Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kursu mesrla nerden bulabilirimkurslara gidebilirsiniz
Edindim de surekli gorusmuyoruz senede birOyle ismarlama dost edinilmez ki. Hicmi yok liseden uniden kurstan vs hic mi arkadas edinmediniz
Yani o zaman hobi kurslarina giderseniz belki derdinize ortak olacak arkadslar bulabilirsiniz ama soguk ve mesafeli durmayinEdindim de surekli gorusmuyoruz senede bir
Insanlara tahammül edebiliyor musunuz mesela sahteligine yapmacikligina yada şımarık şımarık hallerine ne biliyim hiç komik olmayan şeylere gulmesine küçük seyleri abartmalarina??Hic arayip soran arkadasim yok. Arkadasim olmasi icin ne yapmaliyim?
O tarz arkadaslarim olmuyor genelde.Insanlara tahammül edebiliyor musunuz mesela sahteligine yapmacikligina yada şımarık şımarık hallerine ne biliyim hiç komik olmayan şeylere gulmesine küçük seyleri abartmalarina??
IstanbulHangi şehirdesinki belki kk'dan orda olanlar vardır.
Aslında bu yüzden mi arkadaşın yok diyecektim de neyseO tarz arkadaslarim olmuyor genelde.
Kesin istanbullu kk üyeleri vardır bi çay içmeye davet et ben izmirdeyim yoksa ben seni davet eder hesabı kitleyip giderdim :)Istanbul
Biraz benim yuzumden insanlardan uzaktim kendimi derslere vermistim vsNeden yok bunu sorguladınız mı?