ne yapmalıyım? çok sıkıldım.

eşim tavir koyamıyr sizce ben ne yapmalıym eşime ki akıllansın!

eşim şimdi de televizyon için para buluşturmaya çalışıyr ben şimdi ne diyeyim bu adama off allahım neden ben ya

eşim şimdi de televizyon için para buluşturmaya çalışıyr ben şimdi ne diyeyim bu adama off allahım neden ben ya

Ben olsam evimizdeki yelevizyonu şu anda kaldırır yere atar üstünde tepinirdim

Sonra da o denkleştirdiğin parayla önce kendi evine al yeter be derdim

Boşardın direk çekilme böyle koca desen koca değil
Anasıyla babasıyla yaşasaymış bi önür
Eşek gibi baksaymış oblara

Bak ne dicem
Eşine de ki: onlara aldığın tv parası kadar altıbı bende kendi anneme vericem de. Annene ver. O ailesine bişi aldıkça sende annene aynı miktarda altın ver. Annen saklasın ama kocan bilmesin

ya yemin ediyorum ben eşimin evlenmeden önce 2. elden aldığı beyaz eşyaları kullanıyorum beni salak yerine koymaları gücüme gidiyor onlar sıfır üstüne sıfır ben milletin artığı ile allahım ya ne günah işledim acaba

ah bu büyükler birine yuva kurayım derken digerinin dağıtmasalar olmaz

evinde ihtiyacı varken evine değilde annesinin evine harcamalar yapan kocamı paralarım ben.
yardım edebilir.
lakin sizin ki yardımı geçmiş.

hayır bu seneokulum bitiyr kpss e giricem ve kaynatam şakaya vurarak göreve geçersen maaş kartı bende durur bile dedi

şaka mı? afedersiniz ama sizi ne olarak görüyor bu adam? Hata tamamen sizin kocanızda koyun ağırlığınızı eksikleri al sonra babana yardım edeceğine evinin eksiklerini tamamla de. Adam bir de tv için para buluyor yaa

hayır bu seneokulum bitiyr kpss e giricem ve kaynatam şakaya vurarak göreve geçersen maaş kartı bende durur bile dedi

Siz de deyin, ben de aileme 102 ekran tv alacam diye :)
Çalışmıyorsanız zaten maddi olarak zorlanırsınız, günümüz şartları malum.

evet sıkıntı bizde almasak gelip boğazlayamazlar ya aldırmıyorum daha yüzlerini de görmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…