aynen öyle alabiliyor musunuz imkanınız var mı yok alınnn..hahah iyiymis gelirken bi ekmek al rahatlığında bulasik makinası al tv al mı diyorlar
yolunacak bi yerimiz kalmayacak zaten bunları da verirsembunlar sizi yoluncak tavuk bellemişler verme altın falan
o ailesine karşı çok acayip derece de pasif komutlu robot gibi tıpkı.Vermeyin altınlarınızı tabii ki! Eşinizin acil bir harekete geçmesi lazım, ailesine karşı!
amin canım inşallah cümlesine versin rabbim onlara da alalım ama herşey yerin de zamanın da güzel değil mi?vermeyin altınları. size yardım etmeleri gereken yerde onca borcun içinde bir de sizi sömürüyorlar. kıyamam bulaşık makinam yok onlara aldık demiş. allah sana daha çok versin inşallah. mutlu ol.
ben böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum. hepimiz evlatlarımız için yaşıyoruz biz yemeyip ona yediriyoruz. bence ebeveyin olmak fedakarlık ve sorumluluk demektir. oğullarını değilde önce kendilerini düşünmeleri çok acı.amin canım inşallah cümlesine versin rabbim onlara da alalım ama herşey yerin de zamanın da güzel değil mi?
onlar istanbullar da kira veriyrlr biz lojman da oturuyrz kiramız yok yazık onlara ev almaları lazım koca istanbul da bi onlar kira ödüyr sanki yamillete hava atıcam dıye düğün yaparlar, dünya borca gırerler, sonrada gelının altınlarına göz dıkerler.
paran yoksa bişilerin cılkını cıkarma be ınsan evladı
suç sadece eşinde. o kadar mal olmasın
verme altınlarını falan, ev isteyen kendı alsın.
en büyük hayalim bi evlattı ama onlar yüzünden tedavime bile para bulamiyrm.ben böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum. hepimiz evlatlarımız için yaşıyoruz biz yemeyip ona yediriyoruz. bence ebeveyin olmak fedakarlık ve sorumluluk demektir. oğullarını değilde önce kendilerini düşünmeleri çok acı.
ee bundan size ne? hey allahım yaa..cidden böyle konular olunca cok sinirleniyorumonlar istanbullar da kira veriyrlr biz lojman da oturuyrz kiramız yok yazık onlara ev almaları lazım koca istanbul da bi onlar kira ödüyr sanki ya
Siz de hep lojmanda oturacak değilsiniz ya sizde ev alacaksınız ileride esin bunu söylesin.Hatta siz alın altınları bozdurup kendinize küçük bir evde olur .onlar istanbullar da kira veriyrlr biz lojman da oturuyrz kiramız yok yazık onlara ev almaları lazım koca istanbul da bi onlar kira ödüyr sanki ya
bu gidişle ya mahkeme ya da buraya en uzak ile tayinimizi aldırmak olacak ama orada da yeterler die korkuyorumee bundan size ne? hey allahım yaa..cidden böyle konular olunca cok sinirleniyorum
bu kadar haksızlık olmaz kı..
ama dediğim gibi suç eşinde .. bunlara izin vermemelisin
gerekırse ailenin yanına bile gitmelisin bir müddet.. bunlar size ölene dek kambur olur dıyeyım
benim altınım az değil 30 bin liralık var veremem zaten çöpe atmak gibi aynı bişey gelmez daha biliyrmSiz de hep lojmanda oturacak değilsiniz ya sizde ev alacaksınız ileride esin bunu söylesin.
Eğer kaynin ev almak istiyorsa kredi çekip alsın ev.
30 bin az değil kaynina ev alacagina sen alırsın. Hem onlara vermiş olsanız siz ileride ev almak isteseniz nasıl alacaksınız. Esiniz sanırım bunları düşünmüyor.benim altınım az değil 30 bin liralık var veremem zaten çöpe atmak gibi aynı bişey gelmez daha biliyrm
evet onlara verecegime borcumu öderim ya30 bin az değil kaynina ev alacagina sen alırsın. Hem onlara vermiş olsanız siz ileride ev almak isteseniz nasıl alacaksınız. Esiniz sanırım bunları düşünmüyor.