NE YAPICAM BEN ŞİMDİ ????

Siz kaç yaşındasınız, o kişi kaç yaşın da ?
Ben burdan sizin de bayağı bir hoşlandığınızı anladım , kafanıza yatıyorsa bir süre gözlemleyip ,akışına bırakın , zaman'a yayarak tanımaya çalışın...
peki yarın için ne önerirsin nasıl davranmalıyım ona bana tekrar bu tarz jestler yaptığında felan

Neşeli ve cool ol. :KK19:

Ve etkilemek istiyorsan gülerken gözlerinin içi gülsün bir de göz göze gel ve gözlerini kaçır :KK72:
ben göz göze geldiğimde nedense gözlerimi kaçıramıyorum ama yanlış anlaşımasın çok sevdiğimden felan değil o öyle bakınca ben de dimdik bakıyorum ahahaha bilmem ne misali...

Yanii aslında pek de cilvesiz bir kız değilim ama böyle şeyleri daha önce yaşamadığım için biraz zorlanıyorum galiba:KK49::KK48:

ben göz göze geldiğimde nedense gözlerimi kaçıramıyorum ama yanlış anlaşımasın çok sevdiğimden felan değil o öyle bakınca ben de dimdik bakıyorum ahahaha bilmem ne misali...
:KK70:Allah seni napmasin. Bakirarak kaçır cilveye başta başla :cool: Saka bi yana utangaçlık dozunda olunca etkileniyor beyfendilerimiz:KK30:

peki yarın için ne önerirsin nasıl davranmalıyım ona bana tekrar bu tarz jestler yaptığında felan
Teşekkür edip ,kafan da nasıl bir algı yarattığına yoğunlaş ,fazlaca abartılı ,abartısız değilse anlarsın zaten .
İliskiler de yaş önemli değil ,kafa yapının uyuşup uyuşmadığı önemli...

ya bilmiyorum aslında hem onun yanında olmak istiyorum hemde istemiyo gibiyim tam anlayamadım ona karşı sadece içimde bi beğeni mi var hoşlantı mı ?? Aslında ilk buluşmamızda çok heyecanlı olurum karnımda kelebekler felan uçuşur sanıyodum öyle bi şey olmadı sanki normal bi arkadaşımla konuşuyo gibiydim ama içimde aslında daha çok heyecan bi mutluluk vardı ama ben onu pek yansıtamadım

ya bilmiyorum aslında hem onun yanında olmak istiyorum hemde istemiyo gibiyim tam anlayamadım ona karşı sadece içimde bi beğeni mi var hoşlantı mı ?? Aslında ilk buluşmamızda çok heyecanlı olurum karnımda kelebekler felan uçuşur sanıyodum öyle bi şey olmadı sanki normal bi arkadaşımla konuşuyo gibiydim ama içimde aslında daha çok heyecan bi mutluluk vardı ama ben onu pek yansıtamadım
Zamanla oturur canım bu düşünceler , akışına bırakmalısın ...

Yaşınız kaç?

X