Ne yapmalıyım bilmiyorum

biz de bilmiyoruz herkes herseyi soyledi daha ne duymak istiyorsunuz
yol yakinken vazgecin bu sevdadan o cocugun da gunahina girmeyin
adam kac yasina gelmis karaktersiz biri ne yardan vazgeciyor ne serden.
madem ailen gibi tutucusun ne diye kizla ayni evde yasayip yatip kalkiyosun,
yok modernsen niye kizi saklayip bu duruma dusuruyosun
sizce bu adamdan baba olur mu?
saplanip kalmissiniz bir camura debelenip duruyorsunuz sanki disarida adam kalmadi

Sizin kadar aklı başında birisi zaten ne yapması gerektiğini bence biliyordur
Bu sevdadan vazgeçin yoksa kendisi de ailesi de sizi doğduğunuza pişman edecek mis gibi kariyer sahibi gencecik güzel kızsın ne hali varsa görün üstünü silin ardınıza bakmayın

Gelininin mantosunun kısalığına laf eden bir aile diğer tarafta ise nikahsiz bir kadınla birlikte olup çocuk peydah eden bir oğul. Baştan sona b.k bir iş. Ne sen ne de o sana uygun. Daha ailesinin güdümünden çıkamamış biri. Kadın boşanmak istemedi ise bu sorgulanmalı. Bir kadın kolay kolay bosanmaz. Ciddi bir sebebi olmalı. 4 duvar arasını kimse bilemez.

28 Temmuz Perşembe Hamileyken Terk Edilmek konunuzdan

30 Temmuz Cumartesi Beklenmeyen Hamileliğim Var Ama Aldırmak İstemiyorum konunuzdan

Annesiyle tanışmamıştınız. Kadının neye laf ettiğini nereden biliyorsunuz ?

Bu konunuzun daha önceki konularınızla alakası yok. Hamileyken Terk Edilmek konunuzda çok fazla tutarsızlık olduğunu söylemiştim. Tutarsızlıkları gidermek istemişsiniz ancak bu hikaye de olmamış.

Sabah haberlerini sunan tüm erkek habercileri de zan altında bırakmışsınız.

Umarım konularınızın tamamı kurduğunuz tuhaf hayallerin sonucudur ve birisini evliliğe ikna etmek için hamile kalmamış ; bir çocuğun geleceğiyle oynamamışsınızdır.

Aaaa yok artık raporladınız sanırım ki üyeliği askıya alınmış, muhtemelen inceleniyor

Ekleme: hakikaten ben hiç dikkatle okumadım konularını genelde diğer yorumcularla konuştum. Şimdi bir göz gezdirdim de.. tutarsızlıklar ve normal hayatın akışına uymayan, fazla pürüzsüz ve kitabına uygun bazı olaylar var.

Bir de ilk konularında asla emoji kullanmazken ve bayağı depresifken, bunda her şeyi unutup sohbet eder gibi güle oynaya yazması da ne bileyim, içten içe bi şey rahatsız ediyor beni ama hadi bakalım

Tarzı da bayağı benziyor birine ama biraz düşünmem lazım.

Umarım konu gerçek değildir, zira çok kötü bir durum var ortada

Son düzenleme:
Neden bu kadar detay var okuyamadım ilk kez bir konuyu gerçekten.
Bir insan karşısındakini bir şeye inandırmak isterse, ince ince düşünür bir sürü detay verir genelde. Bu hep böyledir. E tüm bunlar da insana bi acaba dedirtiyor. Çünkü bu konu ile öteki konuları arasında anlatım tarzı açısından çok fark var. Diğer üyenin belirttiği gibi sanki boşlukları doldurmak adına detaylı bir metin hazırlanmış. İlk konusu ne kadar sadeyse bu konusu o kadar detaylı. Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama emin olduğum tek şey var, o da konu sahibinin hikayeleri arasında bayağı tarz farkı var. Neyse, yönetim mutlaka açığa çıkarır şüpheli bir durum varsa.

Diğer üyenin yorumunu görmeseydim asla dikkatimi çekmezdi ve okumazdım konularını

Bence aynı kişi. Sadece gebeliğini (muhtemelen sahip olduğu rahatsızlıklardan -allah şifa versin-) bir daha bebeği olmayacağını sandığı için bitirmek istemiyor.
E babasız bebek sahibi olmanın da zorluğuna empati yapıyor. Bu sefer de adama dair iyi detayları hatırlayıp kendisini ikna ediyor.
Burada üst üste konu açıp adım adım detaylandırmasının sebebi, aklındaki cevabı henüz kimsenin vermemiş olması.

Hafiyelik yapmışsınız ama nafile, kendim işimden dolayı zaten detaylı/uzun yazabiliyorum, yine işimden dolayı farklı üslup ve akışları kullanabiliyorum. Ödüllü bir içerik yazarıyım. Bu ayrı.

Ama ruh halimin, durumumun açık olduğunu belirttim. ve daha önce yazmama rağmen, yorumların iyi geldiğini ve fikir almak istediğimi de. Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ki, beni birine benzetip gelgitli günlerimde konular arası tutarsızlık arıyorsunuz? İnsan hayatı bir kitap mı ki tutarlı ve eşit bir şey arıyorsunuz, hiç gri bölgeler yok mu sanıyorsunuz?

Biri de annesiyle hiç konuşmadan nasıl biliyor manto uzunluğunu demiş, hiç telefonla konuşmuyor mu bu insanlar?

Sayfa ilgililerine gerekli bilgileri sırf insanların hayatına böyle hafiyelik yapmamanız için sundum. Profili öylece bırakabilirdim, ama siz durduk yere haksız olacaktınız.

İnanın yazdığınız yorumu bile anımsamıyorum. Şu durumda, “aa, şu tutarsızlık vardı dur inandırayım” demedim. “Detay vereyim, iyi-kötü anlatayım” dedim.

Hayallerimin iyi, kötü, tuhaf oluşu da sizi ilgilendirmemekle birlikte, tüm konularımda bebek konusunda çok karmaşık olduğumu belirttim. Burayı senelerdir takip ediyorum, ilk kez üye oldum. IP adresinden vs de kolayla bulunabilir şeyler.

Yani ben sizin aksinize, kimsenin mutsuz olmayacağı bir yol aramak üzere danıştım. Hesabın kilitlendiğini görünce de gerçek bilgi akışıyla bilgi verdim. Eğer size tutarsız geliyorsa, bir tavsiyeniz yoksa, benden hoşlanmadıysanız yazmayabilirsiniz.

Bu tarz şeylerle uğraşamam çünki.

Bu sevdadan vazgeç dostum..Yani çok çetin engeller var.Sen taşın altına elini koyacak cesarettesin ama adamın eli kapıda her an kaçacak gibi..

Tam olarak duymak istediğiniz nedir? Aynı konuları açıp durdunuz, sayfalarca tartışıldı. Daha ne söylenmesini umuyorsunuz? Hadi bir de ben yazayım bu adam iyi bir eş ya da baba olacak potansiyelde biri değil. Bununla evlenip sonunda boşanmak için çırpınmak var işin ucunda. Bebek meselesine gelince tek başınıza büyütme konusunda kendinize güveniyorsanız dogurun. Bu adamın sizi bir şekilde yarı yolda bırakma riski yüksek. Ben direkt dogurun ya da aldırın diye ahkam kesemem kendi adıma. Gece bebeği ben pispislamsyacagim ya da aldırırsaniz vicdan yükünü ben çekmeyeceğim. Bu tamamen sizinle ilgili sevgilinizle bile değil çünkü yok o. Yok yani sokma akılla, anahtarı annesinin elinde olan kurmalı oyuncak gibi takılıyor. Kendi başına karar veremeyen adam koca diye kola takılır mı

Hanımefendi, meselenin sizin ödüllü yazar olmanız vb ile herhangi bir ilgisi yok. Hoş zaten öyle ahım şahım bir şey de yazmamışsınız. Ben hafiyelik yapmadım. Yorumlarımda belirttiğim üzere, sadece konularınızda anlatım tarzlarınızın belirgin farklı olduğunu yeni fark ettiğimi söyledim. Yani o üyenin yorumlarıyla fark ettim. Siyah beyaz veya kitaplıkla da ilgisi yok durumun. Farklı şeyler yaşıyoruz hepimiz elbette, ancak anlatım tarzı açısından sürekli değişiklik yapmıyoruz. Yani lafı sündürüp başka bir yere çekmenize gerek yok. Benim ne demek istediğim ortada.

Zaten şüpheli bir durum varsa yönetim müdahele eder de demiştim, size, ki üyeliğiniz onaylanmış. Ne mutlu. Yani sizin varlığınızın benim mutlu/mutsuz, haklı/haksız olmam üzerinde herhangi bir etkisi yok. Sekmeyi kapatınca geride kalıyorsunuz.

Kendi hayatımdan da yeterince memnunum şükür, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım siz de en doğru kararı verip, hayatınızda mutlu olursunuz, ve sağlık sorunlarınızı da çözüme kavuşturursunuz. Önceki konunuzda yazdığım gibi, önce kendi sağlığınızı düşünün. İyi günler

Evet mantıklı gerçekten. Böyle düşünmemiştim

Merhabalar öncelikle,
Durumunuz zor bir durum fakat mantıkla karar vermek gereken anlar vardır.
Nacizane fikrim,
1. Dr.a gidip hamileliğinizin hangi aşamasında olduğunuzu öğrenin, 10. Haftadan sonra isteseniz de kürtaj olamayacaksınız, karar vermek için ne kadar süreniz var net olarak öğrenin. Kürtaj sonrası tekrar hamile kalıp kalamayacağınızı danışın.
3. Erkek arkadaşınızla Dr.dan da edindiğiniz bilgiler ile tartışmadan net bir konuşma gerçekleştirin. Ailesine ilişkinizi açıklayacak mı, evlenme düşüncesi var mı, çocuğun sorumluluğunu alabilirim derken tam olarak neyi kasdediyor, mesela sadece maddi yardım mı manevi de destek olacak mı? Size güven veriyor mu bunu bir daha gözden geçirin. Gerekirse birlikte bir ilişki terapistine gidip danışın.
4. Kariyeriniz ve sosyal yaşamınızdan fedakarlık yapabilecek misiniz, bununda hesaba katın.
5. Düşünceleriniz hormonlarınızdan etkileniyor, bunu bilerek mantıklı kalmaya çalışın.

Umarım sonradan pisman olmayacağınız bir karar verebilirsiniz. Sevgiler

Bu adamla ilişkin yürü mez ailen ve sen evlilik dışı bebej doğurur bakarım diyosan doğur büyüt derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…