hayır asıl suç bende bende onun akrabalarından tanıdıkları var kadınlar eşlerini mum etmişler izinsiz adım atamıyorlar. ki helal olsun en iyisini yapmışlar ben asla sıkmadım onunda hayatı bu ev ikimizi bu hayatı birbirimize asla zehir etmemeliyiz. ilişkiler lastik gibidir çekmeyide bırakmayıda bilmem gerek diye düşünmüştüm yanıldım.
evlendikten 2 ay sonraydı bir kere tartıştık.
ben susmadım cevap vermeye devam ettim o zaman geldi hırsla boğazıma sarıldı sus diye.
ama yapamadım o zaman gitmedim çok yeni evliydik.
sanırım benim asıl susmama bu neden oldu tartışırsak ben susmam o susmaz iş çığrından çıkar diye bi sustum tam sustum.
Asla ama asla kendini suçlama arkadaşım, adam karaktersizmiş zaten seninle alakalı değil bu yaşananlar. Kendinde artık hata arama kendini yemişsin bunca zaman biraz bencil ol. Fevri hareket etme, evet birikmiş içinde çığ olmuş yaşadıkların ama şu anda vereceğin karar fevri alınmış bir karar olacak. Biz kaç gün o yokmuş hiç hayatında olmamış gibi düşünmeye çalış. İyice ölç tart çekil odana kendin pişir kendin ye, kendi işini gör. O nasıl sen yokmuşsun gibi davranıyorsa sende öyle davran evde olduğunu bile düşünmemeye çalış. Erkenden çekil odana evet küs... İyice kendini dinledikten sonrada kararını ver. Bu süreçte senin için bir şey yapmazsa zaten seni hiç hak etmemiş yaşadıklarından ders almamış demektir, sende boşver.
merhaba, diger konunla beraber bu konunuda okudum. Diyecek cok sey var
ama toparlayamakta zorlandim.
Esinle ciddi sekilde konusman gerek.
karsisinda 30 yasinda bir kadinin oldugunu bilmeli
terbiyesiz derken terbiyeyi birilerinden ogrenecek yasi gectiginizi bilmeli
calisan konusmasini oturup kalkmasini bilen bir insan oldugunuzu anlamali
ve onun fikri aliniyorsa giyim kusam konusunda
o'da esinize saygi gosterdiginiz deger verdiginiz icindir bunuda ozellikle anlamali!
kayinvalidenize soyleyecek soz kalmadi cunku kadin
pisman olmus ve gonlunuzu alip yeni bir kiyafet (ustelik dilediginizi) alip
sacinizida yaptirdi. Kayinvalidenize onu cok sevdiginizi ama oglunun bu tur
hareketlerle sizi bunalima soktugunu kotu seyler dusundurdugunu acik acik anlatin
ve olaki sonuc ayrilik olursa hakkini helal etmesini isteyin..
Evet bir kiyafet bosanma sebebi olabiliyor umarim bosanmazsiniz
umarim esiniz gozunu acar ve "ben bu kadinin iyi niyetini saygisini sevgisini ne kadar suistimal etmisim" diyerek kendini toparlar.. ama bunun icin son hamlelerinizi iyi atmaniz gerek
kararli net ve cocuk olmadiginizi akli basinda bir kadin oldugunuzu onu cok sevmenize ragmen
artik tahammul sinrilarini astigini ve bu isin sonunu iyi goremediginizi net sakin bir sekilde vurgulayin.
Baska cikar yol bulamiyorum..
haksizliga ugruyorsunuz esinizin buna hic ama hic hakki yok
kadin arkada erkek onde devri bile kapanmak uzere cunku artik ciftlerde kara carsaflilarin bile
yanyana kol kola yurudugunu goruyorum..
biraz dis gostermeniz ve bir erkek kadar hakka sahip bir birey oldugunuzu
ve bunun yanisra bir kadin oldugunuzu vurgulamak size duser
yoksa bu boyle gider.. aci ceken uzulen incinen siz olursunuz..
en son anlamadigim su: kol kola el ele gezemezken nasil olurda
o baska bir kadinla arkadas grubuyla tavlalar oynayabiliyor?
anladım tabi teşekkür ederim. ama okadar doluyum ki biri olsa sarılıp çocuk gibi saatlerce ağlarım.
canım benım ıkı gun onccekı durumumdasın bende esımle 4 gun boyunca konusmadım küstük pazar günü barıştık ama küs dururken evı terketmek bıle ıstedım cok kızgındım eşime anlatamam hemde çoook agladıgım halde yanıma gelmedi ama affetmedım onu hala her ne kadar barışsamsa sen evlendıgın ılk gunden berimi bu boyleydı?
Teşekkür ederim. Ben inan kimseyi ezmem ben mesela yardım bile istesem aman boşver der.
ki bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşık yıkayan hatta ben onlara gittiğimde bana yardım eden biriydi.
yalnızım kötüyüm çünkü ne bir arkadaşım var ne ailem ne çevrem. bi tek onun ailesi onun sülalesi.
ben çevremi,işimi herşeyimi bıraktım. o hiç beni mutlu etmek istemez. evliliği soranlara da bi kilo süt için bir inek almaya ne gerek var boş verin ya ne evliliği der.
ben yaklaşsam ona hep bahanesi var hep beni beğenmez dışlar. bilmiyorum çok doldum ben.
ah canım ya keşke elimizden birşey gelse. çalışmasaydın git bi yerlerde kafanı dinle diycem. annene git desek birde orda açıklaman gerekicek durumu.
anneme cumartesi gidicem. ama kalsam mı geri dönsem mi bilmiyorum.
merhaba, diger konunla beraber bu konunuda okudum. Diyecek cok sey var
ama toparlayamakta zorlandim.
Esinle ciddi sekilde konusman gerek.
karsisinda 30 yasinda bir kadinin oldugunu bilmeli
terbiyesiz derken terbiyeyi birilerinden ogrenecek yasi gectiginizi bilmeli
calisan konusmasini oturup kalkmasini bilen bir insan oldugunuzu anlamali
ve onun fikri aliniyorsa giyim kusam konusunda
o'da esinize saygi gosterdiginiz deger verdiginiz icindir bunuda ozellikle anlamali!
kayinvalidenize soyleyecek soz kalmadi cunku kadin
pisman olmus ve gonlunuzu alip yeni bir kiyafet (ustelik dilediginizi) alip
sacinizida yaptirdi. Kayinvalidenize onu cok sevdiginizi ama oglunun bu tur
hareketlerle sizi bunalima soktugunu kotu seyler dusundurdugunu acik acik anlatin
ve olaki sonuc ayrilik olursa hakkini helal etmesini isteyin..
Evet bir kiyafet bosanma sebebi olabiliyor umarim bosanmazsiniz
umarim esiniz gozunu acar ve "ben bu kadinin iyi niyetini saygisini sevgisini ne kadar suistimal etmisim" diyerek kendini toparlar.. ama bunun icin son hamlelerinizi iyi atmaniz gerek
kararli net ve cocuk olmadiginizi akli basinda bir kadin oldugunuzu onu cok sevmenize ragmen
artik tahammul sinrilarini astigini ve bu isin sonunu iyi goremediginizi net sakin bir sekilde vurgulayin.
Baska cikar yol bulamiyorum..
haksizliga ugruyorsunuz esinizin buna hic ama hic hakki yok
kadin arkada erkek onde devri bile kapanmak uzere cunku artik ciftlerde kara carsaflilarin bile
yanyana kol kola yurudugunu goruyorum..
biraz dis gostermeniz ve bir erkek kadar hakka sahip bir birey oldugunuzu
ve bunun yanisra bir kadin oldugunuzu vurgulamak size duser
yoksa bu boyle gider.. aci ceken uzulen incinen siz olursunuz..
en son anlamadigim su: kol kola el ele gezemezken nasil olurda
o baska bir kadinla arkadas grubuyla tavlalar oynayabiliyor?
Asla ama asla kendini suçlama arkadaşım, adam karaktersizmiş zaten seninle alakalı değil bu yaşananlar. Kendinde artık hata arama kendini yemişsin bunca zaman biraz bencil ol. Fevri hareket etme, evet birikmiş içinde çığ olmuş yaşadıkların ama şu anda vereceğin karar fevri alınmış bir karar olacak. Biz kaç gün o yokmuş hiç hayatında olmamış gibi düşünmeye çalış. İyice ölç tart çekil odana kendin pişir kendin ye, kendi işini gör. O nasıl sen yokmuşsun gibi davranıyorsa sende öyle davran evde olduğunu bile düşünmemeye çalış. Erkenden çekil odana evet küs... İyice kendini dinledikten sonrada kararını ver. Bu süreçte senin için bir şey yapmazsa zaten seni hiç hak etmemiş yaşadıklarından ders almamış demektir, sende boşver.
evet bende öyle yapıyorum. dün akşamda dahil pazar günü düğünden geldik ben duş aldım yatağa geçtim uyudum. tabi bu ekmek almış haaa ben sanki bide sana yemek yapıcam ha ne oldu düğün dernek bitti evdeki hizmetçi defne geldi öylemi yapmadım.
gece baktım gelmiş yatağa bana sarılmış yatıyo.
hiç tepki göstermedim ertesi gün hemen başka odada yatmaya başladım.
dün akşam gittim eve tam bilgisayarın başına oturdum geldi lavaboya girdi ben kapattım bilgisayarı geçtim diğer odaya kapımıda kilitledim uyudum bi daha da çıkmadım.
ne kendim yiyorum ne ona yapıyorum zaten dolapta bişey yok yemeye bakalım ne zaman almak aklına gelecek ben almıyorum.
ha yaşadıklarından ders alsa bile o kalabalığı benim o rezilliğimi o küçük duruma düşmemi nasıl telafi edecek.
canım benım ıkı gun onccekı durumumdasın bende esımle 4 gun boyunca konusmadım küstük pazar günü barıştık ama küs dururken evı terketmek bıle ıstedım cok kızgındım eşime anlatamam hemde çoook agladıgım halde yanıma gelmedi ama affetmedım onu hala her ne kadar barışsamsa sen evlendıgın ılk gunden berimi bu boyleydı?
CANIM mesele sadece uzakl olamsı mı beni,m eşimde insanların içinde bana çok yakınn davranamaz gülümser konuşur bazen över aşkım der ama dokunma anlamında bir yakınlığı olmaz çekingen galiba ben de hep dışarda insanlara özenirim neredeyse dudak dudağa öpüşcekelr ::)) hastahanede bir kere başım döndü omzuna yattım beni itti ne yapıyorsun dedi yaa ssanki kucağına oturmuşum gibi itince d e bayıdım zaten
bzimki evde çok ii o yüzden sevgisinden şüphe etmiyorum ve erkeklerin yanına oturtmamak için uğraşır mesale eşim ben ve onun bir arkadaşı yürüyelim ben farkında olmaadak onun arkadaşının yanında yürüyeyim hemen kolumdan nazikçe çeker kendine yaklaştırır yani korumacıdır sadece yakın olamaz bazen uzak buluyorum o yüzden biz evlimiyiz sanki 20 yıllık evliyiz diye düşünürüm
yani sana anlatmak istediğim şu sevgisini anlayabilşeceğin ipuçları var mı sadece insanlar arasında mı uzak
ağlayınca benimkide yanıma gelmiyor isterdim ki gelsin gözyaşlarımı silsin daha da yakınlaşalım ben ilk evlendiğim yıllarda gururu bir yana bırakır özür dilerdim sarılırdım baktm ki o yapmıyor ben de bıraktım kavga edince nefret ediyorum ondan tüm hatalarını gözden geçiyorum daha da büyütüyorum kavgalar ondan indsanları uzaklaştırıyor galiba iyiyken hiç bir şeyi gözüme batmaz kavgalıysak bana şunu şunu yapmıştı yakın davranmıyor diye herşeyi düşünür soğrum biz duygusalız galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?