Merhabalar vajinismus rahatsızıyım bende bu durumu yaşamayan anlamaz zaten
Bir bebeğimiz olsun da istiyoruz hemde çok artık içim parçalanıyor bir bebek gördüğümde çok kötü hissediyorum kendimi kimseye anlatamıyorum buraya yazmaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiycem ölmek istiyorum çok zor günler geçiriyorum eşim çok anlayışlı Allahıma şükürler olsun ama oda istiyo bebek biliyorum hissediyorum daha 11 aylık evliyim ve evli gibi kadın gibi hissetmiyorum kendimi nolur yardım edin en kısa zaman da bebeğim olsun ve bu hastalığı yeniyim ben gibi aynı durumda olan herkese çok dua ediyorum bizi Allahtan başka kimse anlamaz bide bu durumu yaşayanlar olarak birbirimizüii anlıyoruz Allahım hepimize yardım etsin bitsin bu illet geçsin herşey evimizden huzur mutluluk sağlık birlik beraberlik ve bebiş eksin olmasın Amin
ayni sorunu yaşadığım icin cok iyi anliyorum ama bir an once tedavi olun ben tedavi oldum cok şükür atlattim. Tam bir sene bu sıkıntıyla yaşadım ama hep tedaviden kaciyordum. Ama tedavi sonrasi nasil oldugunu anlamiyorsunuz bile bunum icin mi bu kadar üzülmüşüm diyorsunuz. Moralinizi yüksek tutun asilamayacak bir sorun degil inaninki