• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım eşim ?

futbolu severim mesela futbolu beraber izleriz genelde idda oynar muhabbet olsun diye bakarım sorarım yabancı dizi filan izleriz birlikte. bazen benim zorumla mutfakta bana yardım eder. onu da sırf vakit geçirelim diye isterim..

sevgiliyken başka şehirdeydi istanbula geldi işe filan girdi sonra nişanlandık nişanlılık dönemi de cok parlak değildi aslında ama o zaman seninle cok hayalim var evlenelim gece gündüz yanımda olucaksın herşeyi yapıcaz gezicez tozucaz dedi ama fos çıktıı maleseff
Birbirinizi pek tanımadan evlenmişsiniz.
Ayrı şehirler olunca ne kadar vakit geçirseniz de mükemmel davranma telaşı ve özlem ile insanlar olduğu gibi davranamıyor ve tamamen başka bir kimlikte kendini tanıtabiliyor.Ne kadar sene flört ederseniz edin, böyle.
Arkadaşları ile nerelere gidiyor mesela? Bunu gözlemleyin derim, nerelerde nasıl davranıyor?
Size karşı mı bu kadar soğuk sadece?
Cinsellik konusunun da soğuk olması düşündürücü.
Sadece sizin yaklaşmanızla olması hele ki.

çok net ve tehdit edici konuş...arkadaşlarınla görüşmeye koşa koşa gidiyorsun biz neden beraber gezemiyoruz falan diye söyle..eminim defalarca söylemişsindir ama tehditvari konuş..bu iş böyle gitmez de...
artık ayrılma fikrini düşünmeye başladım ve dün ona anlaşmalı boşanma bilgilerini mail attım yeter artık dedim onu bile ciddiye almadı desem inanır mısınız ? inanın ben 1 ay ayrı yatayım bir ay beraber olmayalım hiçte üstelemez

Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..
Bu nasıl eş ya? Erkekler neden eşlerine bunu yapıyorlar. Bana sorsanız babam dünyanın en odun erkeğidir ama o bile annemi en az ayda iki kere kahvaltıya, yemeğe götürür. Durduk yere hadi dans edelim der. Ne bileyim, eşinin yapısı mı öyle ki? O götürmüyorsa sen çık tek başına, kahvaltı falan yap. Bir sürü para harca. Sonra çok harcama yapma diye, ya da ne bileyim nasılsa kendi gidiyor, ben de katılayım diye gelir. Cinselliğe gelince, benim eşim de öyle. Ben demeden çok nadirdir yani ama ben hamile olduğumdan beri böyle. Ne yapsan acaba. Dediğimi bir dene istersen. Eşine ilgi gösterme, tek başına gez. Benim eşim de çok üşengeçtir. Ben canım aniden bişey istediğinde mızmızlanır dışarı gidip almamak için, o zaman ben gider alırım derim, mecbur çıkar kendi alır :)

bu dediğiniz başlarda benim de aklıma geldi fakat kayınpederim kayınvalideme hayranlık derecesinde aşıktır. onsuz yapamaz eşine çok düşkün bi adam sever ne isterse yapar bilemiyorum kii

Eşin bu bir sorun olarak görmüyor bence, sadece tartışma çıkmasın diye sana tamam diyip geçiyor .
Bir danışmandan yardım almayı düşündünüz mü hiç

Birbirinizi pek tanımadan evlenmişsiniz.
Ayrı şehirler olunca ne kadar vakit geçirseniz de mükemmel davranma telaşı ve özlem ile insanlar olduğu gibi davranamıyor ve tamamen başka bir kimlikte kendini tanıtabiliyor.Ne kadar sene flört ederseniz edin, böyle.
Arkadaşları ile nerelere gidiyor mesela? Bunu gözlemleyin derim, nerelerde nasıl davranıyor?
Size karşı mı bu kadar soğuk sadece?
Cinsellik konusunun da soğuk olması düşündürücü.
Sadece sizin yaklaşmanızla olması hele ki.
ona sorarsanız beni çok seviyo aslında böyle şeyler yok bunlar benim kuruntum ama apaçık ortada yani kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum seninleyken dedim hani dedim buna bari üzülür gerçekten çabalar ama yine etkili olmadı

Bu nasıl eş ya? Erkekler neden eşlerine bunu yapıyorlar. Bana sorsanız babam dünyanın en odun erkeğidir ama o bile annemi en az ayda iki kere kahvaltıya, yemeğe götürür. Durduk yere hadi dans edelim der. Ne bileyim, eşinin yapısı mı öyle ki? O götürmüyorsa sen çık tek başına, kahvaltı falan yap. Bir sürü para harca. Sonra çok harcama yapma diye, ya da ne bileyim nasılsa kendi gidiyor, ben de katılayım diye gelir. Cinselliğe gelince, benim eşim de öyle. Ben demeden çok nadirdir yani ama ben hamile olduğumdan beri böyle. Ne yapsan acaba. Dediğimi bir dene istersen. Eşine ilgi gösterme, tek başına gez. Benim eşim de çok üşengeçtir. Ben canım aniden bişey istediğinde mızmızlanır dışarı gidip almamak için, o zaman ben gider alırım derim, mecbur çıkar kendi alır :)
çok teşekkür ederim bu dediğinizi deniycem :)

adamı sürekli sürekli söylenip sonunda ciddi bir reaksiyon vermediğin için arsızlaştırmışsın bu konuda. bence artık ciddi bir tepki vermen veyahut ta gerçekten onu önemsemiyormuş gibi davranman gerekiyor. çocuk yapma sakın.

adamı sürekli sürekli söylenip sonunda ciddi bir reaksiyon vermediğin için arsızlaştırmışsın bu konuda. bence artık ciddi bir tepki vermen veyahut ta gerçekten onu önemsemiyormuş gibi davranman gerekiyor. çocuk yapma sakın.
bu ciddi tepki sizce nasıl olmalı ?

3 bucuk yil biraz fazla bir zaman
bir sure hicbir beklenti icinde olmayin derim
kendiniz planlar yapin kendi cevrenizle
kendinize zaman ayirin
esinize küsmeyin ama surat asmayin
belki zamanlar anlar

Başkalarına karşıda böyle olsa huyu diyeceğim ama insanlarla vakit geçirip sizden kaçıyorsa cok tuaf..
Sizde aynısını yapın derim.

benim eşiminde buna benzer hareketleri vardı. tavır yapıp küsmek ne yazıkki çok işe yaramadı bende. ben burda bi arkadaşın tavsiyesiyle farklı bi taktik uyguluyorum şuan iyiyiz :) yaptıklarıma gelince;

akşamları gerekmedikçe konuşmuyorum.surat asmıyorum.mutlu gözüküyorum ama mutluluk kaynağımın o olmadığını genel kişiliğim mutlu gibi bi izlenim yaratıyorum.
bişey sorarsa yüzüne bakmadan geçiştirecek cevaplar veriyorum
ama kötü davranmadan.
telefonu elimden düşürmüyorum diğer odaya geçip kulaklık takıp müzik dinliyorum.
pazar günleri bugun beni biyere götürecek mi diye beklentiye girmiyorum.kendime planlar yapıyorum
bu yazdıklarımı 2 haftadır uyguluyorum gerçekten işe yarıyor
ne gibi gelişmeler oldu?

artık ayrılma fikrini düşünmeye başladım ve dün ona anlaşmalı boşanma bilgilerini mail attım yeter artık dedim onu bile ciddiye almadı desem inanır mısınız ? inanın ben 1 ay ayrı yatayım bir ay beraber olmayalım hiçte üstelemez

içim kıyıldı yaa gerçekten çok gamsız....ömür geçmez böyle valla...

benim eşiminde buna benzer hareketleri vardı. tavır yapıp küsmek ne yazıkki çok işe yaramadı bende. ben burda bi arkadaşın tavsiyesiyle farklı bi taktik uyguluyorum şuan iyiyiz :) yaptıklarıma gelince;

akşamları gerekmedikçe konuşmuyorum.surat asmıyorum.mutlu gözüküyorum ama mutluluk kaynağımın o olmadığını genel kişiliğim mutlu gibi bi izlenim yaratıyorum.
bişey sorarsa yüzüne bakmadan geçiştirecek cevaplar veriyorum
ama kötü davranmadan.
telefonu elimden düşürmüyorum diğer odaya geçip kulaklık takıp müzik dinliyorum.
pazar günleri bugun beni biyere götürecek mi diye beklentiye girmiyorum.kendime planlar yapıyorum
bu yazdıklarımı 2 haftadır uyguluyorum gerçekten işe yarıyor
ne gibi işe yaradı ne gibi değişimler oldu acaba ?

Back
X