Bi önceki konumda anlatmistim oraya bakabilirsiniz biraz uzun hikaye :))O derken? Gecmise ait birkac bilgi vereydiniz belki duzgun yorum yapabilirdik
Yaa pot kirmak istemiyoruum karsilikli sacmalasmistik gecenki bulusmamizda bu sefer oyle olmasin bi de yasi buyuk benden biraz :)Ayyyy ne güzel heyecanlar.
Muhtemelen bu heyecanla bir sürü pot kıracaksın.
Amannn boşver içinden geldiği gibi davran.
Kendin ol.
İlk buluşma da, ilk defa mı gördünüz ?Söyle anlatayim bi onceki bulusmamizda yanimizda tanidik da vardi ve kendimizi cok rahat hissedememistik en azindan ben benimle konusmaya falan calismisti sonra benim istedigim sevdigim bi sarkiyi acip ozellikle bunu senin icin actim felan demisti ne diyebilirdim ki yanimizda o akraba varken ben de duymamazliktan geldim kesin benim kaba oldugumu felan dusunmustur iste olay boyle yorumlarinizi bekliyorum kizlqr yarin bulusma vaaar
O zaman oyle gerekti yoksa tabiki de bende boyle olsun istemezdim aslinda cok da görgülü bir kizimdir amaMadem rahat edemeyeceksiniz neden ilk buluşmaya akraba ile gidersiniz ki.
Hem bu heyecan değil,en azından teşekkür edebilirdiniz. Görgü kuralı diyelim,teşekkür etmek güzeldir.
Rahatlatma sekil, önümden çekilMuhtemelen bu heyecanla bir sürü pot kıracaksın.
bilmem hiç bu açıdan düşünmemiştim o benden yaş olarak biraz büyük o tanıdığımın şirketinde çalışıyor zaten orda tanışmıştık ama orda da aramızda çok bi konuşma geçmemişti ama sürekli bakmıştı bana tabi sonradan bende ona çeksin gözünü diye bakmıştım a çekmeyince ben de hiç çekmemiştim aramızda garip bi durum olmuştu öyle yani bu sefer aynı saçmalıkların olmasını istemiyorumİlk buluşma da, ilk defa mı gördünüz ?
Eğer öyleyse yaptıkları jest değil tam olarak baştan laubali olma cabası ,tepkisizlik de iyi yapmışsınız eğer ilk görüşme de böyle sırnaşmaya çabaladıysa...
ben zaten doğalım değişmem asla sadece birazcık daha etkileyim o şahsı :)) istiyorumO kadar heyecanlisin ki tam ifade edememissin kendini:) tek tavsiyem dogal ol icinden geldigi gibi davran bol sans:)
Siz kaç yaşındasınız, o kişi kaç yaşın da ?bilmem hiç bu açıdan düşünmemiştim o benden yaş olarak biraz büyük o tanıdığımın şirketinde çalışıyor zaten orda tanışmıştık ama orda da aramızda çok bi konuşma geçmemişti ama sürekli bakmıştı bana tabi sonradan bende ona çeksin gözünü diye bakmıştım a çekmeyince ben de hiç çekmemiştim aramızda garip bi durum olmuştu öyle yani bu sefer aynı saçmalıkların olmasını istemiyorum
şöyle söyliyim o şuan çalışıyo ben daha okuyorum :)) ama ikimizde eğitimli ve kültürlüyüz sadece o benden daha tecrübelidir bu konularda diye düşünüyorum yaştan dolayıYaş farkı ne kadar var ki. Doğal ol, kasma kendini. Herşey olacağına varır
ben zaten doğalım değişmem asla sadece birazcık daha etkileyim o şahsı :)) istiyorum