eşim tavir koyamıyr sizce ben ne yapmalıym eşime ki akıllansın!Ne acımasız anne baba bunlar sadece kendilerini düşünüyorlar. Eşinizin tavrını koyması lazim ailesine artık o evde yaşamıyor kendi evinin ihtiyaçları dururken onlara niye yapıyor ki.
Sizde izin vermeyin artık tepki gösterin bilezikleri de vermeyin paraları yoksa evde almasınlar
eşim şimdi de televizyon için para buluşturmaya çalışıyr ben şimdi ne diyeyim bu adama off allahım neden ben ya
ya yemin ediyorum ben eşimin evlenmeden önce 2. elden aldığı beyaz eşyaları kullanıyorum beni salak yerine koymaları gücüme gidiyor onlar sıfır üstüne sıfır ben milletin artığı ile allahım ya ne günah işledim acabaBen olsam evimizdeki yelevizyonu şu anda kaldırır yere atar üstünde tepinirdim
Sonra da o denkleştirdiğin parayla önce kendi evine al yeter be derdim
Boşardın direk çekilme böyle koca desen koca değil
Anasıyla babasıyla yaşasaymış bi önür
Eşek gibi baksaymış oblara
Bak ne dicem
Eşine de ki: onlara aldığın tv parası kadar altıbı bende kendi anneme vericem de. Annene ver. O ailesine bişi aldıkça sende annene aynı miktarda altın ver. Annen saklasın ama kocan bilmesin
yok ona cesaret edemez damarıma basılınca neler yapabileceğimi çok iyi biliyorAltınları ailene ver saklamaları için ya da kasaya koy. Senden habersiz alabilir.
yok ona cesaret edemez damarıma basılınca neler yapabileceğimi çok iyi biliyor
bişey demez alır herhaldeDamarına basması için napması gerek ?
Eşine desene benim bulaşık öakinam yok onlara tv alma banabunual
Ne der o zaman?
benden uzak dursunlar da ben bişelerini istemiyrm canları cehennemeah bu büyükler birine yuva kurayım derken digerinin dağıtmasalar olmaz
bizim ki enayilik biliyorum sizce ne yapmalıyım ben?evinde ihtiyacı varken evine değilde annesinin evine harcamalar yapan kocamı paralarım ben.
yardım edebilir.
lakin sizin ki yardımı geçmiş.
hayır demesini öğretin kocanıza.bizim ki enayilik biliyorum sizce ne yapmalıyım ben?
bugün öle deneyeceğim peki alamazsın bulaşık makine mi al dieceğimhayır demesini öğretin kocanıza.
direterek yada tehditle değil.
uygun bir dille izahını yapın.
hayır bu seneokulum bitiyr kpss e giricem ve kaynatam şakaya vurarak göreve geçersen maaş kartı bende durur bile dediçalışıyor musunuz?
hayır bu seneokulum bitiyr kpss e giricem ve kaynatam şakaya vurarak göreve geçersen maaş kartı bende durur bile dedi
hayır bu seneokulum bitiyr kpss e giricem ve kaynatam şakaya vurarak göreve geçersen maaş kartı bende durur bile dedi
evet sıkıntı bizde almasak gelip boğazlayamazlar ya aldırmıyorum daha yüzlerini de görmeyeceğimşaka mı? afedersiniz ama sizi ne olarak görüyor bu adam? Hata tamamen sizin kocanızda koyun ağırlığınızı eksikleri al sonra babana yardım edeceğine evinin eksiklerini tamamla de. Adam bir de tv için para buluyor yaa