Ne yapicam gerçekten bilmiyorum.Nefret ediyorum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
Kizlar slm direk konuya giriş yapıyorum.

Biliyorsunuz belki araba istiyorduk çok şükür oldu kizimin servis olayından sonra hele çok hızlandırdığı aldık çok şükür.

Dışarı çıkacaktık az önce ver ben süreyim dedim al dedi ki gündüz o teklif etti gel öğreteyim diye yani alistirayim diye ehliyetim var ama 10 yıldır sürmüyorum ve manuel biliyorum otomatik ilk defa süreceğim.

Bindigimin beşinci dk si başladı söyle yap böyle yap surdan git burdan git. Ki evlendiğimizde onun ehliyeti yoktu ben aktif surucuydum sabırla öğrettim.benim sayemde öğrendi.bunu hep söyler hakkını yemiyim.

Neyse kızım arkada kemeri bağla dedim niye bağlasın çocuk yavaş git diyor.
Bilmediğim sokaklara soktu bende bilmediğim sokaklara niye sokuyorsun ya bildiğim yoldan gidecektim ben dedim.

Sanki acelemiz mi var sur işte buralar tenha dedi.
Ama burnundan soluyarak
Bende Allah'tan sen öğretmen olmamissin varya kimseye birşey ogretemez din seni hergun seni MEB şikayet ederlerdi dedim.

Başladı sür eve sür eve ama nasıl gergin sürüyorum yanda başladı fff fff ffff ffff
Bende dedim ki bana hep yetersiz hissettiriyorsun hep kotü hissettiriyor sun oysa ben hep seni destekliyorum her konuda başlarım sanada arabanada diyip indim arabadan

Gel sür dedim.
Eve gelene bağırdı çağırdı.
Kız ağlıyor diyorum susmuyor elini ayağını opim süs artık diyorum susmuyor bıktım ben ne yapacağım bununla neeee

Lütfen yazım hatalarimin kusuruna bakıp buna takılmayın şuan çok sinirliyim ne yazdım bilmiyorum

Eski konularınızı ve normal ilişkinizi bilemiyorum ama böyle araba sürme vs konularında en iyi giden ilişkilerde bile bi karışma durumu vs olabiliyor. Eşimle ben de birbirimize çok müdahale ederiz hoş değil evet ama ben de derim yavaş git şurdan mı gitsek falan diye. Arabada çocuk varken bu duruma gelmeniz kötü ama, ikiniz de daha sakin olun en azından çocuk varken

Eski konularınızı ve normal ilişkinizi bilemiyorum ama böyle araba sürme vs konularında en iyi giden ilişkilerde bile bi karışma durumu vs olabiliyor. Eşimle ben de birbirimize çok müdahale ederiz hoş değil evet ama ben de derim yavaş git şurdan mı gitsek falan diye. Arabada çocuk varken bu duruma gelmeniz kötü ama, ikiniz de daha sakin olun en azından çocuk varken
Allah onun belasıni versin .... Gözü çocuk mu görüyor

Kocanız çok kurnaz bir adam.Araç kullanmanızı önlemek için ilk günden çalışmalara başlamış kurnaz tilki.
Ben olsam özel öğretmen bulup bir kaç saat çalışır ona minnet etmezdim.
Atanırsanız ilk ne yapacaksınız?

Insallah atanır kurtulursun.
Taa burdan hissettim
Allah feraha çıkarsın
Bi anlık gerilim degil , birikim bu

X