• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim akil verin

kardenil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
7
-3
1
32
Merhaba hanımlar piskolojim cok bozuk icinden çıkamıyorum artık 7 senelik eevliyimhep sarsıntısı Bi evlilikti bizimki 5 sene çocuğumuz olmadı şuanda 2 yaşında Bi kızım var o benim herseyim onun için herseyi yaparım ama eşimle bir türlü olmuyor sürekli kavga küslük vs. Adam sürekli gezip tozan benimle hiç vakit geçirmez evde olduğu zamanlarda da kavga ediyoruz genelde sürekli karı kız muhabbetleri var sürekli birileriyle ondan burdan mesajlaşır bana hiç bir tahammülü yok ben sustuğum kadar iyiyim konusunda kötüyüm karı koca hayatımız 6 aydır falan yok bu arada ben 29 eşim 32 yaşında ayrılalım diyorum çocuğumu alırım sana göstermem diyor ne yapmalıyım artık kendimden tiksiniyorum yerle bir gururum lütfen bana yol gösterin

Genel olarak sorunlarınızın kaynağını bilmemekle beraber anlattığınız kadarından anladığım ilgi ve iletişim eksikliği var. Bir destek alsanız eşinizle beraber çift terapisi adı altında belki sizin bile görmediğiniz noktalar görülür. Sizede ışık olur. Erkeklerin en net kadınları boşanmafan caydırma biçimi zaten çocukla tehdittir. Verseniz 2 dk bakamaz. Emin olun boşanma olduğunda da bir iki ay sonrası değişecektir. Sizden kızınızı alamaz 2 yaşında bir çocuk anneye muhtaçtır. Sanırım 4 ve sonraki yaşlarda belirli saatlerde ve günlerde izin veriliyor

Merhaba hanımlar piskolojim cok bozuk icinden çıkamıyorum artık 7 senelik eevliyimhep sarsıntısı Bi evlilikti bizimki 5 sene çocuğumuz olmadı şuanda 2 yaşında Bi kızım var o benim herseyim onun için herseyi yaparım ama eşimle bir türlü olmuyor sürekli kavga küslük vs. Adam sürekli gezip tozan benimle hiç vakit geçirmez evde olduğu zamanlarda da kavga ediyoruz genelde sürekli karı kız muhabbetleri var sürekli birileriyle ondan burdan mesajlaşır bana hiç bir tahammülü yok ben sustuğum kadar iyiyim konusunda kötüyüm karı koca hayatımız 6 aydır falan yok bu arada ben 29 eşim 32 yaşında ayrılalım diyorum çocuğumu alırım sana göstermem diyor ne yapmalıyım artık kendimden tiksiniyorum yerle bir gururum lütfen bana yol gösterin

Ayrıllmalıısın tabii ki. Hiççbi şey yapamaz, seni korkutuyor aklıncca

anladığım kadarıyla evliliğinizin başından bu yana mutlu olamamışsınız bunu sürdürmek ne kadar doğru ki eğer umut görmüyorsanız tabi

Çocuğu alma konusunda benim fazla bir bilgim yok ama genelde mahkeme velayeti anneye verir diye biliyorum sonuçta hala çok küçük bir avukata danışsanız

Çocuğumu alırım derken.
Çocuk tek kişilik galiba..
Üstelik 2 yaşındaki çocuk bakım durumu göz önünde bulundurularak genelde annede kalır.
Gerçi ev ortamin,işin,gelirin de önemli rol oynar ancak 2 yaşındaki çocuk babaya genelde sevk olmaz.
Zaten adam başka kadınlarla görüşüp bunun muhabbetini yapıyorsa,sürekli yeyip içip disaralarda sürtuyorsa çocuğu alamaz.Cunku babanın yaşantısı nispeten kötü olarak nitelendirilir.
Ncak havasını alır.
Zekasiz p.c

Eşim ailesiz büyümüş biri ben ona sürekli bunu unutturmaya çalışıyorum ailenin önemini anlamasını istiyorum ama yok yaptıklarını yüzüne vurunca hasta takıntılı biri oluyorum sürekli böyle davranan birisi dışarıdaki herkesle çok iyi anlaşır herkese karşı çok iyi bana gelince kapı duvar

Anlamadım, sizi devamlı aldattığını bile bile hala boşanmıyor musunuz?
Yani net Bi şekilde bilmiyorum ama yaptiklari telefonunu saklamalar falan hissediyorum tabi çocuktan önce yakalamıştımda evime ben isteyken kadin getirdi ayrılma kararı aldım kendime Bi düzen kurdum ev iş dört ay kadar böyle yaşadık sonra peşimi bırakmadı psikolojik baskı yaptı sürekli kendimi öldürürüm falan ağlamalar kapımda yatmalar bu şekilde inanıp barıştım

Eşim ailesiz büyümüş biri ben ona sürekli bunu unutturmaya çalışıyorum ailenin önemini anlamasını istiyorum ama yok yaptıklarını yüzüne vurunca hasta takıntılı biri oluyorum sürekli böyle davranan birisi dışarıdaki herkesle çok iyi anlaşır herkese karşı çok iyi bana gelince kapı duvar
İyide bukadar sene anlamadı ise bundan sonra nasıl anlayacak ?

Yani net Bi şekilde bilmiyorum ama yaptiklari telefonunu saklamalar falan hissediyorum tabi çocuktan önce yakalamıştımda evime ben isteyken kadin getirdi ayrılma kararı aldım kendime Bi düzen kurdum ev iş dört ay kadar böyle yaşadık sonra peşimi bırakmadı psikolojik baskı yaptı sürekli kendimi öldürürüm falan ağlamalar kapımda yatmalar bu şekilde inanıp barıştım
Siz affederek yeni aldatmalara zemin hazırlamışsınız. Nasılsa ne kadar aldatırsam aldatayım bu kadın benden asla boşanmaz diye düşünüyor adam.

Eve kadın getiren, halen daha başkalarıyla aldatan adamın sizin için kendini öldüreceğine falan inanmıyorsunuz değil mi? Adam sizi sevmiyor, saygı dahi duymuyor.

Boşanmazsanız ömür boyu aldatılmaya ve tehdide maruz kalacaksınız. Hatta fiziksel şiddete.

Ailesiz büyüyüp kendiliğinden çok iyi kalpli ve sadakatli olan insanlar da var. Eşiniz belli yaşa gelmiş insan, bu saatten sonra karakteri değişmez. Hem de siz kimseyi iyileştiremezsiniz, kimse kimseyi değiştiremez. Boşa kürek çekiyorsunuz. Belli ki kocanız dışarıya melek size şeytan işte.

Yani kocanı kendi evinde başka bir kadınla bastın ve ağladığı için geri mi barıştın yavrum sen ?
İki numaradan göz yaşı döktü diye hemen yelkenleri suya mi indirdin ?
Yahu adam o kadar rezil ki kendi evinde yiyor bir de bu haltı.
Hala kapımda yattilardasin sende..
Saf..

İnanmıyorum çok bile kalmışsınız yanında size yazık çocuğa yazık daha çok gençsiniz sizi bu denli önemsemeyen bir adamla mecbur değilsiniz yaşamaya..

Biliyorum çocuk var diyorsunuz ama mutsuz bir ebeveyn ile büyüyecek ne kadar sağlıklı olabilir ki bu ? Eve kadın getiren baba bunlara mı şahit olsun çocuk?

2 yaşında çocuğu alamaz diye biliyorum aileniz arkanizda

İyide bukadar sene anlamadı ise bundan sonra nasıl anlayacak ?
Evet anlaması imkansız ama ben korkularima yenik düşüyorum aile yanına gitmem zor arkamdalar aile bağımız çok iyi şükür ama benim önceliğim her zaman kızım kendime Bi düzen kurup kızımla yaşamak istiyorum bunun içinde sadece korkularımı yenmem lazim

Ailesiz büyüyüp kendiliğinden çok iyi kalpli ve sadakatli olan insanlar da var. Eşiniz belli yaşa gelmiş insan, bu saatten sonra karakteri değişmez. Hem de siz kimseyi iyileştiremezsiniz, kimse kimseyi değiştiremez. Boşa kürek çekiyorsunuz. Belli ki kocanız dışarıya melek size şeytan işte.
Ayrıca o çocuk k büyüp evlenip gidecek ne olacak kendisi bu adamla baş başa kalacak

Evet anlaması imkansız ama ben korkularima yenik düşüyorum aile yanına gitmem zor arkamdalar aile bağımız çok iyi şükür ama benim önceliğim her zaman kızım kendime Bi düzen kurup kızımla yaşamak istiyorum bunun içinde sadece korkularımı yenmem lazim
Daha önce yapmışsınız 4 ay bu şekilde yaşamışsınız yine yaparsınız

Aileniz arkanızdaymış. Yanlarına gidin, açın boşanma davasını. O sırada iş bulun çalışın çocuk da güvenli bir ev ortamında olur. Zamanla para biriktirip ayrı eve çıkarsınız.

Yani mesela şu an o adamla aynı evde durmaya, konuşmaya, aynı yatakta olmaya falan nasıl katlanıyorsunuz adam başkalarıyla cinsel beraberlik yaşıyor yıllardır… Ve sizi tehdit ediyor.

Back