ne yapmalıyım? çok sıkıldım.

ben onlara resmen yalvardın 10 binlik bütün bilezik yeter bana dedim kredi hiç çekmeyelim dedim ama sırf gelinlerine taktıkları altına bakın desinler die bize düşmanlık ettiler resmen desinlere iş gördüler

Düğün salonumuzu 5 bin liraya tuttuk (İstanbul'da olacak düğün) mekana gittiğimizde babası ve annesi yemekli yapalım ha misafirleri evde ağırlamışız ha orda ağırlamışız ne fark eder dedi adam bize 17 bin lira hesap çıkardı. Asla olmaz ben insanları doyuramam dedim! Banane insanlar ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler düğünde de 1 bilezik 1 set almışlar yeter istemiyorum onlardan bişey benden de beklemesinler. Arkadaşım senin hatan çok sessiz kalman ki kocan daha bir pasif aç gözünü olay çıkar git al kendine bulaşık makinesi onu ödesin neden annesine tv alıyo neden kardeşini o evlenidiyo

Düğün salonumuzu 5 bin liraya tuttuk (İstanbul'da olacak düğün) mekana gittiğimizde babası ve annesi yemekli yapalım ha misafirleri evde ağırlamışız ha orda ağırlamışız ne fark eder dedi adam bize 17 bin lira hesap çıkardı. Asla olmaz ben insanları doyuramam dedim! Banane insanlar ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler düğünde de 1 bilezik 1 set almışlar yeter istemiyorum onlardan bişey benden de beklemesinler. Arkadaşım senin hatan çok sessiz kalman ki kocan daha bir pasif aç gözünü olay çıkar git al kendine bulaşık makinesi onu ödesin neden annesine tv alıyo neden kardeşini o evlenidiyo
evet haklısın kendi tedavim için bin liralık ilacı alamıyorum ben ne televizyonu daha bitti o eski kübra yok daha

ay ben çok sinir oldum yaaa. bacım sende afedersinde safmısın bu kocana laf geçiremiyormusun. bunlar resmen sizi götürüyo. anne baba böylemi yapar. nasılsa makineyi aldılar tv yide alırlar diyip yüklüyolar size. sen hiç annenle oturup dertleşmiyomusun böyle yapıyolar bize diye. iş sende biriyo sz bi çemkir ya. onca borc dururken ben 2.l eşyalarla oturuyorum gıkım cıkmıyo sende hiç gurur yokmu de. bu ne böyle:KK20:

Allah şifa versin :KK43: tedavi olamadığını söyle kocana buna bir çare bul de çok yazık gerçekten
amin canım bebek için tedavim çok şükür bi rahatsızlığım yok ben aslında almama taraftarı da değilim ama herşeyin bi zamanı var borcum olmasa eşya da alırım kaynıma da yardım ederim ama elimde avucumda yok ne yapayım

ay ben çok sinir oldum yaaa. bacım sende afedersinde safmısın bu kocana laf geçiremiyormusun. bunlar resmen sizi götürüyo. anne baba böylemi yapar. nasılsa makineyi aldılar tv yide alırlar diyip yüklüyolar size. sen hiç annenle oturup dertleşmiyomusun böyle yapıyolar bize diye. iş sende biriyo sz bi çemkir ya. onca borc dururken ben 2.l eşyalarla oturuyorum gıkım cıkmıyo sende hiç gurur yokmu de. bu ne böyle:KK20:
ne makinası ne tv si dndurucu ocak mutfak dolabı vs her gidişimiz de koli koli sigara bıktım

amin canım bebek için tedavim çok şükür bi rahatsızlığım yok ben aslında almama taraftarı da değilim ama herşeyin bi zamanı var borcum olmasa eşya da alırım kaynıma da yardım ederim ama elimde avucumda yok ne yapayım
bu bakis acisina sahip oldugunuzu biliyorlarsa istemekten cekinmiyorlardir. Kimsenin annesi yada babasi degilsiniz. Ihtiyac tamam ama kimsenin luksune bir kurus yardimda bulunmayin hele ki kendi borcunuzu oderken.

Al altinlarini git kocanin biraz burnu sürtsün o ne öyle be evlenmeseymiş keşke. Aileye bişey diyemiyorum yoksa küfür etmem gerekir.

Al altinlarini git kocanin biraz burnu sürtsün o ne öyle be evlenmeseymiş keşke. Aileye bişey diyemiyorum yoksa küfür etmem gerekir.
bende ediyrm sıkıntı yok bunlar hep küçük yaşta evlenmenin zararları kimseye diş geçiremiyorsun aman kızlar sakın deyin ne kadar geç o kadar iyi kimse size ananız babanız gibi el bebek gül bebek bakmıyo bu da ap açık ortada

Ben 28 de evlendim mutluyum. Artik yaşi falan kenara koyunda eşinize tavrinizi koyun. Yoksa bu evliliğin sonunu pek hayirli görmüyorum.
bende ediyrm sıkıntı yok bunlar hep küçük yaşta evlenmenin zararları kimseye diş geçiremiyorsun aman kızlar sakın deyin ne kadar geç o kadar iyi kimse size ananız babanız gibi el bebek gül bebek bakmıyo bu da ap açık ortada

Ben 28 de evlendim mutluyum. Artik yaşi falan kenara koyunda eşinize tavrinizi koyun. Yoksa bu evliliğin sonunu pek hayirli görmüyorum.
öyle söylemeyin lütfen :KK43: tek sıkıntı kaynanamlar ben eşime aşığım onu çok seviyorum bizim sıkıntımız da saflığımız kurnaz olursam herşey düzelmez mi sizce?:KK42:

öyle söylemeyin lütfen :KK43: tek sıkıntı kaynanamlar ben eşime aşığım onu çok seviyorum bizim sıkıntımız da saflığımız kurnaz olursam herşey düzelmez mi sizce?:KK42:
Ama iş eşinde bitiyor bi durun demesi lazim ailesine.

bizim bu yöreler de düğün işleri çok masraflıdır bir seneyi geçti biz evleneli ve borcumuz devam ediyor kaynatam diğer eltimin a dan z ye bütün düğün masraflarını ödemesine rağmen bana tek bir çeyreği dahi geçmedi ayriyetten fuzuli yaptırdığı masraf da 10 bini geçti neyse kendi düğünüm ben ödemeye razıyım ama her ay bir eşyaları bozuluyor ve bizi arıyorlar benim evimde bulaşık makinem yok daha onlara aldık 2 ay önce çok daraldım bu hallerinden şimdi de kaynıma ev alacaklarmış bir kaç parça malı var onları satacakmış bize hak veren yok tabi acaba eşim üvey mi ve 3 saatlik mesafedeyiz iki hafta üst üste gitmesek arıyorlar gelmiyrmusunuz diye eşimde bişey diyemiyor öyle yetiştirmişler alacaksın diyorlar o da mecburi görüyor alıyor snra biz kavga ediyoruz daha borcumuzu yarılayamadık ve benden şimdi de kendi aldığımız bileziklerimi istiyrlar ev alcaklar ya ne yapcam ben eşimi çok seviyrm ama verirsen boşarım seni diye tehdit edicem bugün de 102 ekran televizyon alın die aradılar ne yapcam ben akıl verin bana bunaldım sinir hastası olcam bu gidişle
Hayir tabi ki veremem diceksin.
Senin evin varmi?
Hayir diyemiyormusunuz biz daha borclari odeyemedik vs.
Anlamadim ki yahu

Ama iş eşinde bitiyor bi durun demesi lazim ailesine.
bugün eşim ile tartıştık bu ne böyle iliklerimizi sömürüyorlar resmen bıkmadın mı usanmadın mı die sordum meğer o da bu konudan muzdaripmiş ve kaç zamandır içine dert olmuş senin böle düşündüğünü bilmiyrdum dedi ve aradı babasını baba traktörü satmışsın abimin evinden önce benim borcuma destek olman gerekmez mi bankalar sıkıştırıyr sürekli dedi ve babası da tamam yarısı senin yarısı da abinin dedi ve traktörü de 48 bin liraya satmışlardı bu da demek oluyor ki bocumuz 14 bin lira yuppiiii :KK9::rolleyes::KK6::KK73::KK71:

kızlar allah hepinizden razı olsun inşallah buraya yazıpta konuşmasak pisi pisine tavuk gibi yolunacakmışız ben 40 sene beklesem diyemezdim eşime bi sinirle söyledim ve herşey yoluna girdi çok çoookk sağlun :KK9::KK9:

X