Ne yapmaliyim akil verin

Siz işteyken evinize başka kadın getiren adamla barışıp üstüne çocuk yapıyorsunuz. Ne bekliyordunuz tam olarak? Şimdide aldatıyordur tabi. Ailem arkamda diyorsunuz, iki yaşındaki çocukla tek başınıza bir düzen kurmanız için geliriniz önemli. Ayrı düzen istiyorum diye böyle bir kocayla aynı evde yaşamak çok saçma kusura bakmayın.
2 yaşındaki çocuğu sizden alamaz, alsa da bakamaz tabi ki. Ne kolay inanıyorsunuz bu boş laflara da sizi durduruyor.

Bir şeyi fark ettim..
Konu sahibinin cevapları çok tuhaf..
Giderek gerçeklikten uzaklaşıyor sanki konu.
Söylediklerimin hepsi gerçek siz benim nasıl Bi psikolojide olduğumu bilemezsiniz o yüzden yazıyorum buraya sağlıklı düşünüp ilerliyemiyorum bu hayatı anlattığım gibi yıllar yaşıyorum hiçbir zorunluluğum olmadığı halde kendinden vazgeçmek diye Bi evre var oradayım

Konu sahibi bana boş cevap atmışsınız, yazdıklarınız gelmedi cevap olarak

Aynı zamanda maddi gelir lazım kalkabilirmisiniz altından sonuçta ilcelerde bile kiralar 3 binden basliyor

Sen eşinin psikoloğu yada terapisti değilsin. Çocuğunu alamaz korkma. Herkesle çok iyi seninle kötüyse o insan iki yüzlüdür. Gerçek yüzünü sadece sen biliyorsun. Delilleri topla, kendini anlatmaya çalışma. Boşanma aşamasında yalvarır sana.

Ben 13 ablam 14 yaşındayken annem ve babam tamamiyle boşandılar. Sizin eşiniz benim babamla aynı özellikte bi adam olduğu için yazma gereği duydum. Biz apar topar 3 kadın taşındık vs. Hiç kolay değil inanın evet. Ama çocuğunuz en azından şuan küçükken ayrılmanız onun çok hayrına olacak. Anlamayacak bile neredeyse. 14 yaşında mecburen iş hayatına atıldım bir anda ve asla kendime yatırım yapamadım sürekli çalışıp eve para getirdim :) bu işi uzatırsanız yavrunuza benim yaşadığım zorlu kaderi yaşatırsınız. Benim annemde biz küçükken korktuğu için gidemedi. Ve kendi çocuklarının hayatı zora girdi maalesef. Ayıya dayı diyin gerekirse toparlayan kadar ama bunu uzatmayın.

Hmmmm yani yeni üye olması bir ayrı düşündürüyor da

Teşekkür ederim birazda olsa kendime güvenim geldi elimden geleni yapıcam yenik dusmiycem hiç Bi lafına

Tek korkunuz çocuğunuzu alması düşüncesiyse korkmayın hukuken alamaz.

Yani bu adama niye 7 yıl, niye çocuk anlamam mümkün değil de, 2 yaşında çocuğu bekle alır zampara

Görümceme benziyor hikayeniz. O da baştan kocasının ne halt olduğunu görmek istemedi. Artık iş aleni bir hal alıp kocası yazlığa kadın götürünce adamı boşanmak istedi ama görümcem ailesinin evine de dönmek istemedi. Ayrı evi düzeni olsun istiyormuş ama çalışmak da istemiyormuş. Ağabeyleri kendine ev alsın diye bekledi( sanki pazardan karpuz alıyorlar)nafaka ile de geçinirmiş. (Hayallerde yaşıyor bazı insanlar) neyse en son artık psikolojisinin giderek bozulmaya başladığını ve kızına olumsuz örnek olduğunu fark edince baba evine döndü. Şu an gayet mutlu kızıyla. Sözün özü kocanızın sizi bir kez daha kandırmasına izin vermeyin lütfen. Bir kere aldatan hep aldatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…