Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Lütfen sakın her şeyini bırakıp anlaşmalı boşanıp kurtulayım deme altınlar senin hakkın sana verdiğini o ispat etmek zorunda. Mesajları vs her şeyi sakla. Sen davayı sıkı tutarsan o zaten anlaşmaya çalışacak sen merak etme

Özelde çalışıyor..evet zaten evladim için herşey...onun geleceği için...
Sigortalı degil mi? Tabi ki alırsınız.
Cekismeli boşandım 3 yil kadar surdu çünkü karsi taraf boşanmak istemiyordu.
Allah kolaylik versin inşalalh hic yorulmadan anlasmaya yanassin

Çekişmeli açın. 30 bin sizi zorluyorsa başka birkaç avukatla görüşün daha uygun mutlaka bulursunuz. Merak etmeyin o da 6 yıl sabretmeyrcek bir yerde anlaşacak. Davaların yüzde 70 80 inde böyle olur. Sakın nafakanızı tazminatının altınlarını bırakıp anlaşmayın. Zaten eğer haklıysanız mahkeme ilk celse size nafaka da bağlar. O isteyecek bu sefer anlaşmayı
İnşallah dediginiz gibi olur...çok teşekkür ederim gzuel yorumunuz için 🙏

Geçen yıl çekişmeli davalar 10 bin civarı açılıyordu bu yılda hadi 15-20 bin olsun. Avukatiniz ünlü bı isimse bu fiyatı vermiş olabilir. Büyük sehirdeyseniz avukat seçeneğiniz çok. Bulursunuz mutlaka.

Lütfen sakın her şeyini bırakıp anlaşmalı boşanıp kurtulayım deme altınlar senin hakkın sana verdiğini o ispat etmek zorunda. Mesajları vs her şeyi sakla. Sen davayı sıkı tutarsan o zaten anlaşmaya çalışacak sen merak etme
İnşallah 🙏🙏🙏 çok teşekkür ederim ❤️

Geçen yıl çekişmeli davalar 10 bin civarı açılıyordu bu yılda hadi 15-20 bin olsun. Avukatiniz ünlü bı isimse bu fiyatı vermiş olabilir. Büyük sehirdeyseniz avukat seçeneğiniz çok. Bulursunuz mutlaka.
Avukatım baya iyi ve bulunduğu civarda meşhur biri..pahalı olduğunu tahmin etmiştim ama bu miktar beni çok zorlar :/ iyi bir avukat bulmak lazım öyle her avukatta tutulmamali sanki ?

Kuzenim yıllardır nafaka, adamın elindeki altınları almak zart zurt diye diye boşanamadı. Adam kendine hayat kurdu, sevgilisini herkese eşim diye tanıttı, ama kuzenim elinde bir mesleği vs olmadığı için öylece adamın evinde yaşıyor. Yıllar evvel boşver malı mülkü boşanıp kurtulduğuna bak diyenlerin sözünü tutmadığı için pişman. Çok pahalı ve iyi bir avukatla yola çıktı ama o bile başedemedi karşı tarafla.

Size nacizane tavsiyem eşinize o altınlar ne sende ne bende dursun çocuğumuza bir hesap açıp oraya koyacağız diye teklif edin. Yok yapmıyorsa kötü niyetinde boğulsun. Tek celsede boşanın, gelirinizin, mesleğinizin olması sizin için büyük artı. Ülkemizde davalar ciddi anlamda uzun sürüyor. Hiç gerek yok gibi düşünüyorum.

Avukatım baya iyi ve bulunduğu civarda meşhur biri..pahalı olduğunu tahmin etmiştim ama bu miktar beni çok zorlar :/ iyi bir avukat bulmak lazım öyle her avukatta tutulmamali sanki ?
Rasgele bir avukatta olmaz tabiki. Yeni mezun bı avukat yapamayabilir. Ama mesleğinde en az 10 yıllık ve ozellikle boşanma davalarina sürekli giren bı avukatla dava acilabilir. Bence araştırın her avukat uçuk fiyatlar istemiyor. Bu devirde 30 bin orta bütçeli insanı epey zorlar.

Rasgele bir avukatta olmaz tabiki. Yeni mezun bı avukat yapamayabilir. Ama mesleğinde en az 10 yıllık ve ozellikle boşanma davalarina sürekli giren bı avukatla dava acilabilir. Bence araştırın her avukat uçuk fiyatlar istemiyor. Bu devirde 30 bin orta bütçeli insanı epey zorlar.
Evet biraz daha araştıracagim bakalım 🤷‍♀️ çok teşekkürler🙏

30 bin neyin masrafı ki anlamadım ben 5000 e anlaştım.Bir de mal mülk mu var da 5-6 yil surermis

Hmmm olabilir mi acaba gerçekten...ben de hiç bilmiyorum ki bu süreçleri 🤷‍♀️

Eğer protokolde altınlari şuna birakiyorum denmezse , hiç söz edilmezse altinlardan evet açılabilir dava diye duymuştum.

Söz edilmeyen ne varsa dava açılabilir. Bu yüzden dikkatli hazırlanmalı protokol deniyor.

Sormak lazım.

Eğer protokolde altınlari şuna birakiyorum denmezse , hiç söz edilmezse altinlardan evet açılabilir dava diye duymuştum.

Söz edilmeyen ne varsa dava açılabilir. Bu yüzden dikkatli hazırlanmalı protokol deniyor.

Sormak lazım.
Çok teşekkür ederim...🙏

Hukukçu falan değilim ama çevremdeki örneklere bakarak hiç o kadar ciddi masraflar olmadığını söyleyebilirim.
Bir de hakim çoğu zaman boşanma davası ile mal paylaşımı davasını ayırıyor. Boşanma gerçekleşip mal davası devam ediyor. Ama tabi eşiniz boşanmam diye tutturursa iş yaş.
Ben olsam yine de 5 kuruşumu bırakmazdım. Siz de bırakmayın bence

Bence sen kendin dilekçe yaz çekişmeli aç davanı. Mahkemede altınların delililerini de koyabilirsin. Çok zor değil yani. Olmadı uzlaştırmaya gider orda onu yıldırır pazarlık yaparsan anlaşmalıya döndürürsün.
Ama altinlardan vazgeçme, o avukata da o kadar para verme daha baştan 5_6 yıl diyorsa sıkıntılı yani

Hukukçu falan değilim ama çevremdeki örneklere bakarak hiç o kadar ciddi masraflar olmadığını söyleyebilirim.
Bir de hakim çoğu zaman boşanma davası ile mal paylaşımı davasını ayırıyor. Boşanma gerçekleşip mal davası devam ediyor. Ama tabi eşiniz boşanmam diye tutturursa iş yaş.
Ben olsam yine de 5 kuruşumu bırakmazdım. Siz de bırakmayın bence
İnanın ben de bu kadar masraflı olduğunu tahmin etmemiştim...kendimce bir bütçe belirlemiştim zorlansam da..ama bu beni aşar gider yani :( ama geri dönüş yok yani kesin bosanilacak ama resmen maddi sebepten dava acamiyorum şaka gibi :@

Bence sen kendin dilekçe yaz çekişmeli aç davanı. Mahkemede altınların delililerini de koyabilirsin. Çok zor değil yani. Olmadı uzlaştırmaya gider orda onu yıldırır pazarlık yaparsan anlaşmalıya döndürürsün.
Ama altinlardan vazgeçme, o avukata da o kadar para verme daha baştan 5_6 yıl diyorsa sıkıntılı yani
Avukat baya iyi aslında ama malesef o parayı veremem :( biraz para biriktircem makul bi fiyata başka bir avukat bulmalıyım ..çok teşekkür ederim

Back