ne yapmaliyim bilemedim...

SUDESUDE09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
652
856
103
41
merhaba kizlar biraz uzun olucak simdiden kusura bakmayin

esimle 1.5 yillik evliyiz gorucu usulu evlendik ama cok sukur hic bi sikintimiz yok. daha hic ne kavga ettik nede sesini yukselletti bana. sadece 2 kes tartistik ikiside annesi yuzunden. kendi anlasmazligimiz olsa icim yanmiycak ben ozel bi firmada muhasebeciyim isim yogun sabah 7 aksam 8 calisiyorum sadece pazarlari tatilim. kayinvalide istiyorki pazar gunleri illa onun yanina gideyim temizligini falan yapayim bende bazen gidiyorum bazen gitmiyorum.
ama asil konumuz 15 gun onceki pazar oldu. esimin teyzesi asure yapicakti koyde hep beraber gittik esim antalyaya gitmisti o yoktu. biz kayinvalide benim annem esimin dayisi teyzesi kuzenleri falan kalabalik bi ortamdi.ilk gidince hepsi bi esimi sordu nerde diye bende antalyaya gitti dedim neden dediler at bakmaya dedim ( esım normalde memur ama kucuk bı cıftlıgımız var yarıs atlarına egıtım verır sonrada satar hem hobı hemde ek gelır saglar ordan) esımın kuzenlerı var kızlar cokta guzel anlasırız onlarla onlar gulup dedılerkı hayırdır antalyaya nasıl bı at bakmaya gıttı bende guldum valla bılmıyom 2 ayaklımı 4 ayaklımı at ama at bakamaya gıtt dedım gulustuk sakaydı sonucta dıye ortamda yaklasık 10-15 kısı var herkes guldu hatta en son ben aman yaparsa kendı bılır nıkahı bende adı bende doner gelır aksam evıne dedım konu bıttı
ben esım ıcın asure ayırdım bı kaba kızlar dedılerkı tabı abıme ayır antalyada guc kaybeder enerjısı yerıne gelsın gene gulduk cıddı bısı yoktu. ama sorun bu cuma patladı kayınvalıdemın cok gucune gıtmıs bu bızım aramızda sorunmu varmısta bole demısım ben.yok anne sakaydı dedım esımde vardı ona koyden gelınce anlatmıstım ben arkandan dedıkodunu yaptık cok gulduk dıye esımde guldu gectıydı. o gun kayınvalıdeme bı turlu olayın sakadan ıbaeret oldunu anlatamadım o bagırdı bende bagırdım dayanamayıp sonunda bız cumbur cemaat cok guzel bı tartıstık kayınvalıdemın ıcı cok doluymus neler dedı neler yok benım yuzum guzel degılmıste ıcı guzel dıye almıs benı ( ben kıloluyum bıraz ) yok sısmanmısım ama ısım gucum ıyıymıs daha bı suru sey esımde bısı demedı orda o kadar lafa ben baya bagırtdım cagırdım sonrada kalktık bız ertesı gun esıme ıstersen bosanalım dedım ben annenle yapamıcam kusura bakma cogu lafına salaga yatıyorum anlamaza verıyorum ama yeter dedım, esım bosanmak yok ben senı sevıyorum dedı olay bızım ıcın o gun kapandı. ben ıkı gun sonra bagırdıgım ıcın arayıp ozur dıledım kayınvalıdemden ne olursa olsun kendımden kac yas buyuk kadına sesımı yukseltmemem gerekırdı onun ıcınde ozur dıledım.
ama kayınvalıdem once kendı anneme gıtmıs anlatmıs kızın bole bole yaptı. sonra ablama gıtmıs ablamla kalsa ıyı ablamın kayınvalıdesıne gıtmıs anlatmıs baska bı ılcede oturan teyzem var onu arayıp anlatmıs kendı ablasına anlatmıs yanı sulalenın yarısı duydu olayı 4-5 gun ıcınde. dogal olarak dunden berı duyan arıyo benı bıde onlarla ugrasıyorum. esıme dun aksam dedım bak bu olayı bız kapattık ama anan kapı kapı gezıyo bı cozum bul dedım o da tamam dedı. gene kapattık konuyu ben ozur harıcı kayınvalıdemı bı daha aramadım hıc. oraya buraya nıye gıttın demedım. sımdı sızce ben bu hafta gıdeyıummı kayınvalıdeye normalde her cuma ona yemege gıdıyorduk. esıme annenle konustun mu falan dıye bısı sorayımmı. napcamı nasıl davrancagımı sasırdım .
esımle aramızda hıc bı sıkıntı yok bu olaydan sonra hıc tatrısmadık. sadece ben bosanalım dedım o da basanmak falan yok ben senı sevıyorum cozucem sen uzulme dedı

cok uzun oldu kusura bakmayın nolur ben napayım gıdeyımmı arayayımmı gıdersem nasıl davranayım bılemedım....

esımle aramızda hıc bı sıkıntı yok

Siz öyle sanıyorsunuz. Size o kadar laf söylenirken nerdeysdi eşiniz?

" yok benım yuzum guzel degılmıste ıcı guzel dıye almıs benı ( ben kıloluyum bıraz ) yok sısmanmısım ama ısım gucum ıyıymıs"

Bunları eşine söyleten adam adam değildir. Başlı başına da bir sorundur.

Kadın resmen açığını aramış kendince bir açık bulunca da gerçek yüzünü göstermiş.

Madem beğenmiyor seni ben olsam ölsem gitmem bundan sonra! Kapı kapı dolanırken düşündü mü acaba hiç ben ne halt ediyorum diye? Ne arardım ne giderdim konu sahibi.
Terbiyesiz kadın

ben esımın oyle dusunmedıgıne emının cunku kendıde kılolu zaten. susmasına bende bozuldum ama onun savunması daha kotu olmayalım dıye sustum dedı

ben esımın oyle dusunmedıgıne emının cunku kendıde kılolu zaten. susmasına bende bozuldum ama onun savunması daha kotu olmayalım dıye sustum dedı

Bu cevap sizi tatmin ediyor mu?
Sizin aileniz eşinize şu lafların yarısını dese susabilir misiniz?
O da aynı şeyleri düşünüyor demiyorum. Sizi savunamıyor, sizi üzen insanlara karşı önünüzde dağ gibi duramıyor diyorum.

tabiki de gitme
ayrıca haftanın 6 gunu 13 saat çalışıp tek tatil gununde kayınvalidenin işini yapmaya arada değil hicbirzaman gitme sen delimisin

istiyorki pazar gunleri illa onun yanina gideyim temizligini falan yapayim bende bazen gidiyorum bazen gitmiyorum.

Neden gidiyorsunuz ki? Bütün hafta çalışıyorsunuz neden onun işini yapmak zorundasınız? Yapacak tek insan siz misiniz? Annesinin eli kolu tutmuyor mu? Tek tatil gününüzde bile dinlenemeyecekseniz neden çalışıyorsunuz?

uffff yine bir kayınvalide vakası. Siz bir pazar gününüzde kv gidip temizlik vs yapmak zorunda değilsiniz. Hafta içi zaten yoğun çalışıyormuşsunuz. Hoş yoğun olmasa bile gitmek sorunda değilsiniz. Eşiniz çözsün siz hiç bulaşmayın. Kv hırsını alamamış belli. Milletinde duyup seni araması da saçma, onlara ne ki

aynen katılıyorum resmen acık aramıs basıt bı sakayı evırıp cevırıp koz yaptı kendıne
Ya hadi diyelim ki bozuldu gücendi falan da kapı kapı dolanıp senin ailene seni şikayet etmek ne demek arkadaş?? Seni düşürdüğü rezil durum kabul edilemez. Sanki hakkında espiri yapılan adam senin değil onun kocası! Deli gb kıskanıyor işte oğlunu, ilk fırsatta çirkefliğini göstermiş.

ona gore gelını aldıysa her ısı gelın yapar bosuna almamıs bız evlenmeden once eve temızlıkcı alıyomus bız evlenınce gerek kalmamıs oyle demıstı, ayakları cok agrıyomus o yuzdende yapamıyomus savunması hep o dur

Katiliyorum, esiniz biraz anneci galiba

Anneci olmasından geçtim resmen hakaret var. Konu sahibini içi güzel diye almışmış bak bak laflara bak. Huuu hanımteyze pazardan elma mı alıyorsun. Anne ben beğendim evlendim sen neden böyle konuşuyorsun demek sorun çıkaracaksa zaten sorun çıkmaya yer arıyormuş derim.

ne münasebet yine alabilir temizlikçi.

Size resmen hizmetçi demiş. Siz bunu nasıl yuttunuz kabul ettiniz?
Kusura bakmayın ama siz ezdirdikçe ezen çok olur. Bunun adı hanım hanımcık olmak değil, iyi niyet değil, saygı değil. Azıcık kendinizi sevin ve saygı duyun ki başkaları da sizi sevsin ve saygı duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…