Ne yapicam ben

İlla onunla böyle bir şey yaşadınız diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz. Kaldı ki sizinle evlilik falan düşünmüyor. Hatta ailesine falan da böyle bir konuyu açtığını düşünmüyorum,onların ağzından konuşuyor. Hamile değilsinizdir muhtemelen….

Bu soruyu bir erkek yazdığı o kadar bariz ki. Bir kadının asla kullanmayacağı cümleler ve kalıplarla kurulu bi soru. Tamamen erkek bakış açısı işte budur.

Bak liseli genco, burada ne ilksin ne son olacaksın, burada sosyal deneye yapıp milletin vaktini çalma, bayramda öğretmenlerin sana verdiği ödevlerini yap emi ergen irisi. Sütünü de içmeyi unutma.

Diktirelim demek ne demek ya?? Seninle ciddi düşündüğünü hiç sanmıyorum. Ciddi düşünen adam sizin kendi düşüncelerinize göre zor durumda kaldığınızı anlar ve en azından bir söz, nişan yapalım der. Sen bunu postala, umut da bağlama. Hamile olsan da avucuna para sıkıştırır aldır bunu der.

öncelikle biliorum bana çok kizicak belki beni sucluyavaksiniz ama inanın benim kendime ettigim cümlelerin canımı acittigi kadar dünya gelse söyleyip canımı acitmaz konuya giricem üniversitde bı erkekle tanıştım 3 yıldır beraberiz onu çok sevdim hakettiginden çok çok fazla aramızda cinsellik olmadı çok istedi ama izin vermedim son zamanlarda verdim ve bigun sevistirken birden kayganlasip içime girdigini ve kanadigini hissettim buda yetmezmiş gibi erkek arkadaşım devam etti yarını tekrar yaptı ama bosalmadi ben günlerce agladimybir aydır ağlıyorum bozulduğu gece sana söz veriyorum zaten evlenmiycekmiydik neden ağlıyorsun falan dedi sonra ailesiyle konusacam dedi sonra bana ailemle konuştum daha 22 yaşındasın dediler askerliğini falan yap dediler şu an evliliğe hazır değilim diktirelim 2 yıl falan bekle beni ben üniversitem bu yıl bitiyor aramızda 13 saat mesafe giriyor o gelemez gelsede ailemden ötürü görüşemeyiz ben de gidemem uzaktan hiç görüşmeden nasıl olacak dedim yapamayız zaten orda bile Zor zapt ediyorum dedim ama nafile bir aydır ağlıyorum kafa dinlemek için ailemin yanına döndüm bayrama kadar kalmak için fakat ailemin yüzüne her baktığımda vijdan azabı çekiyorum mahf oluyorum ve bişey daha var reglim 2 gün gecikti regl sancım var biraz ama regl olmadım yaptığı zaman iki keresindede bosalmadi içime asla ben tuvalete gittim hemen küçük lavabomu yaptım yıkadım iyice subanda beni sürekli arıyor mesaj atıyor her aradığında regl oldunmu diyor gel buraya diktirelim bak seni ortada birakmiorum falan diyor ben bukadar ağlarken en azından aramızda söz falan olsun ben ailemin yüzüne bakacak yüzüm olsun birazcık bu yastığa her kafamı koyduğumda aglamiyayim bir gece her gece agladigimi görüyor ama kusura bakma ben hazır değilim diyor bile bile ve şimdide göt test falan yap eğer hamile kalırsam erkenden aldiralim diyor hadi beni geçtim benim ailem öğrenirse beni kesinlikle öldürür eğer hamile kalmamda kapsamda beni geçtim o cana nasil koyacak Allah benimde onunda belasını versin bizim yüzünüzden bı cana kiyilirsa ben kendimi asla affedemem napcam bana ben seni seviyorum sensiz olamam diktirelim hicbisey olmamış gibi devam edelim eğer gebelik olursa aldırmakyan başka caremizyyok ben sorumluluk almaya hazır değilim diyor siz yardimyedin kafayı yemek üzereyim
Bir an önce terket. Daha ağırı benim başıma geldi. Tekrar söylüyorum bir an önce terket. Çünkü seven adam diktirelim demez. Ağlamayı da bırak olmuşla ölmüşe çare yok. Ağlamak birşeyi değiştirmez. Ağlamak birşeyleri düzeltseydi 8 yıldır benim hayatım düzelirdi. Ayrıl ve tekrar bi hataya düşme. Kimseye güvenme ve anlatma. Anlatırsan yararlanırlar.

X