peki yarın için ne önerirsin nasıl davranmalıyım ona bana tekrar bu tarz jestler yaptığında felanSiz kaç yaşındasınız, o kişi kaç yaşın da ?
Ben burdan sizin de bayağı bir hoşlandığınızı anladım , kafanıza yatıyorsa bir süre gözlemleyip ,akışına bırakın , zaman'a yayarak tanımaya çalışın...
ben göz göze geldiğimde nedense gözlerimi kaçıramıyorum ama yanlış anlaşımasın çok sevdiğimden felan değil o öyle bakınca ben de dimdik bakıyorum ahahaha bilmem ne misali...Neşeli ve cool ol.
Ve etkilemek istiyorsan gülerken gözlerinin içi gülsün bir de göz göze gel ve gözlerini kaçır
demesi kolay tabiiKendin ol rahat ol yahu kasmaya gerek yok
ben göz göze geldiğimde nedense gözlerimi kaçıramıyorum ama yanlış anlaşımasın çok sevdiğimden felan değil o öyle bakınca ben de dimdik bakıyorum ahahaha bilmem ne misali...
galiba bi 6 yaş felanYaş farkı ne kadar var ki. Doğal ol, kasma kendini. Herşey olacağına varır
Tamamdır tamda bu tarz şeyler lazım banaAllah seni napmasin. Bakirarak kaçır cilveye başta başla Saka bi yana utangaçlık dozunda olunca etkileniyor beyfendilerimiz
Teşekkür edip ,kafan da nasıl bir algı yarattığına yoğunlaş ,fazlaca abartılı ,abartısız değilse anlarsın zaten .peki yarın için ne önerirsin nasıl davranmalıyım ona bana tekrar bu tarz jestler yaptığında felan
Demesi kolay yapması zor değil mi :))demesi kolay tabii
Zamanla oturur canım bu düşünceler , akışına bırakmalısın ...ya bilmiyorum aslında hem onun yanında olmak istiyorum hemde istemiyo gibiyim tam anlayamadım ona karşı sadece içimde bi beğeni mi var hoşlantı mı ?? Aslında ilk buluşmamızda çok heyecanlı olurum karnımda kelebekler felan uçuşur sanıyodum öyle bi şey olmadı sanki normal bi arkadaşımla konuşuyo gibiydim ama içimde aslında daha çok heyecan bi mutluluk vardı ama ben onu pek yansıtamadım
Yaşınız kaç?ya bilmiyorum aslında hem onun yanında olmak istiyorum hemde istemiyo gibiyim tam anlayamadım ona karşı sadece içimde bi beğeni mi var hoşlantı mı ?? Aslında ilk buluşmamızda çok heyecanlı olurum karnımda kelebekler felan uçuşur sanıyodum öyle bi şey olmadı sanki normal bi arkadaşımla konuşuyo gibiydim ama içimde aslında daha çok heyecan bi mutluluk vardı ama ben onu pek yansıtamadım
hayır aslında yapması da kolaydı ama yaşamadan şimdi ne yapıcağımı gerçekten bilemiyoruuumDemesi kolay yapması zor değil mi :))
neden?Yaşınız kaç?
Lise çağlarında iseniz hareketlerinizin normal,değilseniz anormal olduğunu söyleyecektim,söylemiş bulundum artık.neden?
Olduğun gibi ol yahu çok takılmahayır aslında yapması da kolaydı ama yaşamadan şimdi ne yapıcağımı gerçekten bilemiyoruuum
Lise çağlarında iseniz hareketlerinizin normal,değilseniz anormal olduğunu söyleyecektim,söylemiş bulundum artık.