Nişan Ne yapılır ne yapılmaz

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
O yün yorganlar gerçekten baş belası benım annede bır hazır bır tanede yün koycam dıyıp duruyor o daha sağlıklıymış. Pike yastık ıvır zıvır ıcın vakumlu hurç aldım ile yarar umarım zıra oturcağımız ev 3 odalı

Kaderin cilvesi galiba bu isteyene çeyrek bile takmamışlar istemeyene de donatmışlar. Hayat...

2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
Geç kalmamış ucundan yakalamışsın, doğuma adetimizdir beştaş takılır bizde diyin. Ben onu da kaçırdım Bari bir safir falan taktırsaydım uyanmadım o vakit.

Burma mı bak gözlerim kamaştı dırek araba alırdım

Forum nasıl kullanılsın,işte böyle kullanılsın
Hadi kadinlar yogaya
Iyi bir yatirim yapsaydiniz villa falan yada duplex yada triplex yada ne bilim taksi plakasi

Nerde bende o kv kp

Gercekten yun daha saglikli
Geç kalmamış ucundan yakalamışsın, doğuma adetimizdir beştaş takılır bizde diyin. Ben onu da kaçırdım Bari bir safir falan taktırsaydım uyanmadım o vakit.
Kac çocuğun var

2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
Yazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim

Doğumda tamtur diyorsunuz yani ok peki

Aa ben tam turu nişanda aldım, alyansım olacak o benim diye
5 taşı doğuma iteledim.

Kocamdan istediğim koskoca dünyada 3 şey var, ikisi buydu.

kizlar burda yazdigim seylerin cogu ailemde olan seyler
yani ben o kadar paragoz falan deilim ha kendi kaazandigim para ayri o kiymetli kiymetlimisssss

yani beni yanlis anlamayin boyle bir dusunceye girmedim ben zati
ailede olan baska birsey de bu
burda halam torunu oldu diye maras burmasi takti koluna gelinin anneside kunye takti

Ha birde bizim aile gelen gelinlerin hepsine fazla fazla altin takildi istemedikleri halde
Bizde istemedik ama ailedeki butun evlenen kizlarin kaderi ise 2 yada 4 bilezik 3 yuzuk 1 kupe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…