- Konu Sahibi myimmortall
-
Dedim demez miyim hep bahane buldu yorgunum tek izin günüm pazar haftaya söz dedi. Her hafta söz veriyo zaten bi türlü göremiyorumm.Siz plan yapıp onu dahil etseniz? Siz kahvaltıya götürseniz onu gelmez mi?
Sizi çok iyi anlıyorum. Gönül ister ki o da düşünsün etsin ama 3,5 senede bir kez olsun hadi kalk kahvaltıya gidelim demediniz mi? Siz adım atın, belki o da değişir.
Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri aynı sorunlarımız var. Bana düşkün değildir. Konuyu açarsam; 3,5 yıldır benimle adam akıllı bi yerlere gitmemiştir. Sadece akraba ziyaretleri ve alışveriş olucağı zaman beraber gideriz. Hepte isterim kız kulesine, adalara yada hiç farketmez sahile gidelim bankta oturalım derim. Evlilik yıldönümü doğum günü o zamanlarda da en azından bi kere de olsa dışarda yemek yiyip vakit geçirmek isterim. Ve bunları güzellikle anlatırım. Herşeye tamam der evet söz yapıcam değişicem der ama hep aynı hep aynı.
Arkadaşları arasın anında tamam geliyorum der ve gider. Problem arkadaşlarıyla gitmesi değil problem benimle hiç bişey paylaşmaması. Cinsellik de aynı ben yaklaşırsam eşim bana geliyo ya da giyinip hazırlanıp kendimi çok belli edersem bana yaklaşıyo. Ve bunların hepsini konuştum anlattım beklentilerimi isteklerimi hep söyledim her seferinde tamam diyor ben onunla barıştıktan sonra hoop eski haline geri dönüyor.
Pazartesi günü arkadaşlarıyla kahvaltiya gitti bu onlarla 2.sefer kahvaltısı oldu 3,5 senelik evliliğimizde bir kere götürmedi. Ben böyle kavga cıkarınca gitti internetten kahvaltı kuponu aldı. Ona da götürmedi hatta kupon tarihi geçtiği için yandı. 4 gündür küsüm gerekmedikçe konuşmuyorum hatta ayrı yatıyorum adamın umrunda bile değil... Ne yapıcam bilmiyorum lütfen kırıcı olmadan fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkürler..
Ben de artık arkadaşlarımla vakit geçirmeyi düşünüyorum pek bi yere gitmezdim benNormal değil o kesin de niye böyle yapıyor acaba? Keyif mi almıyor ya da maddi olarak mı bakıyor? Siz arkadaşlarınızla gidiyor musunuz peki? Kahvaltıya yemeğe filan? Belki hislerinizi daha iyi anlar.
Ben de artık arkadaşlarımla vakit geçirmeyi düşünüyorum pek bi yere gitmezdim ben
Sevgiliyken uzak şehirlerdeydik sonra istanbula geldi iş bulmaya hemde benim için. Burda iş buldu filan sonra işte nişanlandık biz. Nişanlılık dönemi de çok hareketli geçmedi ama bana şey demişti evlenince gece gündüz yanımda olucaksın bak söz o zaman herşeyi çok güzel yaşıycaz gezicez tozucaz tabi hepsi yalan oldu..Sevgiliyken nasıldı size karşı ?
ne kadardır tanışıyorsunuz ?
Nişanlılık döneminiz nasıldı ?
Birbirinize karşı hiç mi sevgi sözcükleri kullanmazsınız ?
bunları biraz açarsanız daha net fikir beyan edebiliriz.
evet aynen böyle çok gamsız, kendi başıma kavga ederim hiç konuşmaz sesini yükseltmez. Bunları cok ufak sorun olarak görür benim bu sitemlerimi gereksiz bulur. Bi kaç gün sonra da gelir söz değişcem bak bana son sanş ver diyip durur her seferinde....gamsızzzzz
futbolu severim mesela futbolu beraber izleriz genelde idda oynar muhabbet olsun diye bakarım sorarım yabancı dizi filan izleriz birlikte. bazen benim zorumla mutfakta bana yardım eder. onu da sırf vakit geçirelim diye isterim..Gerçi arkadaşlarıyla arası normalmiş.
Zevkleriniz ve paylaşımlarınız nasıl?
sevgiliyken başka şehirdeydi istanbula geldi işe filan girdi sonra nişanlandık nişanlılık dönemi de cok parlak değildi aslında ama o zaman seninle cok hayalim var evlenelim gece gündüz yanımda olucaksın herşeyi yapıcaz gezicez tozucaz dedi ama fos çıktıı maleseffAdam bildiğin asosyal. Fazla düz ve heyecansız.
Sevgiliyken nasıldı?
evet aynen böyle çok gamsız, kendi başıma kavga ederim hiç konuşmaz sesini yükseltmez. Bunları cok ufak sorun olarak görür benim bu sitemlerimi gereksiz bulur. Bi kaç gün sonra da gelir söz değişcem bak bana son sanş ver diyip durur her seferinde....
bu dediğiniz başlarda benim de aklıma geldi fakat kayınpederim kayınvalideme hayranlık derecesinde aşıktır. onsuz yapamaz eşine çok düşkün bi adam sever ne isterse yapar bilemiyorum kiiSanki problemi senleymiş gibi durmuyor
aileden gördüğü bu olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?