Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Düğün fotoları videoları vs var aslında..
Kendimde uğraşacak güç bulamiyorum yoksa hakkımı bırakmakta içinden gelmiyor şuan kafam çok karışık...
Gerçekten uğraşacak haliniz yoksa
Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Şükredin mesleğiniz var.
Çocuk için ne düşünüyor, olay sadece para mi?

Avukat bu süreç sonunda alacaklarını tahsil edemeyebilir son eğer üzerinde malı yoksa dedi o sebepten boşa da kürek çekmek istemiyorum

Avukat bu süreç sonunda alacaklarını tahsil edemeyebilir son eğer üzerinde malı yoksa dedi o sebepten boşa da kürek çekmek istemiyorum
Eğer düğün altınlarını video ile kanıtlarsan sana borçlanmış olur. Bir şekilde öder hiç ödememe ihtimalinden iyidir.

Teyzem boşandı
Adam suan cocuk nafakası bile vermiyor.
Malların hepsini başkasının üzerine yapmış.
Ayda 300 ₺ nafaka bağlandı ama veren yok.

Canım benim avukat bunlarla uğraşma diye var. Bu delilleri o toplayacak mahkemeye sunacak. Sen düğün cd sini avukata vereceksin uğraşmış olmuyorsun ki.
Evet doğru ama avukat bir de dediki eğer üzerinde malı yoksa tahsilatı nasıl yapacağız ? Yani talep ederiz bsieyler ama alamayabiiriz gibi şeyler de söyledi ben de o sebepten diyorum acaba hiç o kadar yılımı mahkemelerde geçirmesem mi

Gerçekten uğraşacak haliniz yoksa
Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Şükredin mesleğiniz var.
Çocuk için ne düşünüyor, olay sadece para mi?
Evet mesleğim var çok şükür...
Aslında velayeti de istiyor da o kısmı dikkate almıyorum çünkü alamaz boş konuşuyor

Canım benim ama işi iyice yokuşa sürme bak kaç kişi yardımcı oldu artık.üstünde malı yoksa bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek mutlaka bir ev araba vs alacak. Çocuk olduğu için arada, mutlaka duyarsın zaten. 10 sene sonra bile tahsil edersin.Hiç tahsil edememekten iyidir değil mi?

Teyzem boşandı
Adam suan cocuk nafakası bile vermiyor.
Malların hepsini başkasının üzerine yapmış.
Ayda 300 ₺ nafaka bağlandı ama veren yok.
Teyzeniz nafakayı 3 ay alamadığı taktirde. mahkemeye başvurup hapis cezası aldırabilir. Dayım bu yüzden hapis yattı çok da iyi oldu. Nafaka için üzerinde bir malı olması da gerekmiyor. Teyzeniz uğraşmaktan vazgeçmesin.

Boşu boşuna da avukat parası verdi tabii

Benden uzak dursun ne yaparsa yapsın diyor.
Adam kabullenemedi ayrılığı, teyzemi kaçırmaya çalıştı... bir sürü şeyler yaşadılar.

Eğer düğün altınlarını video ile kanıtlarsan sana borçlanmış olur. Bir şekilde öder hiç ödememe ihtimalinden iyidir.
Anladım çok teşekkür ederim...bi şekilde alırım en azından altinlarimi evet ...ama işte bi yandan da lanet olsun hiç uğraşma direk boşan gitsin diyorum,

Anladım çok teşekkür ederim...bi şekilde alırım en azından altinlarimi evet ...ama işte bi yandan da lanet olsun hiç uğraşma direk boşan gitsin diyorum,
Size sadece şunu soyleyeyım, içinizde korku varsa vardır bir bildiğiniz. Kalbinizin sesini dinleyin sadece
Hİşlerinize güvenin.allah kolaylık versın

Size sadece şunu soyleyeyım, içinizde korku varsa vardır bir bildiğiniz. Kalbinizin sesini dinleyin sadece
Hİşlerinize güvenin.allah kolaylık versın
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Dun avukatla konuşunca kafam baya karıştı güzelce kafamı topralayip bir karar vericem artık...sizlerin de fikirlerini merak ettim burda gerçekten yol gösteren çok oluyor

Acaba anlasmali bosandiktan sonra altinlar icin ayri dava acilabilir mi? Bilen arkadaslar vardir belki.

Size altinlari vermem demis bu da bir kanit bence sakin silmeyin o mesaji.

Acaba anlasmali bosandiktan sonra altinlar icin ayri dava acilabilir mi? Bilen arkadaslar vardir belki.

Size altinlari vermem demis bu da bir kanit bence sakin silmeyin o mesaji.
Hmmm olabilir mi acaba gerçekten...ben de hiç bilmiyorum ki bu süreçleri

Çekişmeli açın. 30 bin sizi zorluyorsa başka birkaç avukatla görüşün daha uygun mutlaka bulursunuz. Merak etmeyin o da 6 yıl sabretmeyrcek bir yerde anlaşacak. Davaların yüzde 70 80 inde böyle olur. Sakın nafakanızı tazminatının altınlarını bırakıp anlaşmayın. Zaten eğer haklıysanız mahkeme ilk celse size nafaka da bağlar. O isteyecek bu sefer anlaşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…