- 9 Mart 2010
- 19
- 0
-
- Konu Sahibi menekse1983
ne diyim yaptığı hiç hoş değil o zaman.konuşmak zorundasın.
doğumdan sonra eşler arasında cinsel problemler olabildiğini biliyorum.belki böyle bir heyecan istemiştir eşin. onu rencide etmeden problemi masaya yatırmalısınız. çok pişkin davranırsa sizde aşşağı kalmayın. böyle birşey yapmış olmasını kabul etmeyin.
eşim olmasına ragmen zaman zaman onu cözemiyorum. ben hiç bir zaman onu reddetmemişimdir tam tersi o reddetmiştir.nedeni bu tlf görüşmeleri olabilir mi? eşim evden işe işten eve gelen birisidir. o kadar da cok ona güveniyodumki böyle birşey beni cılgına cevirdi cok üzdü. Nerden aklına geldi birisi mi akıl verdi hiç bilmiyorum.
[QUOTE
eşim olmasına ragmen zaman zaman onu cözemiyorum. ben hiç bir zaman onu reddetmemişimdir tam tersi o reddetmiştir.nedeni bu tlf görüşmeleri olabilir mi? eşim evden işe işten eve gelen birisidir. o kadar da cok ona güveniyodumki böyle birşey beni cılgına cevirdi cok üzdü. Nerden aklına geldi birisi mi akıl verdi hiç bilmiyorum.
benim tahminim eşinde cinsel isteksizlik problemi var. onu yenmek için tahrik unsurları aramış. afrodizyak etkili yiyecekler denesen? birazda kadınlığını kullansan?
ondan sonra eşinle konuş bakalım. belkide sorunu budur ki bana öyle geliyo..
cinsel istek uyandıran uyarıcı yiyecekler. bazı baharatlar, bazı meyveler afrodizyaktır. google da araştırabilirsin. forumdada bulabilirsin cinsellik bölümünde vardır konusu .pardon canım afrodizyak nedir?
bence de bu konunun üzerini kapatmayın... meraktan olsa bir ya da en fazla 2kere arardı... ama bu biraz merak olayını aşmış... demek ki bir sorun var... bu konunun seni üzdüğünü anlat... sorun neyse çözmek istediğini bu şekilde bazı şeylerin kırıldığında tamirinin pek mümkün olmayacağını anlat...
sana dertlerini anlatmakta çekiniyor galiba öle demişsin ; o yüzden biraz ılımlı yaklaş bu sefer...çözüm odaklı ol... tekrarlarsa tavrın farklı olsun...
bunun ne gibi bir açıklaması olabilirki?adam resmen telefonda fantazi yapmış..sanki adam bekar genç delikanlıboshayallersmile
karısı nie yetmez böyle adamlara anlam veremiyorum:umursamaz:madem öyle nie evlendin be kardeşim die sorasım geliyo böyle insanlara:sinifsinif:
yalnız konuşmak pek nasip olmamış sanırım. hep 20sn 15 sn fln tek bir tanesi 2 dk. buranın müşteri hizmetlerini aradıgımda bayan konuşmamıştır bu kadar sürede konuşma olmaz, muhtemelen ulasamamış baglantı fln kopmuştur dedi
arkadaşlar ben bu aksam eve gidip sakince sorayım nedenini. kesin yok öyle bişey fln der. ben de sonunda cıldırırım. ama sakin olmalıyım. herseyi bana rahatlıkla anlata bilecegi bir ortam kurayım. bende de hata var belki ama gene de bunu yapması gerekmezdi. herseye kızınca belki anlatamadı bir takım seyleri.
nedem kocanizla konusmuyorsnuz bunu? belki size mantikli bi cvp verir.belki de ogrendiginizi bilip de bidaha yapmaz.
Bence çok fazla üzülme o hatları arayan adam seni aldatmaz muhtemelen. Aldatacak adam o hatları aramaz zaten normal bir kız arar. Sadece merak ve heyecan istemiş olabilir. Karşılıklı konuş bundan hoşlanmadığını? ona yeterince heyecan vermediğini mi düşündüğünü sor. NE kadar üzüldüğünü anlat. Empati yapmasını iste. Ama aldatan adamdan ya da chat yapan adamdan daha kolay çözülebilir bi sorun bu. İnşallah düzelir durumlar canım.