- 14 Nisan 2022
- 68
- 8
- 8
- 28
- Konu Sahibi tstylmnb12
-
Onlara neden aile ilişkileriniz anlatıyorsunuz ya da konuşma hakkı veriyorsunuz ki? Kimi ne ilgilendirirSorunlu bir ailem var kavga,sevgisizlik ve ilgisiz hep vardı ailemde.evliyim şuan ve eşimin ailesine bu durumu anlatmaktan köşe bucak kaçıyorum,utanıyorum.onlarda anlıyorlar zaten annemin ve babamın ilgisizliğini sürekli başıma kakar gibi konuşuyorlar siz olsanız nasıl davranırdınız bu durumu yaşayan varmı
Niye anlatmak zorundasınız ki ? Kimse anne babasını seçemiyor mesafeli olmaniz daha iyi. Kimsesizler ölsün o zaman toplumda yerleri bile olmasın mı? Evlenmişsin kendi yuvaniza bakin . Ne eşinizin ailesi ne sizin ailenizin sevgisine ilgisine muhtaç olmayın.Sorunlu bir ailem var kavga,sevgisizlik ve ilgisiz hep vardı ailemde.evliyim şuan ve eşimin ailesine bu durumu anlatmaktan köşe bucak kaçıyorum,utanıyorum.onlarda anlıyorlar zaten annemin ve babamın ilgisizliğini sürekli başıma kakar gibi konuşuyorlar siz olsanız nasıl davranırdınız bu durumu yaşayan varmı
Başka dünürlüklerden bahsediyorlarbaşıma kakıyor derken ne diyorlar mesela.
Kimseden ilgi beklemiyorum yalnızca başıma gelen bu durum canımı sıkıyorEvli barkli bir kadin olarak nasil bir ilgi bekleyip goremiyorsunuz ve basiniza kakinc olabiliyor? Dusundum dusundum bulamadim
Sorunlu bir ailem var kavga,sevgisizlik ve ilgisiz hep vardı ailemde.evliyim şuan ve eşimin ailesine bu durumu anlatmaktan köşe bucak kaçıyorum,utanıyorum.onlarda anlıyorlar zaten annemin ve babamın ilgisizliğini sürekli başıma kakar gibi konuşuyorlar siz olsanız nasıl davranırdınız bu durumu yaşayan varmı
Yerden göğe haklısınYani evlenilmis ve olay bitmis zaten..
Evler ayrilmis,yeni bir hayata baslamissin..
Esinin ailesi,senin ailen hakkinda neden yorum yapiyor..
Dugun arefesi olsa,siz sunu aldiniz,biz bunu yaptik gibi bir disisme olsa tamam derim de zaten is bitmis..
Artik insanlar ne sizin ne ailenizin ne de hanenizin uzerine konusamazlar.
Konusmakta diretiyorlarsa da uyaracaksiniz..
Ariktik ailesinden sevgi gormeyen,bunu surekli icerleyen bir kiz degil,evi barki ve kocasi olan bir kadinsiniz..
Buna gore hareket edin.
HaklısınızBırak kudursunlar. Merak ediyorlar duymak istiyorlar. Ama bu konu mahremiyetini her zaman korumalı. Asla laf etmelerine müsaade etmeyin. Onları ilgilendiren ancak sizin onlara gösterdiğiniz saygıdır. Kimse çizgisini aşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?