Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir avukat buldum, hoşuma da gitti onunla yoluma devam edeceğim sanırım...bi peşinat istedi önden onu toparlayayim davayı açıyorum çok teşekkür ederim ilginiz için mutlu oldum
Bence biraz daha tuttuğunu koparan bir avukat bulun. Düğün altınları kadınındır, mahkeme direkt kadına veriyor zaten. Nasıl tahsilat olursa olsun, borçlansın ne bileyim. Tabi ama miktar azsa siz de kendinizi o kadar yıpratmayın.
Bir avukat buldum, hoşuma da gitti onunla yoluma devam edeceğim sanırım...bi peşinat istedi önden onu toparlayayim davayı açıyorum çok teşekkür ederim ilginiz için mutlu oldum
İşte dediğiniz gibi icraya koyacak. Adam hayatı boyunca elbette bir işe girecek, sigortası yatacak, araba- ev alıp satacak, hayatına bir şekilde devam edecektir. Düğün videosuyla varlığı kanıtlanan altınları kadına borçlanmış olur. Hiç alamama ihtimaline sığınıp altınları adama bağışlamaktansa, borçlandırıp bir gün alabilme umudunu girmek daha mantıklı.
Avukatin dediği aynen şu şekilde ; hem büyükşehir hemde çok yoğun bir mahkeme imis benim bağlı olduğum mahkeme o sebepten en uzun 5-6 yıl sürer dedi , belki biraz daha kısa da sürebilir ama o öyle söyledi
avukatlar maşallah önce size davanın imkansızlığını gösterir sonra hopp yüklü bi miktar para sonra siz çaresizlikle kabul edersiniz bide bakmışsınız hemen sonuçlanmış ne bu cinayet davasımı çocuk var maaşın olsada iştirak nafakası hemen bağlanır
avukatlar maşallah önce size davanın imkansızlığını gösterir sonra hopp yüklü bi miktar para sonra siz çaresizlikle kabul edersiniz bide bakmışsınız hemen sonuçlanmış ne bu cinayet davasımı çocuk var maaşın olsada iştirak nafakası hemen bağlanır
Anlamadım ki yani birde sanki suçlu benmişim gibi kusurlu da bulunursanız hicbisey alamazsınız vs demişti zaten bişey istediğim yok takilarim dışında neyse başka avukatla görüştüm , bakalım hayirlisi
Anlamadım ki yani birde sanki suçlu benmişim gibi kusurlu da bulunursanız hicbisey alamazsınız vs demişti zaten bişey istediğim yok takilarim dışında neyse başka avukatla görüştüm , bakalım hayirlisi
bizimde bi mahkeme işimiz vardı emekli hakim avukata gittik bizi bi korkuttu 50.000 tl dedi evet tam 50000 cinayet işlemedik bişey yapmadık adam yaralamadık basit bi kamu davası nerdeyse neyse başka birini bulduk 10000 tl ve şükür işimiz halloldu sakın öyle para göz adamlara kanma öne iyice korkuturlar panikletirler sende panikle hemen atlarsın
bizimde bi mahkeme işimiz vardı emekli hakim avukata gittik bizi bi korkuttu 50.000 tl dedi evet tam 50000 cinayet işlemedik bişey yapmadık adam yaralamadık basit bi kamu davası nerdeyse neyse başka birini bulduk 10000 tl ve şükür işimiz halloldu sakın öyle para göz adamlara kanma öne iyice korkuturlar panikletirler sende panikle hemen atlarsın
Bakın işte , gerçekten bazilari paragöz oluyor..evet ben de zaten vazgeçtim o avukattan, şuan biri ile görüştüm içim ısındı ona, sanırım onla devam edeceğim