydim sabah evi temizledik birlikte sen yoruluyosun zaten dedi birşeyler yapmaya çalıştı kendince. Düzeleceğim söz diyor bakalım hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ederim ama gördüğünüz gibi babamdan bana zerre hayır yok ve şuan için tek çarem buydu. Babam aldatsa bilr kocandır yapar yaomayan erkek mi var modunda. Dövmüyor ya şükret diyor. Sağ olsun sayesinde nelere şükreder oldum bi bilse...

Hepinizden allah razı olsun ve rabbim her daim yardımcınız olsun. Ne duanız ne isteğiniz varsa inşallah tez zamanda kavuşursunuz.

Umarım böyle devam eder...

Cok sevindim. Siz de adım atın. Kimse tek başına günahkar degil evlilikte(büyük sorunlar haric)

Yani yazılanlardan anlaşılan tek taraflı değil çift taraflı hatalarınız var. Bence eşinizin tek başına tedavi olması bir şey değiştirmez şu aşamada bir aile terapisti size daha çok yardımcı olur. Karşılıklı hatalarınızı görmenizi ve çözümlemenizi sağlar. Kesinlikle bir aile danışmanından yardım alın evliliğinizde çözülmeyecek bir problem yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…