• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım eşim ?

Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..
Kısasa kısas bikaç pazar kendinize plan yapın sabah uyanın koşuya gidin haber vermeyin sizi merak edip arayana kadar dönmeyin. Arkadaşlarınızla sinemaya gidin arkadaşınız yoksa tek gidin ama bunu onun gözne soka soka yapın bişe derse e seninle yapamıyoruz ne yapayım deyin haftaya sana da bilet alayım beraber gidelim madem deyin yani toparlarsam biraz o sizi taksın siz vurdumduymaz olun bakalım ne olacak bol şans..

artık ayrılma fikrini düşünmeye başladım ve dün ona anlaşmalı boşanma bilgilerini mail attım yeter artık dedim onu bile ciddiye almadı desem inanır mısınız ? inanın ben 1 ay ayrı yatayım bir ay beraber olmayalım hiçte üstelemez

Bu adam o zaman üzgünüm hiç sevmiyor. Ondan dolayi özende göstermiyor, senin ile vakitte geçirmek istemiyor. Ve birbirinizi tam tanimadan evlendiginiz için bunu sen hiç fark etmemisin. Esin kim bilir sirf evlenmek için evlenmis olabilir. Yani hos, ilerde iyi ev hanimi, anne olabilen birini seçip evlenmis olabilir.

Yoksa adam asosyal olsa, herkese karsi olurdu, sadece sana karsi degil. Sana tavsiyem bunu esin ile konusman ve hakikatten bosanmaktir. Sevilmemek çok kötü bir duygu olmali. Seninde hakkin sevilmekt, aranmak, beraber hos sobhetler yapip, gezip tozmak. Bunu 3,5 yildir yapmayan biri, asla yapmaz çok üzgünüm :(

Benimle ayni durumu yasayanlar varmis,ilk msj i okudugumda acaba konuyu ben actim da unuttum mu diye dusundum :( cok uzgunum,ne konusarak ne kavga ederek degistirebiliyorum onu.ne yapsam kavgaci,huzur bozan ve basit dusunen ben oluyorum.aileme de bisey anlatamiyorum.yurt disindayim,zaten hasret var,bir de sorunlarimi anlatip uzmek istemiyorum ailemi.son zamanlarda nerdeyse hergun agliyorum.bosanmayi dusunur oldum.bazi arkadaslarin dedigi gibi kendim planlar yapip ayri vakit gecirmeyi denedim.evt ise yariyo ama boyle olmasi da beni mutlu etmedi.zaten evlenmeden once tek basima planlar yapiyodum, simdi neden evliyim ki diye sorgulamaya basladim kendimi.sonumu goruyorum ve bu cok uzuyo beni :KK42::KK42::KK42:

Malesef evlilikte ayrı bi maraton arkadaşım uğraştırmadan birşeylerde istedigimiz gibi olsa olmaz benim eşimde gezme konusunda aynı. Ama bunun için yuvanı yıkma derim erkeklerin kafasındaki oturan evlilik modeli böle heralde süpriz degişiklik yapmasını beklemicez kafalarına vura vura yaptırcaz ölede bi tadı kalmıyoda idare edicez. Ama cinsellik konusu sıkıntı genelde erkekler bu konuda umursamaz davranamazlar çünkü.Bikaç yenilik falan yapsan kendine süslenipte çıksan dışarı tek başına arkadaşlarnla güzelligin tekrar gözüne çarpınca kıskanırda kendine gelir belki.:KK50:

Adamin kisiligi yapisi bu insan 7 sinde neyse 70 indede odur degismez yani aliscaksin yada sen goturmeyi dene kiz kulesine falan emrivaki yap sen gotur belki oda busefet baslar

Valla ben burayı okudukça evlilikten soğuyorum iyice. Ama şöyle bir göz attım yorumlara cibsellik daha çok sorun diyenler var. Benim için olmazsa olmaz karşımdaki insanla gezmek dolaşmak beraber yemek yemenin sohbetin keyfini çıkarmaktır. Hatta cinsellikten önemli mi derseniz evet öyle. Sevgilimle duygusal anlamda olan paylaşıma cinsel olandan daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Sevilmemeyi de zamanında tatmış biri olarak ne kadar kötü olduğunu biliyorum. İnsan kendinde kusur aramaya başlıyor benim yüzümden mi diye. Eşiniz değişmezse hayatınıza yeni bie yön çizmeniz taraftarıyım tabi ki sizin için sevgi ilgi öncelikli bir şeyse. Etrafımda var arkadaşlarım bazen günde 1 kez bile konuşmayan pek bişey paylaşmayan ama demek ki onlar da ona alışmış. Eğer siz eksikliğini bu kadar hissediyorsanız çareaine bakın iki kişilik yalnızlık tek kişilikten daha ağır bence.

Kadın gibi hissetmek dediğin ne olaki ??
Mesela bir düğüne gideriz giyinirim hazırlanırım herkes cok güzel olmuşsun filan şeyler söyler eşim hiç söylemez, evde de hazırlanırım giyinirim bugün cok güzelsin demez. Yada çoğunlukla bana yaklaşmaz ben yaklaşırsam olur. bu gibi şeyler bna kendimi kadınmışım gibi hissettirmiyo

Valla ben burayı okudukça evlilikten soğuyorum iyice. Ama şöyle bir göz attım yorumlara cibsellik daha çok sorun diyenler var. Benim için olmazsa olmaz karşımdaki insanla gezmek dolaşmak beraber yemek yemenin sohbetin keyfini çıkarmaktır. Hatta cinsellikten önemli mi derseniz evet öyle. Sevgilimle duygusal anlamda olan paylaşıma cinsel olandan daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Sevilmemeyi de zamanında tatmış biri olarak ne kadar kötü olduğunu biliyorum. İnsan kendinde kusur aramaya başlıyor benim yüzümden mi diye. Eşiniz değişmezse hayatınıza yeni bie yön çizmeniz taraftarıyım tabi ki sizin için sevgi ilgi öncelikli bir şeyse. Etrafımda var arkadaşlarım bazen günde 1 kez bile konuşmayan pek bişey paylaşmayan ama demek ki onlar da ona alışmış. Eğer siz eksikliğini bu kadar hissediyorsanız çareaine bakın iki kişilik yalnızlık tek kişilikten daha ağır bence.
ben diğer arkadaşların da dediği gibi kendime aktiveteler programlar yapıcam ve bi süre umursamıycam bakalım eğer yine bi değişme uyanma yoksa dediğiniz gibi iki kişilik yalnızlıktansa kendi hayatımı çizmeyi düşünüyorum

Kısasa kısas bikaç pazar kendinize plan yapın sabah uyanın koşuya gidin haber vermeyin sizi merak edip arayana kadar dönmeyin. Arkadaşlarınızla sinemaya gidin arkadaşınız yoksa tek gidin ama bunu onun gözne soka soka yapın bişe derse e seninle yapamıyoruz ne yapayım deyin haftaya sana da bilet alayım beraber gidelim madem deyin yani toparlarsam biraz o sizi taksın siz vurdumduymaz olun bakalım ne olacak bol şans..
Bu dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim :)

Allah yardıöcım olsun :( sanki burdan eşin seni sevmiyor gibi duruyor. Daha yeni evlisiniz bence evlilik terapistine gidin ya da hergün tesbih çekin eşiniz sizden başka birşey düşünemesin. Duanı eksik etme kardeşim inşallah düzelir aranız

bugün eşimi hiç aramadım o aradıgında da hep mesafeli konuştum eve geldiğinden beride sadece kısa cevaplar veriyorum bana bi yardım ediyo kaç yıllık kocam ilk defa ben demeden sofra topluyo sen bırak ben yaparım filan hayırdır inşallah :)
çok sevindim canım inşallah devam eder ben 2 haftadır bu şekilde davranıyorum inan çok mutluyum :)

myimmortal eşimle akşamları gerekmedikçe konuşmuyorum hala ama hiç surat asmıyorumda.. üstüme düşmeye başladı ya kaç yıldır tanıdığım adam bambaşka biri oldu inşallah geçici bişey değildir . Sende gelişmeler nasıl

myimmortal eşimle akşamları gerekmedikçe konuşmuyorum hala ama hiç surat asmıyorumda.. üstüme düşmeye başladı ya kaç yıldır tanıdığım adam bambaşka biri oldu inşallah geçici bişey değildir . Sende gelişmeler nasıl
ben dün eşime mesafeliydim gerekmedikçe konuşmadım ama o samimiydi ilk defa ben demeden sofra toplamada filan yardım etti bakkala gitmeye üşenen adam hiç şikayet etmeden gitti ben daha yeni umursamamaya başladığım için pek bi değişiklik yok bende

Back
X