Babanneyle gün içerisinde veya akşamları birer fincan kahve çay eşliğinde güzel bi muhabbet edin, kıymet verin, zamanla birbirinizi tanıyıp anlayacaksınızdır. Bir de eğer size bi zararı yoksa görmezden gelin, yaşlıların türlü türlü huyları oluyor, pek ciddiye almamak gerekir.
Yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz. Kiymet veriyorum , saygi duyuyorum ,muhabbet ediyorum , ama yine boyle oluyor. Akisina birakiyorumBabanneyle gün içerisinde veya akşamları birer fincan kahve çay eşliğinde güzel bi muhabbet edin, kıymet verin, zamanla birbirinizi tanıyıp anlayacaksınızdır. Bir de eğer size bi zararı yoksa görmezden gelin, yaşlıların türlü türlü huyları oluyor, pek ciddiye almamak gerekir.
Tesekkur ederim canimAşkım bazı insanlar yaşlandıkça ketumlasiyor , babaanne de ketumlasmis . Kendini rahatlatmak için aklından şarkı söyle duyma söylediklerini. Elinden geldiğince çok sıkı fıkı da olmak ama herhangi bir gerilmeye karşı kendini sakın tut ,yaşlı kadın diyip haklı olduğun yerde haksız cikartmasinlar . Yaşlılar genelde koltukta uyuya kalır tam o saate yap yemeğini. Ya da tv birseye daldığında. Aileni aradığında da odana git görüş bilmesin bile
Eski alışkanlık bence telefon:) eskiden pahalı bir şeydi uzun uzun konuşmazlardı, bir de her gün nerde haftada bir ayda bir aradıkları için sanırım her gün konuşma onlara tuhaf geliyor.. meraktan değil sorması eşimin telefon çalıyor ben kimdi diye soruyorum o da bana soruyor , refleksiv bir konuşma..merhaba.Ben 5 aydir evliyim esimle severek evlendik. Esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz. Esimin babaannesi herseye karisiyor hep bi elestirme cabasinda beni , yemek yerken hep beni izliyo rahatsiz oluyorum , telefonuma bi arama yada mesaj gelince daha bakmadan kim diye soruyor, dun ailemle ve akrabalarimla konusuyordum bana dediki ne cok konusuyorsun bende saygimi bozmadim bugune kadar dunde bozmadan dedimki konusunca ne oluyor ailemle konusamayacak miyim? Ailemi arayinca onlari rahatsiz etme diyor bende diyorumki benim ailem benden niye rahatsiz olsun? Iyi oldugu
taraflarida var kimsenin hakkini yiyemem tabi ama bunlara tahammul edemiyorum iste . Tavsiyeleriniz nedir?
Ketum ne demek mesela?Aşkım bazı insanlar yaşlandıkça ketumlasiyor , babaanne de ketumlasmis
Cidden ben de kendimi sorguladım ketum bu mu demek yaKetum ne demek mesela?
Kabile hayatına yeni bir boyut getirmişler. Yeni evli çiftin bir de bebeleri olsa dört nesil bir arada olacak, çok ketumca. Ay dur ketum o değildi ahsjjsjCidden ben de kendimi sorguladım ketum bu mu demek yakaynanayı geçtim artık kaynananın kaynanasıyla da aynı eve çıkıyorlar.
Yav nasıl sevişiyorsunuz arkadaş hiç mi sesiniz çıkmıyor bu ne ya ben de mi sorun varKabile hayatına yeni bir boyut getirmişler. Yeni evli çiftin bir de bebeleri olsa dört nesil bir arada olacak, çok ketumca. Ay dur ketum o değildi ahsjjsj
Sessiz sedasız hallediveriyorlardır işlerini, kısa kesiyorlardır. İsteyene Allah fırsatını da veriyor.Yav nasıl sevişiyorsunuz arkadaş hiç mi sesiniz çıkmıyor bu ne ya ben de mi sorun var
Ketum öyle bir şey değil yalnız.Aşkım bazı insanlar yaşlandıkça ketumlasiyor , babaanne de ketumlasmis . Kendini rahatlatmak için aklından şarkı söyle duyma söylediklerini. Elinden geldiğince çok sıkı fıkı da olmak ama herhangi bir gerilmeye karşı kendini sakın tut ,yaşlı kadın diyip haklı olduğun yerde haksız cikartmasinlar . Yaşlılar genelde koltukta uyuya kalır tam o saate yap yemeğini. Ya da tv birseye daldığında. Aileni aradığında da odana git görüş bilmesin bile
Eşinizle konuşup evleri ayırın.merhaba.Ben 5 aydir evliyim esimle severek evlendik. Esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz. Esimin babaannesi herseye karisiyor hep bi elestirme cabasinda beni , yemek yerken hep beni izliyo rahatsiz oluyorum , telefonuma bi arama yada mesaj gelince daha bakmadan kim diye soruyor, dun ailemle ve akrabalarimla konusuyordum bana dediki ne cok konusuyorsun bende saygimi bozmadim bugune kadar dunde bozmadan dedimki konusunca ne oluyor ailemle konusamayacak miyim? Ailemi arayinca onlari rahatsiz etme diyor bende diyorumki benim ailem benden niye rahatsiz olsun? Iyi oldugu taraflarida var kimsenin hakkini yiyemem tabi ama bunlara tahammul edemiyorum iste . Tavsiyeleriniz nedir?