- 7 Kasım 2014
- 8
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi pati_pitircik
Nişan da yapılsa bana göre yeterli değil ki.yapılacak olan nişanımı annesi hasta olduğu için erteledim canım isteme saflı ve sözümüz kesildi.
aileye girmek sadece soyadını taşımak değil bence sözlümde benim ailem için kendi ailesi gibi didinir sağolsun :) ben hiç birşeyi karşılığı olsun diye yapmadım sadece nezaket beklemiştim o kadar... sanada incitici olmana bana fikrini söylediğin için teşekkür ederimŞoklardayım ..bunların hepsini yapman güzel ama ,zamanlama kötü cnm
Sen dah aileye girmemişsinkiEvlenmeden neden bukadar içlerine girdinki
Ayrıca ya hiç bişiy yapmıcaksın ,yada yaptığın iyiliğin karşılığını beklemeyeceksiniz
Yanlış yapmışsınız ...
hiç bir yapmamanın bana yakışmayacağını düşünüyorum zaten ama bi yanımdan da hiç bir şey yapmak gelmioİyilik sen de kalsın bence hediyesini alman yetereli olucaktır bu durumda. Üzerine düşeni yap zaten görüşüyormuşsunuz sık sık,bezini tırnak makasını almana gerek yok. Kullandırtma kendini. Hastane çıkışını al mesela almadılarsa. Pasta yapmak içinden gelirse pastada yap incelik olur. Kişisel eşyalarınıda kendileri alsın bi zahmet.
işde böle nezaketsiz ve görgüsüz insanlara tahammülüm yok gerçekten benim ailenin geri kalan hiçbir ferdiyle sorum yok çok şükür evet soyisimlerini taşımıyorum şuan ama kendi ailemden çok onları görüyorum iş sebebiyle ailemden başka bir şehirde yaşıyorum belkide o yüzden bu kadar erken başladı samimiyetimiz ... ben sevdiğim ve kıymet bilen her insan için çabalarım seferber olurum.. düşüncelerini paylaştığın için teşekkürlerBencede çok fazla içlerine girmissin canim ilerde evlendiginizde senin için zor olur bence bir an önce mesafe koy ve kendini bu kadar parçalama bebegede bi kiyafet al geç git eltimde yeni doğum yapti Esim Alton takti bende çok güzel 3 lu takim aldim ve 2 tanede mama önlüğü saatlerce esinle begenmek için ugrastik ama eltim paketi bile açmaya tenezzul etmedi ve gerçekten çok kirildim bundan sonra kimseyi degerinden fazlasindan onemsemicem sende öyle yap bence hele ki daha sozlusun yolun basindasib
fikrin için teşşekür ederim bende öle yapmayı planlıyorumkücük bi hediyeyle yetin bence.
İçinden gelmiyo ama yapıcaksın muhtamelen. Kasma kendini özel bir şey yapmaya çalışma. Altın falan sakın alma hediyeni al doğunca yeter işte.hiç bir yapmamanın bana yakışmayacağını düşünüyorum zaten ama bi yanımdan da hiç bir şey yapmak gelmio
Kiymet bilindiğine takdirde zaten sorun yok canim ama kiymet bilinmeyince insanin cani fazlasıyla skiliyorişde böle nezaketsiz ve görgüsüz insanlara tahammülüm yok gerçekten benim ailenin geri kalan hiçbir ferdiyle sorum yok çok şükür evet soyisimlerini taşımıyorum şuan ama kendi ailemden çok onları görüyorum iş sebebiyle ailemden başka bir şehirde yaşıyorum belkide o yüzden bu kadar erken başladı samimiyetimiz ... ben sevdiğim ve kıymet bilen her insan için çabalarım seferber olurum.. düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler
haklısın bu kadar düşünmemin ve canımın sıkılmasının nedenide bu zaten böle insanları önemsememek gerekiyorKiymet bilindiğine takdirde zaten sorun yok canim ama kiymet bilinmeyince insanin cani fazlasıyla skiliyor
Aynen canim oyuzden içinden gelmiyorsa yapma hicbirsey ufak bi hediye al git eğer eltin sana kiymet verseydi şuan zaten yapmak içimden gelmiyor demezdinhaklısın bu kadar düşünmemin ve canımın sıkılmasının nedenide bu zaten böle insanları önemsememek gerekiyor
hemde nasıl ayarlamamakx teyzeciğim, kayınvalideceğim falan biraz tuhaf geldi. bence sen aradaki mesafeyi ayarlayamıyorsun. ya çok vıcık vıcık ya çok soğuk.