aynen öyle aylık elimize 200 lira zor kalıyr yemin ederimSiz de deyin, ben de aileme 102 ekran tv alacam diye :)
Çalışmıyorsanız zaten maddi olarak zorlanırsınız, günümüz şartları malum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle aylık elimize 200 lira zor kalıyr yemin ederimSiz de deyin, ben de aileme 102 ekran tv alacam diye :)
Çalışmıyorsanız zaten maddi olarak zorlanırsınız, günümüz şartları malum.
evet sıkıntı bizde almasak gelip boğazlayamazlar ya aldırmıyorum daha yüzlerini de görmeyeceğim
söledim tatile gidelim die ama elde yok avuçta yok deyince bende ısrar edemedim kiEşiniz bu durumdan yaka silkmiyor mu?
Onun buna tepki göstermesi gerekmez mi sizden önce. Öyle ya, o kadar çalışıp didinip elinde bir şey kalmayınca insanın motivasyonu düşer, yüzü düşer
Ya da bir tatile gitmek ister eşiyle, yeni yerler keşfetmek...
bnm kötü olmam umurlarında değil oğulları alıyor ne de olsaGerekirse kötü gelin ol ne kaybedebilirsin daha fazla. Böyle devam ederseniz 5 kuruş paranız kalmayacak sen sinir hastası olacaksın konuş eşinle de ya da ailesiyle ben artık veremem ödeyemem alamam de bilsinler. Ama daha fazla yüz vermeyin o insanlara
Komik valla olanların hepsi birbirinden komik.bizim bu yöreler de düğün işleri çok masraflıdır bir seneyi geçti biz evleneli ve borcumuz devam ediyor kaynatam diğer eltimin a dan z ye bütün düğün masraflarını ödemesine rağmen bana tek bir çeyreği dahi geçmedi ayriyetten fuzuli yaptırdığı masraf da 10 bini geçti neyse kendi düğünüm ben ödemeye razıyım ama her ay bir eşyaları bozuluyor ve bizi arıyorlar benim evimde bulaşık makinem yok daha onlara aldık 2 ay önce çok daraldım bu hallerinden şimdi de kaynıma ev alacaklarmış bir kaç parça malı var onları satacakmış bize hak veren yok tabi acaba eşim üvey mi ve 3 saatlik mesafedeyiz iki hafta üst üste gitmesek arıyorlar gelmiyrmusunuz diye eşimde bişey diyemiyor öyle yetiştirmişler alacaksın diyorlar o da mecburi görüyor alıyor snra biz kavga ediyoruz daha borcumuzu yarılayamadık ve benden şimdi de kendi aldığımız bileziklerimi istiyrlar ev alcaklar ya ne yapcam ben eşimi çok seviyrm ama verirsen boşarım seni diye tehdit edicem bugün de 102 ekran televizyon alın die aradılar ne yapcam ben akıl verin bana bunaldım sinir hastası olcam bu gidişle
bnm kötü olmam umurlarında değil oğulları alıyor ne de olsa
oğulları alıyor da pardon sen necisin o evde?bnm kötü olmam umurlarında değil oğulları alıyor ne de olsa
evet ben karsı çıksam annem değil de babam bana kızaroğulları alıyor da pardon sen necisin o evde?
söz hakkın yok mu?
Bence bunu sen yapıyorsun. Sanırım törei, adet gibi şeylerin önemli olduğu yerlerdesiniz.
65 bin lira borcumuz vardı üzerine bi o kadar daha koysan ev alırsınİş zaten kocanda bitiyor alma de ne kadar saf bir adam borcunuz var eksikleriniz var gereksiz yere para harcıyor en güzel zamanlarınızı boşa harcıyorsunuz
yaniii..evet ben karsı çıksam annem değil de babam bana kızar
65 bin lira borcumuz vardı üzerine bi o kadar daha koysan ev alırsın
yok tam olarak öle değil biz tokatlıyız aslında kaynatam her hafta babamın yanına gider babamı doldurur vay efendim araba değiştiriyrlar zamanı mı bu kadar borç içinde falan filan tabi değiştiririm o kadar borcun içinde 35 bin liralık araba neyime gerek 10 binlik dururken ama anlamıyrlar beniyaniii..
baban da kendi gelinine bu şekilde davranır gelini varsa veya olursa..
Sizin yaşadığınız yerlerde maalesef erkek ilah kadın ise biraz çağdaş köle gibi...
20 bini altın 5 bini ev eşyam 20 bini düğün yemeği salon falan kalanı da kaynatamların borcu65 bin liralık ne yaptınız eşyaların da yeni değilmiş
gidişat öyle çok iyi cesaret veriyrsunuz allah razı olsun sizdenverme. açık açık da söyle. düğünümüzde ne yaptınız ki ne istiyorsunuz de.
20 bini altın 5 bini ev eşyam 20 bini düğün yemeği salon falan kalanı da kaynatamların borcu
ben onlara resmen yalvardın 10 binlik bütün bilezik yeter bana dedim kredi hiç çekmeyelim dedim ama sırf gelinlerine taktıkları altına bakın desinler die bize düşmanlık ettiler resmen desinlere iş gördülerOnların borcunu neden ödüyorsunuz? 20 bin liralık altına gerek yoktu ayrıca bi 20 bin liralık yemekli düğünede. Tamam neyse yaptınız şuan onları geri alamayız. Kendi rızkınızı geleceğinizi yediriyosunuz ailesine
benimle görüşmüyrlr zaten ayak üstü uyduruyrlar biziBilezik senin bileziğin onlarda aslında senin hiçbir şeyin artık kimse kimsenin ailesiyle evlenmese de herkes kendi hayatına baksa keşke senin bileziğini senden kimse zorla alamaz gerekirse götür bankaya yatır ve yok de başkasına borç verdik de dolandırıldık yiyecek ekmeğimiz yok de ne biliyim eşini de tehdit et bence senin yokken onlara alması sana haksızlık