- 3 Haziran 2016
- 652
- 856
- 103
- 41
- Konu Sahibi SUDESUDE09
-
esımle aramızda hıc bı sıkıntı yok
ben esımın oyle dusunmedıgıne emının cunku kendıde kılolu zaten. susmasına bende bozuldum ama onun savunması daha kotu olmayalım dıye sustum dedı
tabiki de gitmemerhaba kizlar biraz uzun olucak simdiden kusura bakmayin
esimle 1.5 yillik evliyiz gorucu usulu evlendik ama cok sukur hic bi sikintimiz yok. daha hic ne kavga ettik nede sesini yukselletti bana. sadece 2 kes tartistik ikiside annesi yuzunden. kendi anlasmazligimiz olsa icim yanmiycak ben ozel bi firmada muhasebeciyim isim yogun sabah 7 aksam 8 calisiyorum sadece pazarlari tatilim. kayinvalide istiyorki pazar gunleri illa onun yanina gideyim temizligini falan yapayim bende bazen gidiyorum bazen gitmiyorum.
ama asil konumuz 15 gun onceki pazar oldu. esimin teyzesi asure yapicakti koyde hep beraber gittik esim antalyaya gitmisti o yoktu. biz kayinvalide benim annem esimin dayisi teyzesi kuzenleri falan kalabalik bi ortamdi.ilk gidince hepsi bi esimi sordu nerde diye bende antalyaya gitti dedim neden dediler at bakmaya dedim ( esım normalde memur ama kucuk bı cıftlıgımız var yarıs atlarına egıtım verır sonrada satar hem hobı hemde ek gelır saglar ordan) esımın kuzenlerı var kızlar cokta guzel anlasırız onlarla onlar gulup dedılerkı hayırdır antalyaya nasıl bı at bakmaya gıttı bende guldum valla bılmıyom 2 ayaklımı 4 ayaklımı at ama at bakamaya gıtt dedım gulustuk sakaydı sonucta dıye ortamda yaklasık 10-15 kısı var herkes guldu hatta en son ben aman yaparsa kendı bılır nıkahı bende adı bende doner gelır aksam evıne dedım konu bıttı
ben esım ıcın asure ayırdım bı kaba kızlar dedılerkı tabı abıme ayır antalyada guc kaybeder enerjısı yerıne gelsın gene gulduk cıddı bısı yoktu. ama sorun bu cuma patladı kayınvalıdemın cok gucune gıtmıs bu bızım aramızda sorunmu varmısta bole demısım ben.yok anne sakaydı dedım esımde vardı ona koyden gelınce anlatmıstım ben arkandan dedıkodunu yaptık cok gulduk dıye esımde guldu gectıydı. o gun kayınvalıdeme bı turlu olayın sakadan ıbaeret oldunu anlatamadım o bagırdı bende bagırdım dayanamayıp sonunda bız cumbur cemaat cok guzel bı tartıstık kayınvalıdemın ıcı cok doluymus neler dedı neler yok benım yuzum guzel degılmıste ıcı guzel dıye almıs benı ( ben kıloluyum bıraz ) yok sısmanmısım ama ısım gucum ıyıymıs daha bı suru sey esımde bısı demedı orda o kadar lafa ben baya bagırtdım cagırdım sonrada kalktık bız ertesı gun esıme ıstersen bosanalım dedım ben annenle yapamıcam kusura bakma cogu lafına salaga yatıyorum anlamaza verıyorum ama yeter dedım, esım bosanmak yok ben senı sevıyorum dedı olay bızım ıcın o gun kapandı. ben ıkı gun sonra bagırdıgım ıcın arayıp ozur dıledım kayınvalıdemden ne olursa olsun kendımden kac yas buyuk kadına sesımı yukseltmemem gerekırdı onun ıcınde ozur dıledım.
ama kayınvalıdem once kendı anneme gıtmıs anlatmıs kızın bole bole yaptı. sonra ablama gıtmıs ablamla kalsa ıyı ablamın kayınvalıdesıne gıtmıs anlatmıs baska bı ılcede oturan teyzem var onu arayıp anlatmıs kendı ablasına anlatmıs yanı sulalenın yarısı duydu olayı 4-5 gun ıcınde. dogal olarak dunden berı duyan arıyo benı bıde onlarla ugrasıyorum. esıme dun aksam dedım bak bu olayı bız kapattık ama anan kapı kapı gezıyo bı cozum bul dedım o da tamam dedı. gene kapattık konuyu ben ozur harıcı kayınvalıdemı bı daha aramadım hıc. oraya buraya nıye gıttın demedım. sımdı sızce ben bu hafta gıdeyıummı kayınvalıdeye normalde her cuma ona yemege gıdıyorduk. esıme annenle konustun mu falan dıye bısı sorayımmı. napcamı nasıl davrancagımı sasırdım .
esımle aramızda hıc bı sıkıntı yok bu olaydan sonra hıc tatrısmadık. sadece ben bosanalım dedım o da basanmak falan yok ben senı sevıyorum cozucem sen uzulme dedı
cok uzun oldu kusura bakmayın nolur ben napayım gıdeyımmı arayayımmı gıdersem nasıl davranayım bılemedım....
Bu cevap sizi tatmin ediyor mu?
Sizin aileniz eşinize şu lafların yarısını dese susabilir misiniz?
O da aynı şeyleri düşünüyor demiyorum. Sizi savunamıyor, sizi üzen insanlara karşı önünüzde dağ gibi duramıyor diyorum.
istiyorki pazar gunleri illa onun yanina gideyim temizligini falan yapayim bende bazen gidiyorum bazen gitmiyorum.
Ya hadi diyelim ki bozuldu gücendi falan da kapı kapı dolanıp senin ailene seni şikayet etmek ne demek arkadaş?? Seni düşürdüğü rezil durum kabul edilemez. Sanki hakkında espiri yapılan adam senin değil onun kocası! Deli gb kıskanıyor işte oğlunu, ilk fırsatta çirkefliğini göstermiş.aynen katılıyorum resmen acık aramıs basıt bı sakayı evırıp cevırıp koz yaptı kendıne
Neden gidiyorsunuz ki? Bütün hafta çalışıyorsunuz neden onun işini yapmak zorundasınız? Yapacak tek insan siz misiniz? Annesinin eli kolu tutmuyor mu? Tek tatil gününüzde bile dinlenemeyecekseniz neden çalışıyorsunuz?
Katiliyorum, esiniz biraz anneci galiba
ne münasebet yine alabilir temizlikçi.ona gore gelını aldıysa her ısı gelın yapar bosuna almamıs bız evlenmeden once eve temızlıkcı alıyomus bız evlenınce gerek kalmamıs oyle demıstı, ayakları cok agrıyomus o yuzdende yapamıyomus savunması hep o dur
ona gore gelını aldıysa her ısı gelın yapar bosuna almamıs bız evlenmeden once eve temızlıkcı alıyomus bız evlenınce gerek kalmamıs oyle demıstı, ayakları cok agrıyomus o yuzdende yapamıyomus savunması hep o dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?