How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ne yapmaliyim bilemedim...

o konuda erkek kardesım cok cok sert oldu nedemek oluyor bu bıttı bu ıs dıye esımın yanına gıtmıs. bı soırun varsa hadı bana gelsın anneme gelsın baskasına gıtmek ne demek dıye esım kardesımı alttan almıs ben konuscam halletcem demıs. bu aksam benım annemlere gıtcez konuscaklar annemle kardesımle. kardesım ben ablamı yolda bulmadım bole de ezdırmem kımseye ceker alırım ablamı demıs esıme . bızım anne babamız ayrı o yuzden kardesımde asırı baglılık vardı bıze karsı kendını yarı baba gıbı gorur
Sulalede bi aklı başında olan kardeşiniz varmış.

bılmıyom 2 ayaklımı 4 ayaklımı at ama at bakamaya gıtt dedım gulustuk sakaydı sonucta dıye ortamda yaklasık 10-15 kısı var herkes guldu hatta en son ben aman yaparsa kendı bılır nıkahı bende adı bende doner gelır aksam evıne dedım konu bıttı
Şu cümleler çok itici ya.
Diğer konuları bilemem de kvne bu konuda hak veriyorum şakası bile iğrenç.

Canım peki sen özür dilediğinde kayınvaliden ne dedi sana? Sende kusura bakma kızım fln dedi mi?
Eğer o da senden özür diledi ise git ama mesafeni koru. Ama ondan her hangi bir adım gelmediyse bu hafta gitme.

Eşin annesiyle konuşsun.

ben esımın oyle dusunmedıgıne emının cunku kendıde kılolu zaten. susmasına bende bozuldum ama onun savunması daha kotu olmayalım dıye sustum dedı
Bence esinin susmasi senin kendini savunmandan kaynakli. Kv gelin tartisirken araya giren es annesini savunur esini degil unutma. Ben halledicem dediyse zaten annesiyle gerekli konusmayi yapmistir, eger annesi hala devam ediyorsa o onun terbiyesizligi bence esinin bi sucu yok. Bir de canim ben de evlilikte senden daha tecrubeli sayilmam esimle evlilik oncesiyle toplamda 5 yildir beraberiz. sunu ogrendim ki adam sevdigini soyluyorsa ona hic bir tartismada (ozellikle annesi gibi baskasi yuzunden olanlarda) ayrilik, bosanma vb. kelimeler kullanilmamali, cunku agir geliyor ve beklemedigin anda yuzune vurabiliyor :)
Yemege de bir sure gitmeyin bence. Esine de annen kizgin ben kizgin ortalik yine yanmasin biraz sakinlesmesini bekleyelim bikac hafta gitmeyelim de..

Canım peki sen özür dilediğinde kayınvaliden ne dedi sana? Sende kusura bakma kızım fln dedi mi?
Eğer o da senden özür diledi ise git ama mesafeni koru. Ama ondan her hangi bir adım gelmediyse bu hafta gitme.

Eşin annesiyle konuşsun.
kusura bakma demedı ama zaten hep evlatlar kırar doker analar affeder dedı.

Ben özür dilemezdim doğrusu kv hah suçunu biliyorda diledi diye düşüne bilir...bi de bu tarz şakalar büyüklerin yanında biraz abartı olmuş sanki enerji kaybedecek felan
Biri benim kocam için böyle şeyler diyecek hemde başka hatun şakası yapacak. Ağzını yırtarım valla...

Eğer giderseniz kayınvalideniz ben nasıl olsa büyüğüm o özür dileyecek diye dahasını yapar, ve gitmezseniz siz özrünüzü dilediğiniz için siz gelmeyince huzursuz olan eşinizin annesiyle adam akıllı konuşma ihtimali artar. Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır kayınvalideniz size saygı duymasını öğrenene kadar ne gitmeli ne de aramalısınız.. Çünkü özür dileyerek üzerinize düşen görevi yapmışsınız, sıra onda.

Back