• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen, bıktım bu durumdan?evliliğe taşımak istemiyorum

bngu_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
67
33
88
30
sevgilim de demek istemiyorum aslında, 2 senedir çelişkili git gelli bir ilişkim var. eskiden hatalar yaptığı için güvenemiyorum kendisine,bu yüzden ilişkim biraz sakat hatalar arttıkça kendisinden soğudum. hatadan kastım; önceden başkasını aldatmıştı bana yazıyordu yüz vermiyordum, zevkine çok düşkün ben tanışmadan evvel sınırımı çizmiştim kırmızı çizgimi defalarca aşmaya çalıştı,aklı fikri ergen gibi bel altına çalışıyor. önceden serserinin tekiydi, beni tanimadan önce dalga geciyordu alay ediyordu kücül görüyordu beni tanidiktan sonra birakmiyor bende zamanla nasil birisi olduugnu anladim. 2 kere ayrıldım kac kere söz verdi. 6 aydır görüşmedik. bir hatasını görmemiştim, fakat geçen gün tanıdığı bir kız arkadasıyla takipleşip yazışmışlar. bana inat yaptı onu da; kendi hesabımda orta okuldan beri tanıdığım bir çocuk ekli yazışmıyoruz bile 0. çok saf iyi bir cocuk ve evli yani kızı da tanıyorum.günahimi alma ben sana bastan beri sadik kaldim dedim. üzerime geldi evli insanla ne işin olur senin dedi sil dedi hayır dedim yanlış bişey yapmıyorum ben silmicem. neyse bu takipleştiğii kızla yazışmış güya kız yazmış bana diyor ki arabalarla ilgilendiğimi bildiği için kardeşi yeni ehliyet almis sorular sordu bende kardeşi için beni arasın diye numaramı verdim dedi. (ınanmadım) kız evlilik yokmu falan sorular sormuş bu da konuştuğumm var demişş. bende buna bağırdım sinirlendim sanane elalemin arabasından diye üstelik konuştuğum var ne demek ya sanki yeni flörtüyüm.kız numaramı kayıt etmişse bu onun sorunu diyor🤦🏻‍♀️ şu an köpek gibi peşimde bana gelecekten konuşuyo sürekli,sözden,düğünden, ikimiz için ev almış resimlerini çekip gönderiyor, hayal kuruyor vs. diyor ki; hata yaptım diye evlendiğimizde de böyle olcak değilm diyor🤦🏻‍♀️ hatalarını normalleştiyor gönlünü almasını biliyorum pes etmiyorum falan diyor🤦🏻‍♀️böyle bir insana siz ne kadar güvenirsiniz? yaptığı aldatmaya geçmiyor mu?

Katılıyorum.

Ben ortada konu goremiyorum yalniz,silmis galiba konu sahibi ama yasak konu silmek

Back