Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Allah,yardımcınız olsun.Cekismeli de olsa anlaşmalı da olsa boşanmak stresli ve çok yorucudur.Eger davanizi takip etmeye vaktiniz varsa bir avukata ya da arzuhalciye dilekçenizi yazdırıp davayı kendiniz açabilirsiniz.Zaten dava gününü iki tarafa da tebliğ ediyorlar. Size kalan sadece davayı takip edip duruşmaya katılmak.Belki bu seçeneği de düşünebilirsiniz.

Altınları ıspat edebiliyor musun elinde fotograf video veya belge var mı canım?

Evet mantıklı ama inanın beynim öyle yogunki hiç kendimde o gücü goremiyorum

Evet düğün fotoları vs var
Avukat para kopartmak için biraz sizi korkutmuş elinde delil var ise çok kolay sonuçlanıyor dediği gibi de çok uzun yıllar da sürmüyor. Kuzenim avukat olduğu için biliyorum. Dilerim bir an önce huzura ferahlığa kavuşursun.

En azından ev aldırmak gibi bir akıllılık etmiş
Ama su mesaj beni üzdü ya
Kadın boşanınca hayatı eskisi gibi olmuyor da erkek her istediğini yapıp evlenip yuva kuruyor
Ben de yeni boşandım 3 yaş bir kızım var Allah sağlık versin ne diyeyim

Çok teşekkür ederim...evet öyle de olabilir herkesten herşey bekliyorum artık bakalım umarım kolayca atlatirim çünkü şu aşama bile aşırı yoruyor

Avukatlara her zaman güvenmeyin, bir an önce olsun bitsin takiple uğraşmayayım paramı alıyım kafasında sizi anlaşmalıya yönlendirmiş olabilir. Hakkınızı hiçbir şekilde yedirtmeyin ex eşinize. Şimdi yorgun olduğunuz için bitsin gitsin kafasındasınız ama sonradan pişman olursunuz. Bir de ortada milyon dolarlar donmuyosa o kadar uzun surmesi imkansiz gibi 6 sene suren dava hic duymadim. 30 bin tl de çok daha genç ama işinde iyi sorumluluk sahibi bi avukat bulabilirsiniz, 10 bin tlye falan halledebilirsiniz..avukata internetten değil de referansla ulaşın yoksa çok başınız ağrır avukatı dürtmekle geçer zaman

Not; avukatlar linç etmesin, bu gözler ne avukatlar gördü

Arkadasım demek istediğim şu

Tr de bir erkek boşanmış bir kadınla evlenirken bir toplumsal linçle karsılastıgı müddetce
Boşanma kadın ve erkegi eşit etkilemiyor demektir.
Ben 3 kızı olan bir anneyim boşansam Bi kere evlenmem evlensem bile bekar olmaz o kişi bekar olsa da aile 3 kızı olan kadını iste ez ama ben bısansam esim istediği ile evlenir demek istediğim bu. İşte tam da bu sebepten boşanırken erkek bedel ödemeli diye düşünüyorum. Boşanan ve cocugun alan kadın maddi sıkışıklık yasamamalı ya da erkek yasamalı o sıkışıklıgı

Yüzyüze görüştüm iki avukatla internete ben de güvenemem de...evet 10 bin ideal umarım iyi bir avukat bulurum çok saolun

Benim tezim ise şu ; bir kadın bosanmaya karar vermişse gerçekten çok ciddi şeyler yaşamıştır yani bir kadın kolayca bosanayim demez o sebeple boşanmış bir kadınla evlenmeye çok kötü gözle bakmamak lazım... bence boşanan erkekle evlenmek tehlikeli acaba ne sebeple boşandı aldattı mı siddet mi uyguladı ailesine mi ezdirdi ? Yani genel konuşmak gerekirse boşanmalar da kusur genelde erkekte oluyor ve boşanmış erkekle evlenmek çok daha büyük sıkıntı...

Yerden göğe kadar haklı olmakla beraber toplumsal ve duygusal bakımdan (berbat bir erkekle karsılasan kadın yeni Bi ilişki istemiyor cogu zaman. Hele de anne ise...) bence kadın daha cok yara alıyor.

Yerden göğe kadar haklı olmakla beraber toplumsal ve duygusal bakımdan (berbat bir erkekle karsılasan kadın yeni Bi ilişki istemiyor cogu zaman. Hele de anne ise...) bence kadın daha cok yara alıyor.
Aynen öyle...bir kadın hele de çocuğu varsa tekrar evlenirken daha temkinli oluyor olmakta zorunda...ama işte sizinde dediğiniz gibi toplumda hic bir aile boşanmış çocuklu kadınla , oğulları evlensin istemiyor...ah ah bu konular çok derin ve çok yaralarimiz var toplum olarak....ya düşünsenize bir kadın namusuyla evleniyor ve boşanıyor adı dul oluyor ama diğer türlü ne haltlar yiyenler var ama adı bekar oluyor ..ben çok üzülüyorum böyle durumlara ..

evlenmek şart mi. evlilik eşittir mutluluk mu. asil mutluluk mutsuz bir evliliği bitirme cesareti olmasın sakin :))

aksam demistim ya size sorayım diye. avukat arkadaşımı aradım.
Mahalle muhtarına gidip fakirlik belgesi istesin. calisiyormus dedim olsun maaşı azsa sansini bi denesin dedi..
diğer internette yazan belgelerle baroya başvursun dedi..
nete barodan ücretsiz avukat nasıl talep edilir diye yazin, şartları var.
denemiş olun sansinizi...

Ben çok teşekkür ederim size tamam ben deneyeceğim bunu

Anlaşmalı mı yoksa çekişmeli mi açarsınız bilemiyorum ancak önce bu avukatı değiştirin. Avukat sağlam kandırmış.

Böyle iş yapmaya erinen, zahmet etmemek için kandırmaya gidenlerden hiç hazzetmiyorum.

Eşiniz bu avukatı tanımıyor inşallah? Tutsa avukatı da zaten bu kadar savunur.

1) Düğün videolarının delil sayıldığına dair Yargıtay kararı var. Mesajlaştıysanız onları da kanıt gösterebilirsiniz.
2) Çocuklar küçükse ağır kusurunuz (bağımlılık, şiddet vb) da yoksa zaten velayeti sizde kalır. Türkiyede ortak velayet yok, ancak görüş günü falan ayarlanıyor. Yani size vererek iyilik yapmıyor.
3) 30 bin tl çok yüksek rakamlar. Zaten işi almaya niyeti yok, zahmet etmemek için yüksek söylemiş.
4) Oturduğunuz evin tapusu ondaysa başkasına devretmemesi için mutlaka tapudan şerh koydurun.
5) Nafaka için belli formüller, standartlar vardır. Hiç nafaka vermemek demek nedir?

En güldüğüm kısım, malı yok parayı nasıl alacağız. Yahu bankalar kredi borcu birikince kiralık evin kapısına dayanmıyor mu? Şirkette çalışıyorsa şirket maaşını SSK için bildirmiyor mu?

Bankalar tahsil edemeseydi Türkiyede kimse ev sahibi olmazdı, herkes kiradayken sonsuz kredi kartı borcu açardı.

Düzgün avukatlarla görüşün, zaten o zaman görüşünüz netleşmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…