ne yapmalıyım? çok sıkıldım.

bugün eşim ile tartıştık bu ne böyle iliklerimizi sömürüyorlar resmen bıkmadın mı usanmadın mı die sordum meğer o da bu konudan muzdaripmiş ve kaç zamandır içine dert olmuş senin böle düşündüğünü bilmiyrdum dedi ve aradı babasını baba traktörü satmışsın abimin evinden önce benim borcuma destek olman gerekmez mi bankalar sıkıştırıyr sürekli dedi ve babası da tamam yarısı senin yarısı da abinin dedi ve traktörü de 48 bin liraya satmışlardı bu da demek oluyor ki bocumuz 14 bin lira yuppiiii :KK9::rolleyes::KK6::KK73::KK71:
Pardon gormemistim. Sevindim senin adina.esinden dusuncelerini saklama.

Yaa ailedir bekler elbet cocuklarindan ama her birinden esit beklemesi gerek elbette. Esinizle konusun ama verirsen bosarim demeden konusun. Durumu buradaki gibi anlatin guzelce. Hala anlamiyorsa kayinvalidenizle konusun. Sonucta diger eltinizin herseyini onlar karsilamis. Buna kirildiginizi ama ses etmeden kendi yaginizla kavrulmaya calistiginizi da belirtin.

Yaa ailedir bekler elbet cocuklarindan ama her birinden esit beklemesi gerek elbette. Esinizle konusun ama verirsen bosarim demeden konusun. Durumu buradaki gibi anlatin guzelce. Hala anlamiyorsa kayinvalidenizle konusun. Sonucta diger eltinizin herseyini onlar karsilamis. Buna kirildiginizi ama ses etmeden kendi yaginizla kavrulmaya calistiginizi da belirtin.
hallettik canım çok sağol =))

Destekte bulunmayıp fazladan 10 bin tl.lik masraf yaptırması bir yana sizin buna tamam demenize şaşırdım. Az bir para değil ne yapıldıki o parayla ?
Borçla düğün yapılmaz. İşte sonra gençler böyle derdine düşüyor.
Milleti eğlendireceğiz diye borca girmek neden ?

Eşinize ayar çekeceksiniz. Başka türlü kurtulamazsınız.

Eşinizde bir tuhafmış. Nasıl öyle düşündüğünüzü anlamamış ki ?
Kim ister evinde borcu varken başkasının borcunu ödemeyi?
Demek ki gazla çalışıyor eşiniz.
Bundan sonra hep konuşun o zaman.

Komutunu sen yap artik.eşinin ben.senin.ailenim ve benim.haberim olmadan yaptigin.bütün şeyler için hakkimi helal.etmem ayağını denk al haddini bil de senin durumun ne ne yapıyorsun yarin obur gün düşsen sana yardim edeceklermi hayır sen ve ben sürünceme o yüzden haddini asma de.. bundan sonra evin ekonomisinden ben sorumluyum de onada harçlık verirsin

Komutunu sen yap artik.eşinin ben.senin.ailenim ve benim.haberim olmadan yaptigin.bütün şeyler için hakkimi helal.etmem ayağını denk al haddini bil de senin durumun ne ne yapıyorsun yarin obur gün düşsen sana yardim edeceklermi hayır sen ve ben sürünceme o yüzden haddini asma de.. bundan sonra evin ekonomisinden ben sorumluyum de onada harçlık verirsin
aynen böyle yapmayı düşünüyorum çok mantıklı

Verme altinlari felan bence bu ne ay böyle habire birseyler mi istenir..ayrica sanane ki kaynina ev alinacaksa niye altinlarni veriyomussun yani cok sinirlndm suan nefrt ediyorm rahat insanlardan

Verme altinlari felan bence bu ne ay böyle habire birseyler mi istenir..ayrica sanane ki kaynina ev alinacaksa niye altinlarni veriyomussun yani cok sinirlndm suan nefrt ediyorm rahat insanlardan
aynen bende nefret ediyrm ama altnlarımı eşim ile knştm yeteri kadar bzdrp brcmzu kapatıcaz ve kalanını da kimse ye kaldı demicez borca gitti hepsi olacak :)

Çözüm bulmanıza çok sevindim. Konuyu ilk okuduğumda inanın yarın öbür gün kandırılırda verirsiniz diye altınlarınızı benim alıp saklayasım geldi.

Abartmayin canim adam kabullenmis iste sucunu telafi de etmis. Ne o oyle harclik verin falan, cocuk mu allah askina koskoca adam. Sakin olun kiz ne guzel halletmis derdini daha niye galeyana getiriyorsunuz ayol :KK70:

Abartmayin canim adam kabullenmis iste sucunu telafi de etmis. Ne o oyle harclik verin falan, cocuk mu allah askina koskoca adam. Sakin olun kiz ne guzel halletmis derdini daha niye galeyana getiriyorsunuz ayol :KK70:
yok öle demeyelimde aylık giderlerin fazlası bende biriksin eminim ki güzel sonuçlar alırız şimdi borç da bitiyor ya =))

Bizede bi araba lazım bacım eşine bi söylesen :KK14: yahu bu nebiçim yüzsüzlük :KK12: eşininde hepsine he demesi ayrı olay.
Artık boşarım mı dersin naparsan yap izin verme böyle hayat geçmez zaten

X