Konuya hemen gireyim , aramız bozulali bir yıl boşanma kararı alalı 6-7 ay oluyor fakat yaşadığım bir hastalık sebebiyle dava acmamistik şimdi dava açacagim fakat avukat 5-6 yıl sürer ( büyüksehir olduğu için ) ve yaklaşık 30 bin masraflar var dedi ( bu parayı ödemek beni aşırı zorlar ) eş kişisi anlaşmalı istemiyor hiç bişey vermeyecekmis ama benim altinlarim vs hepsi onda..
1.
Ceksimeli açsam ki aslında öyle düşünüyordum avukatla konuşana kadar ama ; hayatımdan 5-6 yıl daha geçecek , sürekli mahkeme dava vs uğraşacağım, hala o soyismini taşımakta cabası...zaten bir hastalık geçirdim sağlıkla sinandim inanın huzur istiyorum evladimla... hiç gücüm yok cekismeliye ..ama elbette geleceğim için altinlarim , evladima nafaka falan da gerekiyor çünkü evladimla şu hayatta tek başıma yaşayacağım..
2.
Anlaşmalı teklif etsem ( aslında ettim ama hicbisey vermem dedi ) ; hiç bişey istemiyorum kızımın velayeti dışında hiç bişey istemiyorum yeterki defolsun hayatımdan desem...mesleğim var tek bir maaşla bakarım evladıma yaşarım bir şekilde...belki bir ev almak için yıllarca da çalışsam olmayacak ama çoğu insan bu şekilde kiminin mesleği de yok şükür et diyorum...ama sonra pisman olur muyum ?
Avukatla konuştuğumda beri kafam öyle dolu ki basım agriyo resmen ne yapmalıyim ...elbette bunun kararıni kendim vereceğim ama sizlerle de dertleşmek istedim açıkçasiz çekişmeli açın. Miktar sizi zorluyorsa başka bir avukatla