- Konu Sahibi myimmortall
arkadaşlar sizin dedikleriniz üzerine şimdilik eşimi hiç umursamamaya başlıycam. boşanma konusunda hala net karar vermiş değilim. hafta sonu için plan yaptım bile gelişmeleri yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık ayrılma fikrini düşünmeye başladım ve dün ona anlaşmalı boşanma bilgilerini mail attım yeter artık dedim onu bile ciddiye almadı desem inanır mısınız ? inanın ben 1 ay ayrı yatayım bir ay beraber olmayalım hiçte üstelemez
evet kendimi çok kötü hissediyorum depresyona girmessem iyidir kendim için endişeliyim çünkü kendimi istenmeyen çirkin kadın sevilmeyen bi kadın olarak algılamaya başladım artık ve bu gidişat beni endişelendiriyo. bu konuları konustuk halbuki. dediğiniz gibi gezme tozmadan daha anormal durum bu çok kararsızım şimdilik umursamama modunda takılacağım bakalımhadi gezmeyi, tozmayı sevmiyor. tarzı bu. kısa süreli bazı sıkıntıları var denebilir, ama süre kısa değil ve arkadaşlarıyla çıkıyor ama
üstelik bu yukarda yazdığınız hiç normal değil. böyle bşy insan nasıl tepki vermez? allah yardımcınız olsun.
insan bu şekilde daha kötü hisseder kendini, ne yapacağını bilemez
evet kendimi çok kötü hissediyorum depresyona girmessem iyidir kendim için endişeliyim çünkü kendimi istenmeyen çirkin kadın sevilmeyen bi kadın olarak algılamaya başladım artık ve bu gidişat beni endişelendiriyo. bu konuları konustuk halbuki. dediğiniz gibi gezme tozmadan daha anormal durum bu çok kararsızım şimdilik umursamama modunda takılacağım bakalım
Ben de artık arkadaşlarımla vakit geçirmeyi düşünüyorum pek bi yere gitmezdim ben
arkadaşlar gelişmeleri soranlar olmuş kusura bakmayın işyerindeyim şimdi gördüm.
en son geçirdiğimiz pazar gününü anlatayım. normalde sabah uyanırız kahvaltı yaparız eşim sonra üstünü giyinir çıkar arkdaşlarıyla takılmaya ben çocukla oturrum 6 saat sonra gelir bizi yemeğe götürür sonra bazen tekrar çıkar böyle bi insandı..
geçen pazar ise bi haftadır farklı davranıyordum hissediyodu.cumartesi hiçbi iş yapmadım ev çocuk iş hepsi benim üstümdeydi bıkmıştım herşeye yetişen mükemmel kadın olmaya çalışmaktan yorulmuştum keyfine düşkün kadın profili çizdim o hafta :) afedersiniz evi pislik götürüyodu. sabah uyandık eşim dedi ben çocuğu alıp dışarı çıakcağım sen biraz temizlik yap anlaşılan hiç vaktin olmuyor. eve dedim gülerek çok yoğunum ona sıra gelmedi. neyse çıktı 2 saat gelmediler.sonra giyindim süslendim aradım ne zaman geleceksiniz diye ne yapacan dedi planım var dışarı çıkacam arkdaşlarımla dedim.( benim hiç arkadaşım olmadığını bilir ama yeni yeni edinmeye başladım :) ) senin arkadaşın varmı ki dedi.. kırıldım ama gülerek var tabiki sen tanımazsın dedim. geldi eve hadi yemeğe gidelim dedi olmaz planım var dedim hayır yemek yiceksin benimle dedi tamam dedim yedik sonra arabadayken beni müsait biyerde indir dedim olmaz benimle zaman geçireceksin dedi biraz daha gezdirdi arkadaşımı arar gibi yapıp planımı iptal ediyomuş gibi yaptım. eve geldik bi kahve yap karşılıklı içip sohbet edelim dedi cocuğuda birlikte yıkayalım sen çok yoruluyosun dedi :) allahım ağlayacaktım nerdeyse.
benim kocam normalde klasik erkeklerden eve gelir ağzını bıçak açmaz günün nasıl geçti diye bile sormaz ailesine ilgisi sıfır birisiydi ben üstüne düştükçe o kaçtı ama anladım artık kaçan kovalanıyor artık sıra bende:)
buraya çok takıldım...neden? neden pek bir yere gitmezdiniz?
sürekli konuşarak, tek tek anlatarak eşinizden "ilgi" istiyorsunuz
ondan başkasıyla pek birşey paylaşmıyorsunuz, eviniz ve eşiniz dışında bir hayatınız yok
yani eşiniz öyle iyi biliyor ki şu anda sizin tek dünyanız o
düşündüğünüz, yaşamak istediğiniz tek şey o
neşe kaynağınız, üzüntü kaynağınız herşey o
sizce, siz bu durumdayken, sizi kaybetmeye dair en ufak korkusu var mıdır?
siz olsaydınız, böyle bir korku duyar mıydınız?
bir erkeğin, kaybetme korkusu duymadığı bir kadınla, kaybetme korkusu duyduğu bir kadına karşı tavırları aynı olur mu?
eşiniz, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor, yaptığı tek şey bu, o da sizin daha fazla dır dır etmemeniz, konunun uzamaması için
çünkü siz ona, sürekli ilgi göstererek, sizi kaybetmekten korkma şansı vermiyorsunuz, sizi mutlu etmesi gerektiğini hissetme şansı vermiyorsunuz (duymak ve hissetmek ayrı şeyler, sizden sürekli duyuyor ama böyle bir ihtiyaç içinde değil)
bence sizin eşinizi düzeltmeye, değiştirmeye çalışmak yerine
kendinizi düzeltmeniz, değiştirmeniz lazım
ne zaman ki hayatınızın, mutluluğunuzun merkezi "eşiniz" değil, "siz, kendiniz" olursunuz
o zaman eşiniz de değişir bence
arkadaşlar gelişmeleri soranlar olmuş kusura bakmayın işyerindeyim şimdi gördüm.
en son geçirdiğimiz pazar gününü anlatayım. normalde sabah uyanırız kahvaltı yaparız eşim sonra üstünü giyinir çıkar arkdaşlarıyla takılmaya ben çocukla oturrum 6 saat sonra gelir bizi yemeğe götürür sonra bazen tekrar çıkar böyle bi insandı..
geçen pazar ise bi haftadır farklı davranıyordum hissediyodu.cumartesi hiçbi iş yapmadım ev çocuk iş hepsi benim üstümdeydi bıkmıştım herşeye yetişen mükemmel kadın olmaya çalışmaktan yorulmuştum keyfine düşkün kadın profili çizdim o hafta :) afedersiniz evi pislik götürüyodu. sabah uyandık eşim dedi ben çocuğu alıp dışarı çıakcağım sen biraz temizlik yap anlaşılan hiç vaktin olmuyor. eve dedim gülerek çok yoğunum ona sıra gelmedi. neyse çıktı 2 saat gelmediler.sonra giyindim süslendim aradım ne zaman geleceksiniz diye ne yapacan dedi planım var dışarı çıkacam arkdaşlarımla dedim.( benim hiç arkadaşım olmadığını bilir ama yeni yeni edinmeye başladım :) ) senin arkadaşın varmı ki dedi.. kırıldım ama gülerek var tabiki sen tanımazsın dedim. geldi eve hadi yemeğe gidelim dedi olmaz planım var dedim hayır yemek yiceksin benimle dedi tamam dedim yedik sonra arabadayken beni müsait biyerde indir dedim olmaz benimle zaman geçireceksin dedi biraz daha gezdirdi arkadaşımı arar gibi yapıp planımı iptal ediyomuş gibi yaptım. eve geldik bi kahve yap karşılıklı içip sohbet edelim dedi cocuğuda birlikte yıkayalım sen çok yoruluyosun dedi :) allahım ağlayacaktım nerdeyse.
benim kocam normalde klasik erkeklerden eve gelir ağzını bıçak açmaz günün nasıl geçti diye bile sormaz ailesine ilgisi sıfır birisiydi ben üstüne düştükçe o kaçtı ama anladım artık kaçan kovalanıyor artık sıra bende:)
konu sahibi ben değilim gelişmeleri soranlar derken kendimden bi örnek vermiştim eşimde gelişme oldu yazmıştım .. arkdaşlarda ne gibi gelişmeler oldu diyince onlara istinaden yukarıdaki msj attım
erkekler düşüncesiz sanırım bundan kaynaklanıyor. ben de çok benzer şeyleri yaşadım. ama eşim değişmedi malesef değişen ben oldum. maddi olarak çok şükür her tatil yurdışına çıkıp yeni yerler görebilecek yeni şeyler yaşayabilecek durumda iken, büyük şehirde geniş imkanlarla doyasıya yaşayabilecek durumdayken beni köy gibi bir şehire getirdi. fikrimi hiç sormadan! maaşımı krediye bağladı saçma sapan ticaret hevesleri yüzünden. dünyanın parasını batırdı. parasından da geçtim bildiğin 70-80 yaşındaki insanların hayatını yaşıyoruz sineması bile olmayan şehir kaldı mı demeyin ben orda yaşıyorum.Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..
İşte bunu hakikaten çok beğendim. Yazdıklarınıza ben sevindim burdan. Mutluluğunuz daim olsun inşallah
çok teşekkür ederim..ben eşime çok sevgimi gösterdim üstüne çok düştüm o zannediyorki asla ben onsuz yaşayamam.. hakkaten bende öyle sanıyodum ama ne kadar yanılmışım. en küçük tartışmamızda bütün günü kendime zehir ederdim o ise umursamadan faceten yorum yapar msj atar arkadaşlarına eğlenirdi. bu gidişe artık dur demenin zamanı gelmişti. aynen devam edecem ben
kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum