Ne yapicam ben

İlla onunla böyle bir şey yaşadınız diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz. Kaldı ki sizinle evlilik falan düşünmüyor. Hatta ailesine falan da böyle bir konuyu açtığını düşünmüyorum,onların ağzından konuşuyor. Hamile değilsinizdir muhtemelen….

Bu soruyu bir erkek yazdığı o kadar bariz ki. Bir kadının asla kullanmayacağı cümleler ve kalıplarla kurulu bi soru. Tamamen erkek bakış açısı işte budur.

Bak liseli genco, burada ne ilksin ne son olacaksın, burada sosyal deneye yapıp milletin vaktini çalma, bayramda öğretmenlerin sana verdiği ödevlerini yap emi ergen irisi. Sütünü de içmeyi unutma.

Diktirelim demek ne demek ya?? Seninle ciddi düşündüğünü hiç sanmıyorum. Ciddi düşünen adam sizin kendi düşüncelerinize göre zor durumda kaldığınızı anlar ve en azından bir söz, nişan yapalım der. Sen bunu postala, umut da bağlama. Hamile olsan da avucuna para sıkıştırır aldır bunu der.

Bir an önce terket. Daha ağırı benim başıma geldi. Tekrar söylüyorum bir an önce terket. Çünkü seven adam diktirelim demez. Ağlamayı da bırak olmuşla ölmüşe çare yok. Ağlamak birşeyi değiştirmez. Ağlamak birşeyleri düzeltseydi 8 yıldır benim hayatım düzelirdi. Ayrıl ve tekrar bi hataya düşme. Kimseye güvenme ve anlatma. Anlatırsan yararlanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…