ne yapmaliyim bilemedim...

sakın gitme. ne demek ablanın kayınvalidesine kadar anlatmak ya. oha yani. eşinize de bi süre daha sıkıştırın bence konuşsun yani. ama siz bi daha sakın gitmeyin. özür filan da dilemeyin.

Reactions: anu
sımdı sızce ben bu hafta gıdeyıummı kayınvalıdeye normalde her cuma ona yemege gıdıyorduk.

O kadar sinirlendim ki konuda sonunu getirememişim. Gitmeyin tabi. Şu kadarcık ağırlığınızı koyun. Bu kadar terbiyesizlik de fazla. Ta annenize ablanıza yani inanamıyorum ablanızın kvsine falan nasıl taşınılır mevzu?

Neden arayıp özür diledin. Sonuçta onun agir hakaretlerine dayanamayıp sesini yukselttin. Bence eskisi gibi yüz göz olmayin ufak bi açığında yine aynisini yapacaktır .

saolun kızlar hepınıze aksam esımle bı konusayım bakalım cozdunmu cozmedınmı dıye sonrada duruma bı daha bakayım barı

Neden arayıp özür diledin. Sonuçta onun agir hakaretlerine dayanamayıp sesini yukselttin. Bence eskisi gibi yüz göz olmayin ufak bi açığında yine aynisini yapacaktır .

aynen dusunuyorum bende suan ıcın gıtmeyı konusmayı dusunmuyorum daha ama olurda gıdersem koseye gecıp oturcam tum muhabbetımde nasılsın ıyıyım sevıyesınde bırakcam ole muhabbet saka falan kesınlıkle yok

Bence eşinizle bir sorun var o da; annesi size onca laf sayarken sesini çıkartmalıydı.
Ne demek yüzün güzel değil ama kalbin temiz diye aldık bilmem ne!!
Kalbinin temiz olduğunu söyleyerek kötü bişi söylemiyor gibimi göründü kayınvalideniz...
Keşke özür dilemeseydiniz...

Çok samimi olarak soruyorum, gerçekten merak ediyorum .kv resmen hizmetçi aldım demis ve siz bu laflara rağmen nasıl gidip evini temizlıyorsunuz? yani hiç mi canınızı sikmiyor bu sozlerler? hangi akla hizmet tek izin gununuzde gidip böyle konuşan birinin evini temizliyorsunuz.

saolun kızlar hepınıze aksam esımle bı konusayım bakalım cozdunmu cozmedınmı dıye sonrada duruma bı daha bakayım barı

Eşinizin ya da sizin çözümden kastınız ne? Bu konu nasıl çözülür ki?
Annesi sizi aradı mı? Özür diledi mi? Annenize, ablanıza, ablanızın kvsine falan durumu nasıl açıklayacaksınız? Olay bu kadar laçkalaştıktan, büyütüldükten, yedi sülaleye yayıldıktan sonra eşiniz tam olarak neyi çözecek? Ben konuştum annemle bir daha olmayacak bu dediğinde gerçekten konuşmuş ve annesi hatasını anlamış mı olacak sizce? Cidden çok çok iyi niyetlisiniz.

ben ozur dılerken sadece ona sesımı yukselttım ıcın dıledım. kayınvalıdeyede soyledım sakayı cıddıye alıp buyuten kavgayı baslatan sensın anne ben sana bagırdım ıcın sucluyum dedım. ben sadece o kısma ozur dıledım ama o ben ozur dıleyınce kendını ıyıce haklı gordu sanırım

Kesinlikle....

canımı sıkmazmı tabıkı sıkıyor o da benım gonul sadakam dıyorum kendıme. ben tatsızlık olmasın dıye herseyı alttan aldım bugune kadar zaten o da bı hata benım ıcın hep alttan aldım ıcın bu konu oldu zaten buyuk ıhtımal

Kayınvalidenizin ilk kızdığı konuda haksız olduğunu düşünmüyorum.
Ben şahsen o kadar insanın içinde, hem de yaşça büyükler de varken eşim için enerjisi tükenecek vs gibi şeyler söylen kuzenlere haddini bildirirdim. Yani ne münasebet böyle bir şey söyleyecekler ve toplu olarak ben dahil gülücez? Hadsizlik valla kusura bakmayın.
Kayınvalideye ağzını açıp sen ne diyorsun diyemeyen kocaya da ben koca demem şahsen neyse.

okurken konunun icinde neye sasiracagimi sasirdim.
kayinvaldenize tek tatil hunujuzde temzlige gitmeniz?
at espirisi ve bunu sakasini yapmaniz?
kayinvaldenizin ailenizi aramasi?
esinizin kaynananizin hakaretlerine goz yumması?
walla bi kafa dinleyin mantikli dusunun once saglikli hareket etmek icin.

en cok onu dusunuyorum bılıyomusun hadı ablam neyse zaten sorunların cogunu bılıyodu onemsemedı ama onun kayınvalıdesıne ne dıcem bılmıyorum hıc gercı o cok ıyıdır sormaz bıle. sonucta ablam 15 yıldır evlı kayınvalıdesı benım cocuklumdan bılıyor nerdeyse, annesının hatasını anlıycanı sanmıyorum aslında dedın gıbı ama bılmıyorum ıste

Arkadaşım gonul sadakasi vereceksen git izin gununde yardım derneklerinde gonullu calis, ne bileyim annene yardim et sonucta üzerinde bir sürü hakkı var. Ama asla bu zihniyetteki birine hizmetçi olma.

Ayrıca gidip kv ya temizlikcilik yapmadin diye evliliginde huzurun bozulacak tadın kacacaksa o evlilik olmamis demektir. Birak bozulsun . Alttan aldigin icin tatsizlik cikmayan iliskiden de bi hayir bekleme.

Valla sen kendine gereken saygiyi değeri gostermezsen kocan da dahil kimseden gostermesini bekleme.

Bazen gerçekten egtimli ayaklari üzerinde duran bazı kadınlara şaşıyorum. Kendinize karsi nasıl bu kadar acımasız ve saygısız olabiliyorsunuz? sonrada size karsi haddini asan saygisizlik yapanlara kızıyorsunuz. Bence hiç kızmayın.

Benim merak ettiğim konulardan biri de ailenizden biri de tutup haddini neden bildirmemiş kadına? Sadece onun dediklerini dinlemişler mi? Bu duruma ne diyorlar? Sizin tarafınızı da dinledikten sonra aileniz bari sizi savunmadı mı? Sizin tek izin gününüzde gidip ev temizlemenize anneniz ne diyor? Ah bu kadınlar sizi el bebek gül bebek yetiştiriyor, şu muameleyi çekesiniz diye mi?

Sorun eşinizin sizi savunmaması bence. Araya girip ''Şaka yapmış anne ben bile güldüm sen neden sorun çıkartıyorsun bir daha asla böyle saçma bir şey için tartışma duymak istemiyorum. '' deyip ağırlığını koysa sizin tartışma böyle uzamazdı.

Bence cuma günü gitmeyip siz de size söylenmiş (çirkin,şisman vb.) sözler için ve olayları hakkı olmadan ailenize taşıdığı için özür beklediğinizi kocanıza söyleyebilirsiniz. Bu kadar lafı yutarsanız başka bir tartışmada daha da ileri gitme hakkını kendinde bulur.

o konuda erkek kardesım cok cok sert oldu nedemek oluyor bu bıttı bu ıs dıye esımın yanına gıtmıs. bı soırun varsa hadı bana gelsın anneme gelsın baskasına gıtmek ne demek dıye esım kardesımı alttan almıs ben konuscam halletcem demıs. bu aksam benım annemlere gıtcez konuscaklar annemle kardesımle. kardesım ben ablamı yolda bulmadım bole de ezdırmem kımseye ceker alırım ablamı demıs esıme . bızım anne babamız ayrı o yuzden kardesımde asırı baglılık vardı bıze karsı kendını yarı baba gıbı gorur

Şu konuda tek sizi seven değer veren kardeşinizmiş. Siz kendiniz bile kendinizi sevip değer vermiyorsunuz. Helal olsun kardeşinize diyorum. O olmasa sizi daha nasıl ezerler. Eşiniz de herhalde alttan alacak. Annesine laf söyleyemeyen haklı kardeşinize mi efelenecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…