ne yapmalıyım? çok sıkıldım.

U-KUBRA

belki bir gun...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
739
177
29
bizim bu yöreler de düğün işleri çok masraflıdır bir seneyi geçti biz evleneli ve borcumuz devam ediyor kaynatam diğer eltimin a dan z ye bütün düğün masraflarını ödemesine rağmen bana tek bir çeyreği dahi geçmedi ayriyetten fuzuli yaptırdığı masraf da 10 bini geçti neyse kendi düğünüm ben ödemeye razıyım ama her ay bir eşyaları bozuluyor ve bizi arıyorlar benim evimde bulaşık makinem yok daha onlara aldık 2 ay önce çok daraldım bu hallerinden şimdi de kaynıma ev alacaklarmış bir kaç parça malı var onları satacakmış bize hak veren yok tabi acaba eşim üvey mi ve 3 saatlik mesafedeyiz iki hafta üst üste gitmesek arıyorlar gelmiyrmusunuz diye eşimde bişey diyemiyor öyle yetiştirmişler alacaksın diyorlar o da mecburi görüyor alıyor snra biz kavga ediyoruz daha borcumuzu yarılayamadık ve benden şimdi de kendi aldığımız bileziklerimi istiyrlar ev alcaklar ya ne yapcam ben eşimi çok seviyrm ama verirsen boşarım seni diye tehdit edicem bugün de 102 ekran televizyon alın die aradılar ne yapcam ben akıl verin bana bunaldım sinir hastası olcam bu gidişle

vermeyin altınları. size yardım etmeleri gereken yerde onca borcun içinde bir de sizi sömürüyorlar. kıyamam bulaşık makinam yok onlara aldık demiş. allah sana daha çok versin inşallah. mutlu ol.
amin canım inşallah cümlesine versin rabbim onlara da alalım ama herşey yerin de zamanın da güzel değil mi?

millete hava atıcam dıye düğün yaparlar, dünya borca gırerler, sonrada gelının altınlarına göz dıkerler.
paran yoksa bişilerin cılkını cıkarma be ınsan evladı

suç sadece eşinde. o kadar mal olmasın
verme altınlarını falan, ev isteyen kendı alsın.

amin canım inşallah cümlesine versin rabbim onlara da alalım ama herşey yerin de zamanın da güzel değil mi?
ben böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum. hepimiz evlatlarımız için yaşıyoruz biz yemeyip ona yediriyoruz. bence ebeveyin olmak fedakarlık ve sorumluluk demektir. oğullarını değilde önce kendilerini düşünmeleri çok acı.

onlar istanbullar da kira veriyrlr biz lojman da oturuyrz kiramız yok yazık onlara ev almaları lazım koca istanbul da bi onlar kira ödüyr sanki ya

en büyük hayalim bi evlattı ama onlar yüzünden tedavime bile para bulamiyrm.

onlar istanbullar da kira veriyrlr biz lojman da oturuyrz kiramız yok yazık onlara ev almaları lazım koca istanbul da bi onlar kira ödüyr sanki ya
ee bundan size ne? hey allahım yaa..cidden böyle konular olunca cok sinirleniyorum
bu kadar haksızlık olmaz kı..
ama dediğim gibi suç eşinde .. bunlara izin vermemelisin
gerekırse ailenin yanına bile gitmelisin bir müddet.. bunlar size ölene dek kambur olur dıyeyım

Siz de hep lojmanda oturacak değilsiniz ya sizde ev alacaksınız ileride esin bunu söylesin.Hatta siz alın altınları bozdurup kendinize küçük bir evde olur .
Eğer kaynin ev almak istiyorsa kredi çekip alsın ev.

bu gidişle ya mahkeme ya da buraya en uzak ile tayinimizi aldırmak olacak ama orada da yeterler die korkuyorum

Siz de hep lojmanda oturacak değilsiniz ya sizde ev alacaksınız ileride esin bunu söylesin.
Eğer kaynin ev almak istiyorsa kredi çekip alsın ev.
benim altınım az değil 30 bin liralık var veremem zaten çöpe atmak gibi aynı bişey gelmez daha biliyrm

Ne acımasız anne baba bunlar sadece kendilerini düşünüyorlar. Eşinizin tavrını koyması lazim ailesine artık o evde yaşamıyor kendi evinin ihtiyaçları dururken onlara niye yapıyor ki.
Sizde izin vermeyin artık tepki gösterin bilezikleri de vermeyin paraları yoksa evde almasınlar

benim altınım az değil 30 bin liralık var veremem zaten çöpe atmak gibi aynı bişey gelmez daha biliyrm
30 bin az değil kaynina ev alacagina sen alırsın. Hem onlara vermiş olsanız siz ileride ev almak isteseniz nasıl alacaksınız. Esiniz sanırım bunları düşünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…