- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Gerçekten uğraşacak haliniz yoksaDüğün fotoları videoları vs var aslında..
Kendimde uğraşacak güç bulamiyorum yoksa hakkımı bırakmakta içinden gelmiyor şuan kafam çok karışık...
Avukat bu süreç sonunda alacaklarını tahsil edemeyebilir son eğer üzerinde malı yoksa dediVermem diyorsa altınların olduğunu kabul ediyor demektir. Olmayan şeye vermem diyemez çünkü. Bir kere daha söyletin. 150 gramın 100 ü senin 50 iş benim olsun deyin. Maksat ona bunu söyletmek. Zaten kabul etmeyecektir. Yine vermem derse 150 gram altın olduğunu kanıtlamış olacaksınız. Sonra o mesajları mahkemeye sunarsınız. Maaşının 1\4 ‘ü nafaka olarak zaten verilmek zorunda. Size avukatın bunları zaten söylemesi gerek.
Yapmak istediğim bu aslında ama şuan çok bunaldımBaşka bir avukat bulun. Anlaşmalıya yanaşmayın. Hem hakkınızı hem de çocuğunuz için nafakanızı alın. Sonra pişman olursunuz.
Eğer düğün altınlarını video ile kanıtlarsan sana borçlanmış olur. Bir şekilde öder hiç ödememe ihtimalinden iyidir.Avukat bu süreç sonunda alacaklarını tahsil edemeyebilir son eğer üzerinde malı yoksa dedio sebepten boşa da kürek çekmek istemiyorum
Teyzem boşandıAvukat bu süreç sonunda alacaklarını tahsil edemeyebilir son eğer üzerinde malı yoksa dedio sebepten boşa da kürek çekmek istemiyorum
Evet doğru ama avukat bir de dediki eğer üzerinde malı yoksa tahsilatı nasıl yapacağız ? Yani talep ederiz bsieyler ama alamayabiiriz gibi şeyler de söyledi ben de o sebepten diyorum acaba hiç o kadar yılımı mahkemelerde geçirmesem miCanım benim avukat bunlarla uğraşma diye var. Bu delilleri o toplayacak mahkemeye sunacak. Sen düğün cd sini avukata vereceksin uğraşmış olmuyorsun ki.
Bak işte örnekTeyzem boşandı
Adam suan cocuk nafakası bile vermiyor.
Malların hepsini başkasının üzerine yapmış.
Ayda 300 ₺ nafaka bağlandı ama veren yok.
Evet mesleğim var çok şükür...Gerçekten uğraşacak haliniz yoksa
Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Şükredin mesleğiniz var.
Çocuk için ne düşünüyor, olay sadece para mi?
Canım benim ama işi iyice yokuşa sürme bak kaç kişi yardımcı oldu artık.üstünde malı yoksa bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek mutlaka bir ev araba vs alacak. Çocuk olduğu için arada, mutlaka duyarsın zaten. 10 sene sonra bile tahsil edersin.Hiç tahsil edememekten iyidir değil mi?Evet doğru ama avukat bir de dediki eğer üzerinde malı yoksa tahsilatı nasıl yapacağız ? Yani talep ederiz bsieyler ama alamayabiiriz gibi şeyler de söyledi ben de o sebepten diyorum acaba hiç o kadar yılımı mahkemelerde geçirmesem mi
Ve 2 kişii boşandılar.Bak işte örnek
Teyzeniz nafakayı 3 ay alamadığı taktirde. mahkemeye başvurup hapis cezası aldırabilir. Dayım bu yüzden hapis yattı çok da iyi oldu. Nafaka için üzerinde bir malı olması da gerekmiyor. Teyzeniz uğraşmaktan vazgeçmesin.Teyzem boşandı
Adam suan cocuk nafakası bile vermiyor.
Malların hepsini başkasının üzerine yapmış.
Ayda 300 ₺ nafaka bağlandı ama veren yok.
Boşu boşuna da avukat parası verdi tabiiEvet doğru ama avukat bir de dediki eğer üzerinde malı yoksa tahsilatı nasıl yapacağız ? Yani talep ederiz bsieyler ama alamayabiiriz gibi şeyler de söyledi ben de o sebepten diyorum acaba hiç o kadar yılımı mahkemelerde geçirmesem mi
Benden uzak dursun ne yaparsa yapsın diyor.Teyzeniz nafakayı 3 ay alamadığı taktirde. mahkemeye başvurup hapis cezası aldırabilir. Dayım bu yüzden hapis yattı çok da iyi oldu. Nafaka için üzerinde bir malı olması da gerekmiyor. Teyzeniz uğraşmaktan vazgeçmesin.
Eğer düğün altınlarını video ile kanıtlarsan sana borçlanmış olur. Bir şekilde öder hiç ödememe ihtimalinden iyidir.
Anladım çok teşekkür ederim...bi şekilde alırım en azından altinlarimi evet ...ama işte bi yandan da lanet olsun hiç uğraşma direk boşan gitsin diyorum,Canım benim ama işi iyice yokuşa sürme bak kaç kişi yardımcı oldu artık.üstünde malı yoksa bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek mutlaka bir ev araba vs alacak. Çocuk olduğu için arada, mutlaka duyarsın zaten. 10 sene sonra bile tahsil edersin.Hiç tahsil edememekten iyidir değil mi?
Size sadece şunu soyleyeyım, içinizde korku varsa vardır bir bildiğiniz. Kalbinizin sesini dinleyin sadeceAnladım çok teşekkür ederim...bi şekilde alırım en azından altinlarimi evet ...ama işte bi yandan da lanet olsun hiç uğraşma direk boşan gitsin diyorum,
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Size sadece şunu soyleyeyım, içinizde korku varsa vardır bir bildiğiniz. Kalbinizin sesini dinleyin sadece
Hİşlerinize güvenin.allah kolaylık versın
Hmmm olabilir mi acaba gerçekten...ben de hiç bilmiyorum ki bu süreçleriAcaba anlasmali bosandiktan sonra altinlar icin ayri dava acilabilir mi? Bilen arkadaslar vardir belki.
Size altinlari vermem demis bu da bir kanit bence sakin silmeyin o mesaji.
Konuya hemen gireyim , aramız bozulali bir yıl boşanma kararı alalı 6-7 ay oluyor fakat yaşadığım bir hastalık sebebiyle dava acmamistik şimdi dava açacagim fakat avukat 5-6 yıl sürer ( büyüksehir olduğu için ) ve yaklaşık 30 bin masraflar var dedi ( bu parayı ödemek beni aşırı zorlar ) eş kişisi anlaşmalı istemiyor hiç bişey vermeyecekmis ama benim altinlarim vs hepsi onda..
1.
Ceksimeli açsam ki aslında öyle düşünüyordum avukatla konuşana kadar ama ; hayatımdan 5-6 yıl daha geçecek , sürekli mahkeme dava vs uğraşacağım, hala o soyismini taşımakta cabası...zaten bir hastalık geçirdim sağlıkla sinandim inanın huzur istiyorum evladimla... hiç gücüm yok cekismeliye ..ama elbette geleceğim için altinlarim , evladima nafaka falan da gerekiyor çünkü evladimla şu hayatta tek başıma yaşayacağım..
2.
Anlaşmalı teklif etsem ( aslında ettim ama hicbisey vermem dedi ) ; hiç bişey istemiyorum kızımın velayeti dışında hiç bişey istemiyorum yeterki defolsun hayatımdan desem...mesleğim var tek bir maaşla bakarım evladıma yaşarım bir şekilde...belki bir ev almak için yıllarca da çalışsam olmayacak ama çoğu insan bu şekilde kiminin mesleği de yok şükür et diyorum...ama sonra pisman olur muyum ?
Avukatla konuştuğumda beri kafam öyle dolu ki basım agriyo resmen ne yapmalıyim ...elbette bunun kararıni kendim vereceğim ama sizlerle de dertleşmek istedim açıkçasiz çekişmeli açın. Miktar sizi zorluyorsa başka bir avukatla
Çekişmeli açın. 30 bin sizi zorluyorsa başka birkaç avukatla görüşün daha uygun mutlaka bulursunuz. Merak etmeyin o da 6 yıl sabretmeyrcek bir yerde anlaşacak. Davaların yüzde 70 80 inde böyle olur. Sakın nafakanızı tazminatının altınlarını bırakıp anlaşmayın. Zaten eğer haklıysanız mahkeme ilk celse size nafaka da bağlar. O isteyecek bu sefer anlaşmayıMesleğiniz varmıs. Çocuğunuzu alın yeter .
Yıllarca boşanmak ile uğraşmayın
O süreç içinde her şeye dikkat etmeniz gerekebilir, bu da sizi yorar. Sürekli mahkemeye bısıler sunmaya çalışır
Altınlar sizin hakkınız evet
Ne kadar olduğunu da kanıtlamanız gerek, bunun da bir kanıtı yok maalesef
Bir arkadaş mesaj yazın miktarı falan, verdiğini cevabı mahkemeye şunun demir, mantıklı ana geçerli mi bilemiyorum
Bu konulardan hic anlamam.
Aşırı sorun çıkarıyorsa gerçekten evladınızı alıp kurtulun bu kanserden !
Herkesin bu hayatta evi yok
Gecınebılecegınız kadar kazandıgınızı dusunuyorum.
Hayır açamaz.Acaba anlasmali bosandiktan sonra altinlar icin ayri dava acilabilir mi? Bilen arkadaslar vardir belki.
Size altinlari vermem demis bu da bir kanit bence sakin silmeyin o mesaji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?